Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי רוצה BMW בהנחה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באסה הקטע עם האחריות. חבל שבמוו ומרצדס לא מיישרות קו עם אודי ומרחיבים את האחריות לשלוש שנים.

אם זה גורם לך להרגיש יותר טוב אז גם ככה האחריות בצ'מפיון היא בעיקר על הנייר, ככה שזה די מתאזן.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוא אמר שרק פליליסטים קונים במוו כי זה רכב היחיד שלקוחות שלהם מכבדים..

התבלבלת, פליליסטים קונים ב.מ.וו כי הלקוחות שלהם אומרים להם "לך לקמור, תגיד שהרצל שלח אותך ושיתנו לך את אותה עיסקה כמו שלנו, אתה יודע, נותנים לך רכב ואתה מתחייב באיזה שלב לא ברור בעתיד לבוא ולשלם עליו".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
התבלבלת, פליליסטים קונים ב.מ.וו כי הלקוחות שלהם אומרים להם "לך לקמור, תגיד שהרצל שלח אותך ושיתנו לך את אותה עיסקה כמו שלנו, אתה יודע, נותנים לך רכב ואתה מתחייב באיזה שלב לא ברור בעתיד לבוא ולשלם עליו".

זה כל האלה שרשומים כ"חובות מסופקים" במאזן השנתי של קמור?

דרך אגב, "הרצל" קונה במזומן ולא עושה ביטוח מקיף, כי הוא יודע איפה לחפש אם יגנבו וגם מי ישלם במקרה של תאונה.

פורסם

החלוקה בין הדגמים ברורה.

עבריינים כבדים זכאים לרכבי ם המכובדים סדרה 5 7 וX6

עורכי הדין המייצגים מקבלים זכות לרכבים הצנועים.

הרצל לא אומר , הוא נותן פתק , חייבו את רכישת הרכב של פלוני לחובת חשבון דמי שמירה וביטוח העסק.

צריך להיות סדר ואסמכתא בהנהלת החשבונות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שוב יש מבצע לעו"ד או מטיבי מיקוח:

118 כולל שלל אבזור: 165

:shock::shock::shock::shock::shock:

חזרתי מיוון ביום שישי. הזמנת הרכב השכור הייתה יונדאי I30 או מקביל. הרכב שקיבלתי הוא BMW116i. מישהו יכול להסביר למה בארץ המחיר שלו דומה לרכבים כמו מזדה 6 ודומיו?

ובלי קשר. מלבד העובדה שהתלהבתי שנהגתי בפעם הראשונה ב- BMW, הרכב הוא 1600 אוטומט כמו כל ליסומטית בארץ. אמנם יש לו גיר רובוטי. (לאישתי היה קשה להבחין בו אפילו.) אבל הוא ממש לא יותר מדי חסכוני. בדיוק כמו הפג'ו שלי. משהו כמו 1 ל- 12.

פורסם

עו"ד נוהגים בבמוו פשוט מאוד כי ה"לקוחות" שלהם פשוט עושים סבבים עם רכבים של "לקוחות" שלהם, והעו"ד רשאים להשתתף בסבב :lol:

פורסם

נכון שה-318 לא מכונית ביצועיסטית, אבל בואו לא נגזים, איכות הנסיעה בהחלט טובה יותר מזו של מאזדה 3.....

לגבי מרצדס או ב.מ.וו, לאחר שנהגתי ברכבים של 2 היצרנים אני יכול להגיד שלדעתי המרצדס מזדקנת פחות טוב והיא יותר רגישה ל"בעלים לא מפנקים".

זה בא לידי ביטוי בחישמולים למינהם (רדיו דיסק שמפסיק לקרוא דיסקים,מתגים כאלה ואחרים ששובקים חיים), זה גם בא לידי ביטוי בגיר שהחליט שלא בא לו להתחיל נסיעה בהילוך ראשון אלא עדיף שני, בהמשך זה התפתח לכך שלפעמים היית מנסה להתחיל נסיעה ואז בכלל לא היה משתלב הילוך (תיבה אוטומטית).

בב.מ.וו (אצל אותם בעלים) התקלות היחידות שהיו זה נורות שרופות....

שוב, אני נותן פה דוגמא קיצונית של בעלים שחוץ מלתדלק לא עושה כלום לרכב מבחינת טיפולים,אבל שורה תחתונה- הבימרים פחות סבלו.

אז נכון שלקנות ב.מ.וו 318 במעל 200K שקלים אולי לא יצדיק את המחיר כשמשווים ביצועים אל מול מאזדה 3, אבל עדיין, פרט לביצועים ההבדלים קיימים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מישהו יכול להסביר למה בארץ המחיר שלו דומה לרכבים כמו מזדה 6 ודומיו?

אינני בטוח אם ה-116 כלל משווקת בארץ. הגרסה הנמוכה כאן כמדומני בכל זאת 118. אובכן אם נבדוק את המחירים של סידרה 1 באתר הגרמני נגלה שאין הבדל גדול מיונדאי I30 או סוברו אימפרזה. אך אם נתעמק בכל זאת בפרטים, נלך לקונפיגורטור וננסה לשחזר את כל האיבזור אימו מגיע הרכב ארצה, בכל זאת נראה מחיר גבוה בהרבה. ז"א אילו היו רוצים - היו יכולים לשווק את סידרה 1 במחירי הגולף פחות או יותר, ואפילו למכור לליסינג, אך ככול הנראה היו צריכים להביא רכבים ערומים ולהעזר בשירותי החאפרים המקומיים, עם כל המשתמע מכך. כנ"ל גם הדגמים הקטנים של אודי ומרסדס. לדעתי לא עושים כן משיקולים של המיתוג, דהיינו ההבדלה בין המותגים העממיים לבין מותגי היוקרה כביכול.

בס"כ נראה לי כי במוו 118 מקבילה ל-I30 בעלת מנוע 2 ליטר. אז במסגרת המבצע ההבדל במחיר יהיה כ-30 K ש"ח וזה לדעתי סביר למדי בהתחשב בצ'ופרים שבכל זאת ישנם ל-118.

פורסם

edan82, אני חושב שבין BMW 318 למאזדה 3 יש רכבים לא רעים שמצעים תמורה יותר גדולה למחיר לאומת ה-BMW במחיר נמוך יותר, החל מחלל פנימי מרווח יותר, ביצועים עדיפים, עלויות אחזקה נמוכות יותר ועד לסחירות עדיפה בעתיד.

נכון שBMW עם מנוע חזק והנעה אחורית זה רכב מעניין. או בכלל לטעמי BMW גדול זה רכב מעניין גם אם המנוע לא ממש חזק. אבל BMW קטנה עם רמת גימור נמוכה במחיר מופקע לטעמי לא ממש מהווה תמורה כלשהי למחיר.

אני מבין אנשים שקונים BMW 530, BMW 740 - רכבים מאוד מפנקים. אני גם מבין אם מישהו יקנה M3 או 330 למשל. אבל לקנות 318 זה להרגיש עם וללכת בלי. מיילא זה, אבל המחיר. אם 318 הייתה עולה 160K ש"ח, אני אומר שזאת עיסקה לא רעה: שילמת כמה עשרות אלפים על המותג, הנעה אחורית (שלא ממש תוחל להנות ממנה באופן מלא) וקיבלת רכב בהחלט נחמד. 118 בהחלט עיסקה מצויינת במחיר של 130K ש"ח, מישהו שתמיד רצה BMW יתפשר קצת על האבזור, על הביצועים ויקבל את ה-BMW שלו.

אבל על מה 218K ש"ח? במחיר כזה ופחות מזה אפשר לקנות רכב מנהלים מפנק, בעל איכות גימור גבוהה, מרווח ועם מנוע חזק יותר (שקודה סופרב למשל).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין בעייה עם מה שכתבת למעט דבר אחד- סמל סטטוס.

ב.מ.וו נמכרת יותר יקר כי היא סמל סטטוס, יש כאלה שיעדיפו סמל VW מתנוסס בחזית ותג מחיר שיראה לאחרים כמופקע, ויש כאלה שיעדיפו סמל BMW מתנוסס בחזית, גם הוא עם תג מחיר מופקע.

מי צודק ?

אף אחד, זה עניין של טעם וסדר עדיפויות.

ובלי קשר, בחו"ל בחלק מהמדינות הסדרות 3-5 של BMW ממותגות בצורה שונה לגמרי מאשר בארץ.

סידרה 3 זה לא רכב יוקרה, זה רכב משפחתי.

סידרה 5 זה רכב משפחתי גדול.

אותו כנ"ל עם המקבילות לבית מרצדס.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...