Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הצעתך תמיט אסון על עם ישראל.

גם ככה אנחנו מקריבים די למולך שנקרא כביש.

אתה דוגמה לתוצר של שטיפת המח שנערכת במשך עשורים ע"כ שמהירות הורגת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אתה דוגמה לתוצר של שטיפת המח שנערכת במשך עשורים ע"כ שמהירות הורגת.

יש כאן הישג אדיר בתהליך והוא הורדת המהירות בשאר הכבישים.

זה עניין של זמן עד שהשר הבא שיגיע או זה המכהן יוריד חזרה.

כעת מתבקשת ביתר שאת התקנת המצלמות,חלק מהישראלים יוצא לכביש עם הרבה יותר חשק...

פורסם

חבל מאוד שבאמת מישהו קונה בצורה כל כך עיוורת את הבולשיט שהרשויות טוחנות לנו כבר הרבה זמן.

מהירות לא הורגת, במיוחד לא מהירות כל כך נמוכה כמו 70-80.

העם יהיה בסדר גם אם יעלו את המהירות ל150. זה לא העניין פה.

זה שמעלים את המהירות לא אומר שאנשים ינהגו יותר מהר. זה רק אומר שנהגים נורמטיביים ינהגו באותה מהירות אבל יהיו יותר רגועים כי הניידת שעומדת בצד הכביש לא עומדת לעצור אותנו בגלל שטויות.

זה כמו הויכוח שיש לי עם אמא שלי כל הזמן.

אני נוסע על 120 בכביש 6.

היא אומרת לי "למה אתה נוסע כל כך מהר? הכביש מתאים ל110 מקסימום!".

התשובה שלי היא שהכביש מותאם ל140 אבל החוק מותאם ל110.

הבעיה העיקרית עם שטיפות המוח הדביליות האלו היא כמו כשיש לך ילדים ואתה כל הזמן נותן להם הוראות מפגרות.

באיזשהו רגע גם ילד טוב יקלוט שבעלי הסמכות לא ממש מבינים מהחיים שלהם וככה הם מאבדים את הסמכות.

זה מה שקרה לנו, שהממשלה פשוט איבדה את הסמכות שלה בתחום הזה כי היא לא טיפלה בו, וכשכן, זה נעשה בצורה רשלנית.

פורסם
כן. בדיוק. את התהילה אני מבקש.

המרדף אחרי התהילה הוא שדחף אותי להגיש את העתירה.

התהילה והבחורות. והכסף.

מעלה בך חשש, רועי? וואלה?

חשוב שתהיה חזק ברגעים כאלה.

לא ברור לי מהיכן אתה שואב את החוצפה לשבת מול המחשב ולתת לנו ציונים מה מספק אותנו ומה לא.

אותך, להזכירך, סיפקו תקנות המהירות הקודמות, כי לא זכור לי שעשית משהו כדי להתמודד איתן.

אנחנו עשינו, עושים, נעשה.

אולי נצליח להשיג עוד ואולי לא, אבל אנחנו לפחות מנסים.

אתה -לעומתנו- לא מנסה לעשות כלום, חוץ מלשתף את כולם ביבבות הפולניות שלך על ה"חששות" שמציפים אותך.

אז הנה הצעה:

שב לך בחושך, לבד, וכשהכל יסתיים תוכל להיכנס לכאן ולכתוב "ידעתי. אמרתי לכם. ידעתי". מתאים?

שיעור לא רע בדמגוגיה מתלהמת אתה נותן כאן.

פורסם

גם ככה אנחנו מקריבים די למולך שנקרא כביש.

אני מקווה ומאמין שהכל יחזור לקדמותו,מלבד האקט המצויין של הורדת המהירות מ80 ל70 ובתוך העיר במקומות מסויימים ל30.

גם הורדת המהירות בדרך נמיר מבורכת,כן יירבו הצעות שכאלו,אם אתה בחשת בנושא הורדת המהירות אני מברך אותך.

ניחוש (חצי) מושכל - אתה עובד בחברת מל"מ-תים והעלאת המהירות עומדת לפגוע לחברה בתזרים המזומנים ולך בפרנסה - זה יכול להיות?

פורסם

איך כל החוכמולוגים יודעים מיד לבקר את המבקר ולא את דבריו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

cielo97 צודק, מהירות כן הורגת. לדוגמא, אתמול נסעתי על כביש 1 בנתיב הימני, כמו כל התנועה - על 100-120 בממוצע. פתאום כולם בולמים בעצבנות, מתחילים לאותת שמאלה, המהירות יורדת ל-60 בערך. משאיות מהנתיב הימני עוברות שמאלה ונהג אחד אפילו ביצע בלימת חירום קצרה כי אחד הנהגים פשוט נדחף לו לנתיב כשבלם גם הוא. כל הבלגן הזה, ולמה?

אחרי שעקפתי את הסבתא שנסעה לה בשלווה 70 קמ"ש בנתיב ימין (לפחות זה!) - הבנתי למה. הכביש נפתח שוב ואפשר היה לנסוע כרגיל.

אז כן, המהירות באמת מסוכנת. במיוחד אם נוסעים לאט מדי :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המהירות הורגת!!!

שאל את כל מי שנהרג יגיד לך זאת.

אנשים נהרגו גם במהירות של 20 קמ"ש.

אין בין זה לבין העלאת המהירות או הורדתה שום קשר.

ורוני

ואם זה לא זקנה אלא סתם משאית עמוסה וזוחלת בכביש.

הפרשי מהירות מסוכנים נכון,

העלאת המהירות רק תגדיל את הסיכון , כי הסבתא לא מתרשמת מהעלאת המהירות והיא תמשיך לשייט לה ב 70 גם אם מסביב ימשיכו לנסוע 150 קמ"ש מותרים על פי חוק.

העתירה הבאה תהיה להוריד את האיטיים מהכביש

העתירה הבאה תהיה להוציא אותם להורג בשיטת האסקימוסים כי הם חסרי תועלת , ומונעים מאיתנו את הנאות החיים .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, אתה צודק. אבל אני רק נתתי דוגמא למחשבה. כמובן שאני לא מסכים עם השטויות של סיילו.

משאיות, אגב, זו בעיה נוספת וטוב עושים שלא מאפשרים את נסיעתן בכבישים מסוימים בשעות מסוימות. הפרשי מהירות הם באמת מסוכנים משמעותית מהמהירות עצמה, והעלית פה נקודה נכונה - שנהגים איטיים במיוחד עשויים להגביר את הסיכון עם העלאת המהירות. לזה, לצערי, אין פתרון (הוצאה להורג היא דווקא רעיון לא רע. אפשר גם לעשות אותו הדבר לאנשים שלא מאותתים, לאנשים שלא נותנים זכות קדימה ולאנשים שחונים בחנייה כפולה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני

בקצב הזה של הוצאה להורג תישאר לבד

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
הפרשי מהירות הם באמת מסוכנים משמעותית מהמהירות עצמה
והתוצאה הישירה של הפעלת מצלמות בכבישים שבהם התנועה זורמת מהר מהמותר תהיה הפרשי מהירות כאלה.

זו עוד צרה שהמצלמות יביאו איתן לכבישים שבהם מהירות התנועה בפועל גבוהה מזו המותרת, אך אינה גורמת לתאונות.

פורסם
cielo97

אחרי שעקפתי את הסבתא שנסעה לה בשלווה 70 קמ"ש בנתיב ימין (לפחות זה!) - הבנתי למה. הכביש נפתח שוב ואפשר היה לנסוע כרגיל.

ישה, אתה צודק. אבל אני רק נתתי דוגמא למחשבה.י

רק נתת דוגמא אבל נתת דוגמא מה-זה גרועה!

אתה מאשים את הסבתא במחדלים של הנהגים שלא מרימים את הראש ובודקים מה יש על הכביש 200-500 מטר קדימה ולכן מבצעים תמרוני חרום בשניה האחרונה ב 120 קמ"ש?

הפרשי מהירות הם לא סכנה בגלל הנהג האיטי (והחוקי) שכנראה שזאת המהירות שנח לו לנהוג בה, הפרשי מהירות הם סכנה בגלל נהגים שלא צופים את ההפרעהבכביש ולא פועלים למפרע בכדי להתמודד עם ההפרעה ומאלה, ברוך השם, ישתבח שמו, יש לנו בשפע על כבישי ישראל!

תאמין לי, הסבתא ב 70 קמ"ש בנתיב הימני בסדר גמור, זה כל העולם מסביבה שירד מהפסים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...