Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכותיי, נכנסתם לשרשור הזוי למדי. תתכוננו :wink:

כבר שנתיים אני נוהג ברכב עם גג נפתח ומדי כמה זמן שם לב לתופעה מעניינת, שעדיין לא עליתי על הסיבה לה.

מדי פעם, בנסיעות בכביש הפתוח, אני מריח ריחות מוזרים שלכאורה לא צריכים להיות שם. אני לא מדבר על ריח הביוב שליד גלילות או ריח הזבל שליד חיריה (תאמינו לי, לעבור שם עם הגג פתוח זו לא חוויה נעימה) אלא דווקא על ריחות לא צפויים. למשל - ריח של בית מאפה ליד מחלף מורשה. ריח של נרגילה על כביש 1 לכיוון ירושלים, מיד אחרי הירידה מכביש 4. ריח של בריכה על כביש החוף וכדומה. מיותר לציין שאין שום הגיון בהימצאות הריחות הללו במיקומים האלה, ולכן אני תוהה אם זה המוח שלי מתעתע בי...

ואולי לכם יש רעיון?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הריח של המאפיה מוכר.

יש מאפיה מצד ימין של המחלף אחרי הגשר [איפה שהשלטים של אלקו].

כנראה שהמולקולות של הריח עפות למרחק רב באוויר הפתוח.

יש לבצע ניסוי אם איזה יוסוף אחד או שניים:?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יש היגיון בכל אחד מהריחות שאתה מריח.

אם תבדוק את איזורי התעשייה השונים בסביבה אתה תזהה את מקור הריח.

ד"א, דווקא ריח הביוב ליד צומת גלילות לא היה צריך להיות שם עם תחנת השאיבה החדשה. פשוט שני קבלנים פשטו את הרגל בזמן ההקמה כשזה שהתחיל אותה ראשון בכלל בנה אותה הפוך (מסובבת ב 180 מעלות). הקבלן השלישי שבסופו של דבר "השלים" את הפרוייקט ניצל את העובדה שהוא המשיך פרוייקט קיים ולא שם מנטרל ריחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מורשה - מאפיית ודש ברמה"ש. מימי הדו"ג שלי אני זוכר את הריח הזה (תמיד בראשון בבוקר) וגם ריח מאפה כשהייתי עובר בלילה ליד משמר השרון ("דגנית").

:turn-l:
פורסם

מאפיה?! הלוואי! כל מה שאני מריח זה ריח של ח*א לסרוגין, ולא משנה על איזה כביש אני נמצא.

פורסם

הריח של המאפיה מרמה"ש מגיע עד לשם? צריך לעשות מזה סטארט-אפ... חבל רק שאין מנטרל ריחות באיזור חיריה :wink:

בכל מקרה, הכי הפתיע אותי ריח הנרגילה בכביש 1. זה היה ליד רמלה-לוד. מה אתם אומרים, נשמע הגיוני? :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המאפייה נמצאת ממש "מעבר" לצידו הצפון מערבי של צומת מורשה.

בהזדמנות אם משעמם לך, סע לקריית מלאכי, ובכניסה לעיר, על הכביש בין צומת קסטינה למז"י, יש משחטת עופות או משהו אחר שקשור בעופות. מיותר לציין שהניחוח- תענוג :twisted:

ריח בריכה בכביש החוף- אם מדובר באיזור הרצליה פיתוח/ כפר שמריהו/ ארסוף/ קיסריה- הרבה יותר מהגיוני :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
חבוב תפסיק להפליץ באוטו או שתפתח חלון :lol:

על מה אתה מדבר? זה הכלל הראשון שלי בכל הקשור במכוניות. מי שתוקע עף מהרכב.

:)

פורסם

בכל מקרה, הכי הפתיע אותי ריח הנרגילה בכביש 1. זה היה ליד רמלה-לוד. מה אתם אומרים, נשמע הגיוני? :lol:

ייתכן שזה מגיע מאיזור בריכות החימצון שליד מפעל נשר. אני עובר שם די הרבה, וכל פעם יש ריח אחר. קשת הריחות שם מאוד מגוונת...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ציפיתי שזה יהיה שרשור של פרנקוס. הפתעת אותי סקורניצקי.

תגיד תודה שאתה לא נהג משאית עופות. יש להם ריח קבוע.

הריח בגלילות הוא ממתקן ההתפלה צפונית לגלילות, לפני מחלף שבעת הכוכבים בנסיעה צפונה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מורשה - מאפיית ודש ברמה"ש. מימי הדו"ג שלי אני זוכר את הריח הזה (תמיד בראשון בבוקר) וגם ריח מאפה כשהייתי עובר בלילה ליד משמר השרון ("דגנית").

תגיד תודה רבה.

את ימי הדו"ג (רק הוצאת הרישיון לצערי) שלי העברתי במפרץ חיפה.

לא מוי כיף לעמוד ברמזור ליד מפעל שמריח כמו אבטיח רקוב ביוני בחמסין (העמידה, לא האבטיח הרקוב) עם קסדה חצי.

איך הולך הביטוי הזה,

PIZDETZ? זו המילה?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אני תמיד מריח ריח ברקסים מעושנים באזור צומת נס-הרים, יש למישהו הסבר לתופעה? :-P

אגב, אם תיסע ליד משרד התחבורה תרגיש ריח רע של קומבינה ושחיתות (אליבא דאחד השרשורים האחרים בפורום זה...)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...