Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן. בדיוק. את התהילה אני מבקש.

המרדף אחרי התהילה הוא שדחף אותי להגיש את העתירה.

התהילה והבחורות. והכסף.

מעלה בך חשש, רועי? וואלה?

חשוב שתהיה חזק ברגעים כאלה.

לא ברור לי מהיכן אתה שואב את החוצפה לשבת מול המחשב ולתת לנו ציונים מה מספק אותנו ומה לא.

אותך, להזכירך, סיפקו תקנות המהירות הקודמות, כי לא זכור לי שעשית משהו כדי להתמודד איתן.

אנחנו עשינו, עושים, נעשה.

אולי נצליח להשיג עוד ואולי לא, אבל אנחנו לפחות מנסים.

אתה -לעומתנו- לא מנסה לעשות כלום, חוץ מלשתף את כולם ביבבות הפולניות שלך על ה"חששות" שמציפים אותך.

אז הנה הצעה:

שב לך בחושך, לבד, וכשהכל יסתיים תוכל להיכנס לכאן ולכתוב "ידעתי. אמרתי לכם. ידעתי". מתאים?

לא אתה הוא זה שמחפש תהילה.

השר כץ הוא זה שמחפש.

לפחות הבאתם להורדת מהירות המקומות בעייתיים,כאן מגיעה לכם תודה ממשפחות רבות ,מקווה שנהגים יעתרו ויורידו מהירות בכבישים ורחובות בעיתיים.

עובדתית בהעלאת מהירות לא השגתם ולא כלום.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדבר העיקרי שהושג הוא שהורדה מעל צוואר כל ציבור הנהגים חרב דמוקלוס, בצורת גביה ואכיפה מרובה ואגרסיבית של מהירות נסיעה שלא קיימת בפועל.

אם המצלמות האלה היו נפרשות כמתוכנן, הן לא היו מפסיקות לצלם נהגים שנוהגים במהירות שהיא היום סטנדרט בכבישים.

עכשיו נשאר רק שיעבירו את המיקומים למיקומי איכות (ולא למיקומים פופוליסטים שישמשו עלה תאנה ומסחטת מיסים) ומצידי הם יכולים לפרוש גם 7000 מצלמות!

כל צומת צריך להיות מצולם מכל 4 הכיוונים, על כל תמרור עצור צריך מצלמה, בכל מעבר חציה וכו', יש עוד עשרות דוגמאות למיקומי איכות שאשכרה יעשו הבדל משמעותי במלחמה בתאונות הדרכים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תאמין לי, הסבתא ב 70 קמ"ש בנתיב הימני בסדר גמור, זה כל העולם מסביבה שירד מהפסים.

אני לא מאמין לך.

הסבתא הזו גורמת להפרעה בתנועה ועשויה גם לגרום לפקקים, איבוד זמן, עצבים ומה לא. היא בפירוש לא בסדר, אפילו שהיא נוסעת כחוק. כמובן שהנהגים הלא עירניים מסביבה גם הם לא בסדר, אבל זה כבר עניין של סיבה ותוצאה. כל שהצבעתי הוא שכשם שמסוכן לנסוע משמעותית מעל המהירות הממוצעת בכביש, כך גם מסוכן לנסוע משמעותית מתחת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא מקבל את העמדה שלך לחלוטין!

אתה רוצה לנסוע מהר? תפאדאל אבל קח עליך גם אחריות על ציבוא הנהגים היותר איטי.

ככה זה עובד בכבישי אירופה, מעולם לא שמעתי, ראיתי מישהוא מצפצף, מעיר או מאיר לנהג איטי בנתיב הימני.

ההפך המוחלט, אם הם קולטים נהג איטי שיוצא לעקיפה איטית הם עוד יאטו ויסעו מאחוריו עם אורות חרום (האזארה) בכדי שמי שבא מרחוק ידע שיש איזה מכשול רגעי בכביש.

רק בחוליגן-לנד תוך שניה ישב לך על הטמבון איזה ערס שאתה מפריע לו לעקוף מימין, שיתחיל לצפור להשתולל על האורות ורק חסר שיתן לך איזה "קטנה" עם הטמבון שלו ולהתנהג כמו שרק פה, כ"כ יפה יודעים לעשות.

עם סגולה אעלק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמו שאנחנו יודעים הכל מתחיל בחינוך , ופה אין חינוך. כמו שבגירה רשם באירופה אנשים לא מצפצפים אבל הם גם לא נוסעים לאט בשמאלי גם אם יש רק שני נתיבים , ועוד משהו מאוד חשוב שקורה במקומות אחרים בעולם משאיות לא עוקפות ! והן תמיד נמצאות בנתיב הימני .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אני לא מאמין לך.

הסבתא הזו גורמת להפרעה בתנועה ועשויה גם לגרום לפקקים, איבוד זמן, עצבים ומה לא. היא בפירוש לא בסדר, אפילו שהיא נוסעת כחוק. כמובן שהנהגים הלא עירניים מסביבה גם הם לא בסדר, אבל זה כבר עניין של סיבה ותוצאה. כל שהצבעתי הוא שכשם שמסוכן לנסוע משמעותית מעל המהירות הממוצעת בכביש, כך גם מסוכן לנסוע משמעותית מתחת.

כל עוד היא לא נוסעת ממש לאט (לפי החוק מתחת ל-55 קמ"ש), אין עם הסבתא הזו שום בעיה.

גם אתה יכול להאט במקרה הצורך ולנסוע לאט יותר בנתיב ימני, אם למשל מי שנמצא איתך ברכב מתעקש לנהל איתך שיחה חשובה, או שלא קורה לך? :-)

פורסם

אין ספק שאין הרבה צדיקים, לא בכביש ולא בכלל, וזה משפיע על אופי הנהיגה הנלוז בארץ. עם זאת, צריך לזכור שהעומס בכבישים בארץ הוא גבוה, חם, המכוניות עפ"י רוב גרוטאות ובאזורים מסויימים מתערבבים מגזרים שונים שלאו דווקא אוהבים זה את זה. יש דברים שניתן לנסות לפתור ע"י חקיקה אבל עדיין - תרבות נהיגה או תשתית טובה כנראה לא יהיו פה אף פעם.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

החוק לא מחייב נסיעה מעל 55 קמ"ש.

החוק אוסר על רכב שלא מסוגל לנסוע מעל 55 קמ"ש מלעלות לכביש.

אני לא יודע אם יש חוקים כאלה ברחבי העולם אבל נראה לי מאוד הגיוני, בכבישים מהירים, לחוקק חוק של מהירות מינימום כדי למנוע מצבים של הפרשי מהירות מסוכנים.

פורסם
והתוצאה הישירה של הפעלת מצלמות בכבישים שבהם התנועה זורמת מהר מהמותר תהיה הפרשי מהירות כאלה.

זו עוד צרה שהמצלמות יביאו איתן לכבישים שבהם מהירות התנועה בפועל גבוהה מזו המותרת, אך אינה גורמת לתאונות.

ארנון

הוגשה עתירה שמוכנה להשאיר את המצלמות אבל בתנאי שהמהירות תעלה או שיתחילו את הצילום ממהירות מסויימת ומעלה.

מכיר אותה?

האם קבלת העתירה תפתור את הבעיה שהבאת.

כביש 6 בחלקים נרחבים ממנו לא טוב מכביש 431 או מכביש 1, אבל המהירות שם גבוהה יותר כי המחוקק התיר לנסוע 110 אז נוסעים 130-150 כי נהגינו ברובם נוסעים מעל החוק + ולא על פי הדרך+.

גם עיקול בכביש מביא לפקקים כל בוקר ליד חבצלת השרון

כל תאונה בנתיב הנגדי גורמת לפקק כי ישראל ישראלי רק הוריד לשניה את הרגל מהדוושה כדי לראות.

וכל האטה כזו היא בסיס לתאונות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
החוק לא מחייב נסיעה מעל 55 קמ"ש.

החוק אוסר על רכב שלא מסוגל ומורשה לנסועמעל 55 קמ"ש מלעלות לכביש מהיר .

אני לא יודע אם יש חוקים כאלה ברחבי העולם אבל נראה לי מאוד הגיוני, בכבישים מהירים, לחוקק חוק של מהירות מינימום כדי למנוע מצבים של הפרשי מהירות מסוכנים.

אכן רכב שמסוגל ומורשה יכול לנסוע גם במהירות של סבתא 40 קמ"ש .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה אחד הדברים שמעצבנים אותי תוך כדי נהיגה :x

בכל בקרו של יום אני נתקל בטרקטורים נוסעים על 431 ממזרח למערב, ניידות לא חסר על הדרך, אך מעולם לא ראיתי מפגש שוטר-טרקטור.

זוהי סכנה רבה יותר מכל "עבריין" מהירות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
זה אחד הדברים שמעצבנים אותי תוך כדי נהיגה :x

בכל בקרו של יום אני נתקל בטרקטורים נוסעים על 431 ממזרח למערב, ניידות לא חסר על הדרך, אך מעולם לא ראיתי מפגש שוטר-טרקטור.

זוהי סכנה רבה יותר מכל "עבריין" מהירות.

ורוכבי אופניים על שולי כביש 22 (המסומן כדרך מהירה), ופעם אחת אפלו קלנועית (!).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קלנועיות אסור להן בכלל לנוע על הכביש אלא לשם חצייתו בלבד.

אני מזמין אותך ליום סיור בעכו. קורס מרוכז באי ציות לחוקי התנועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...