Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מכשיר משומש של נוקיה, משהו מסדרת הn, חשוב לי שיהיה זיכרון מינימום 8g, מצלמה 5 מגה לפחות, גלישה נוחה וקליטה טובה בwifi ומכשיר עמיד לנפילות כמו שנוקיה יודעים לייצר, וגם אמין מבחינת מכלולים, גם סוללה שתחזיק יהיה נחמד.

תקציב של 750-1000 ש"ח, משומש כמובן.

אני ברשת סלקום אם זה משנה.

יצא לי להסתכל על כמה מכשירים ביד 2, משום מה n85 נמכר במחיר של 750-800 שקל, והוא הושק לא מזמן, לעומת הn95 8g שמציע פחות ממנו (?) ונמכר במחיר של 900-1200 שקל, והוא הושק לפני כשנה-שנתיים, יש סיבה לכך שהn85 כזה זול?

ומה לגבי הn86?

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ממליץ להתקרב לN86.

אמא שלי קיבלה אחד חדש במסגרת שדרוג לכל העובדים בחברה.

המכשיר איטי ברמות מעיקות!

נתקע ללא הפסקה!

עושה "ריסט" לעצמו במקרה הטוב.

במקרה הרע, אתה מגלה שהמכשיר תקוע -לא מקבל או מוציא שיחות ולא SMSים- ואז אתה צריך לעשות לו "ריסט".

בקיצור, לא לגעת!

לגבי הN95.

היה לי אחד (את האמת שניים, גם את הרגיל וגם את ה8G).

בהתחלה הם היו מדהימים!

עבדו בצורה חלקה ומהירה. אך ככל שעבר הזמן, זה הרגיש כאילו הם מתעייפים..

לא קיבלו בברכה אפליקציות (חוקיות ולא חוקיות).

והתקשו לעבוד "תחת עומס" או ריבוי משימות.

לבסוף התייאשתי! (עכשיו עם אייפון ואין אפילו תלונה אחת.)

אם השימוש שלך הוא יחסית סטנדרטי, בלי רצון או צורך להוריד יותר מידי אפליקציות, הייתי הולך על הN95 8G.

זה באמת אחד המכשירים היותר טובים שפגשתי. (חוץ מהאייפון :wink:)

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

השימוש שלי יחסית סטנדרטי, שיחות הודעות, גולש הרבה בwi-fi ולכן רצוי ממשק נוח וקליטה טובה, מעצבן שהוא מתנתק.

המצלמה לא כזה משנה לי כל עוד יש פלאש, יצא לי לראות איכות של תמונות שצולמו בn95 וזה מספיק לי, למען האמת גם ב3.2 של הn73 שלי האיכות הייתה סבבה, אבל אני לא צלם, מחפש משהו סטנדרטי שאפשר לשלוף את הפלאפון ולצלם בנוחות ואיכות ולא להתבאס אחרי זה שמעבירים למחשב.

אני אוהב משחקים בעלי גרפיקה טובה כמו שיש בn-gage וזה פיצ'ר שאני ישמח שיהיה במכשיר, לאיטיות של מכשירי נוקיה כבר התרגלתי, כל הפאקים והבאגים, היה לי n73 בעבר.

לגבי איטיות המכשירים, גם לי זה קרה בn73 שאחרי זמן מה הוא נהיה עייף, השתמשתי במין תוכנה לא זוכר את שמה שפשוט הייתה סוגרת אפליקציות שהיו נשארות פתוחות גם אחרי שסוגרים אותם, נראה לי קראו לה memory boost משהו כזה, מידי חצי שנה הייתי עושה גיבוי לכל מה שאני צריך במכשיר ומפרמט אותו, והוא לא היה כזה איטי אחר כך.

מה דעתכם לגבי הn85?

פורסם
הדגמים האחרונים של נוקיה לא ממש מוצלחים. הN95 עדיין טוב יותר מ86 והדומים לו.

כל כך צודק.

לך על אחד כזה משומש,אחלה מכשיר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לגבי הN95 מכשיר מצויין אבל כמו שציינו כאן הוא מתעייף ומתחילות תקלות בעיקר בגלל הסליידר,גלישה באינטרנט מעייפת כי המסך קטן מדי,אלו הסיבות שהחלפתי ל5800 מכשיר זול יחסית למה שהוא מציע ,מעבד מהיר ומסך גדול כולל GPS ו-WIFI

פורסם

היה לי 5800, התייאשתי ממנו אחרי חודש, חוץ ממסך ענק שאיפשר גלישה נוחה בwi-fi הוא היה מגושם מידי, כל לחצן צריך ללחוץ פעמיים כדי שהוא יעשה את זה ובכללי אני לא אוהב כלל מסכי נגיעה.

"לגבי הN95 מכשיר מצויין אבל כמו שציינו כאן הוא מתעייף ומתחילות תקלות בעיקר בגלל הסליידר,גלישה באינטרנט מעייפת כי המסך קטן מדי"

הn95 8g הוא בין המכשירים שיש להם מסך יחסית גדול לעומת מכשירים אחרים, אני מתפלא למה אתה אומר שהגלישה לא נוחה, לגבי האיטיות פשוט מפרמטים את המכשיר אחת לחצי שנה, אין לכם מושג איזה מרץ זה מחזיר למכשיר.

סליידר עושה בעיות? מכשירי נוקיה הם עמידים מבחינת פלסטיקה וכוח סבל לאורך שנים, מה כבר קורה לסליידר?

אני יודע שבשימוש לא עדין הוא נהרס, כמו שהג'ויסטיק שלי נהרס בn73 בשימוש לא עדין, פשוט צריך להיות עדין.

פורסם

רוצה מכשיר טוב ועמיד כך E71 יודע לעשות הכל חוץ ממצלמה לא איכותית. מקלדת נוחה, עמידות מופלאה (עף לי מהאופנוע תוך כדי נסיעה) יחסית מהיר ולא נתקע, קליטה ושמיעה טובה מסך גדול שנראה היטב גם בשמש ישירה GPS איכותי, יכולות משרדיות מעולות בקיצור כל מה שצריך ממכשיר טלפון נייד.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מצטער, אבל אני לא מחפש טלפון מנהלים שכזה.

ודרך אגב תודה שהזכרת, חשוב מכשיר שהצג ייראה היטב גם בשמש ישירה.

מה דעתכם לגבי הn85?

פורסם

N85 יש לי ובהתחלה הוא היה כזה:

המכשיר איטי ברמות מעיקות!

נתקע ללא הפסקה!

עושה "ריסט" לעצמו במקרה הטוב.

במקרה הרע, אתה מגלה שהמכשיר תקוע -לא מקבל או מוציא שיחות ולא SMSים- ואז אתה צריך לעשות לו "ריסט".

אחרי כמה עדכוני תוכנה שהוא עשה לעצמו הבעיות האלה נפתרו.

סה"כ די עונה על הדרישות שלך - מצלמה טובה,כרטיס זכרון וכו'

לגבי עמידות בנפילות לא יודע,כי לא היו לו ממש נפילות רציניות. (איפה הימים שהעפתי את ה5110 שלי מקומה 3 וזה לא הזיז לו בכלל? :roll: )

סה"כ מכשיר נחמד,תשקול N86 כי זאת הגרסה המשודרגת של ה85.

V5

פורסם

גדמי נוקיה מסדרת N לא מוצלחים

אני ממליץ על דגמים מסדרת E,מכשירים שהם סוסי עבודה,גוף אלומינים,אמינים,מהירים ונוחים לעבוד איתם

לאישתי יש גם דגם E71 כבר שנתיים ללא שום תקלה

וגם N97,שאחרי חודש שכימת ולא הישתמשו בו,כבר לא מזהה סים

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

בוא נעשה סדר, אם אני רוצה לקחת n85 אז זה לא כדאי כי יש לו דגם משופר שהוא בעצם הn86, ככה שהn85 נפסל.

n86 נתקע עושה ריסטים ויש לו הרבה באגים, גם הוא נפסל.

n97 לא בא בחשבון, כך גם n95 רגיל.

5800 היה לי ולא אהבתי.

e71 לא לטעמי גדול ומגושם, אין לי צורך במקלדת מלאה.

e65 היה לי לתקופה קצרה לא התחברתי אליו בכלל, להפך שנאתי אותו, מקשים קטנים שדבוקים אחד לשני וזה גורם לך לשגות בליחצה.

בעצם, לא מצאתי שום מכשיר מסדרת e שמתאים לי, הם פשוט מכוערים ומגושמים.

נשארתי ביד עם n95 8g בלבד, הרמקולים שלו מספקים אותי, המצלמה שלו סיפקה אותי, הזיכרון מספיק.

האם המסך נראה טוב בשמש ישירה? ואיך הגלישה בwi-fi נוחה? הסוללה מחזיקה? המכשיר לא מתחמם בדיבור ממושך?

עמיד לנפילות?

ממה שאני הבנתי המעבד שלו והram הנמוך הם הגורמים לאיטיות של הn95, אך הבנתי גם שהם שופרו בגירסת ה8g, האם זה נכון והאם זה שיפור משמעותי?

פורסם

היו לי מספר נוקיות בחיים, התחלתי ב3120 (צביקי פיקי), מכשיר שלא משנה כמה זרקתי אותו על הקיר הוא לא נשבר, אחרי זה n73 שהיה אצלי שנתיים והייתי מרוצה ממנו עד הגג, ועוד כמה מכשירים, שאולי קצת איטיים (אבל התרגלתי) אבל מעולם לא עשו בעיות מיותרות, יש לזכור שאני קונה מבן אדם ביד 2 ואין לי ביטוח או אחריות לכן חשוב מכשיר עמיד וחזק.

המכשירים של נוקיה די אמינים וחזקים, מה עתיק כל כך בסימביאן?

htc חברה שלא שמעתי עלייה מעולם, אני מפחד לנסות משהו חדש, וגם זה מסך מגע ככה שזה לא בא בחשבון, והמכשירים מעבר לתקציב.

את המערכת הפעלה של סוני אריקסון אני שונא, היא קלה לתפעול, אבל אני לא אוהב אותה, פשוטה למדי ופלאפנים עדינים (חוץ מהk610i שהוא בלוק), סמסונג ומוטורולה לא באים בחשבון ולא משנה איזה מכשיר זה יהיה, שונא אותם מכשירים חרא ולא עמידים.

• תוכן חדש...