Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי רוצה BMW בהנחה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נזכרתי בשרשור הזה כרשא קראתי את החלק הבא בכתבה הזו.

לקוחות אחדים? :shock:

מי זה בכלל מקבל BMW לרשותו בלי לשלם עליה?

מעניין מאוד מי הם אותם לקוחות שקמור מחליטה למחוק חובות של 50 מליון ש"ח ולא לנסות לגבות אותם.

התשובה ב 4:00

http://www.youtube.com/watch?v=ibm5sb2UOUI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראתי את כל הדפים פה וזה קצת מצחיק, מה נראה לכם? שיש לקמור איזה בוקי נאה אחד במחסן, שיודע אם מי שנכנס לסוכנות או עבריין או סתם ערס?

יש אולי 20 עבריינים אמיתיים בארץ, שאפשר איכשהו לזהות אותם או לזכור את הפנים איכשהו מאיזו כתבת תחקיר של אילנה דיין, וגם אם איזה "מקורב" מתקשר לסוכנות מראש ומבקש טובה עבורם, כמה כאלה כבר יש?

ומה עם כל יתר ה"ערסים" או סתם כאלה שחשים עבריינים? גם הם מקבלים תנאי תשלום נוחים במיוחד בגלל שנכנסו עם חולצה של לקוסט, כובע של בוס, ודיברו קצת מגעיל ומזלזל?

לא יודע נשמע לי ממש מוגזם, זה שיש חיבה ברורה של התחום הפלילי לסמל של במוו זה ברור וידוע. זה שזה לא בדיוק מפריע ליבואן שלא מנסה לשנות תדמית גם זה ידוע, אבל קמור היא חברה ציבורית, כל הדוחות שלה גלויים לכל, נראה לכם שהם יכולים להרשות לעצמם "חובות מסופקים" בסדר גודל של עשרות אחוזים מכלל ההכנסות בלי שאף אחד ישאל מה קורה או יבדוק מה לא תקין שם?

עובדה שבכתבה שצירפו זה צף לפני השטח, כנראה בגלל המכירה לדלק הרשו לעצמם בקמור לחרוג יותר מהרגיל, אבל עד למכירה, חברה לא יכולה להתנהל עם חובות מסוםקים כאלו שנה אחרי שנה.

נראה לי סתם אגדות אורבניות, תנאים טובים ברכישה אצלם זה באמת עניין של מיקוח, אבל יש גבול ויש קווים אדומים שחברה ציבורית לא יכולה לחצות גם אם טוני סופרנו יכנס לסוכנות.

לגבי ה 318, עד לפני כמה חודשים היה לי את הרכב שבמבצע, אם הוא במחיר טוב כמו 165, הייתי חוטף אותו בלי לחשוב פעמיים. בטח על כל פני המתחרות בסדר גודל מחיר הזה.

אולי הוא לא מטוס, אבל ההתנהגות שלו, היגוי, שלדה, נוחות, ואיכות חומרים, פי 10 יותר טובה משל כל vw או יפנית במחיר זהה.

• תוכן חדש...