Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע אני לא מבין את הסיפור שלך,מיושן או לא מציעים לך מכשיר של חברת HTC שהיא נחשבת לחברה עם הצמחיה הגדולה בתחום,מכשירים יפים אמינים עם ממשק מעולה ומחיר מצויין,לפי דעתי תרכוש HTC HERO יד שנייה עולה בסביבות ה-1000 ש"ח + ותהנה ממכשיר מעולה במחיר בדיחה.

http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=142#uploaded_files/users_profile/re50.581477539.htc_hero_brown.jpg

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל, שאלתי על עמידות המכשיר מפני נפילות ושרידות, אני לא חושב שיתקבל בברכה בסניף אורנג'\סלקום שאני יפיל מכשיר הדגמה שלהם.

לגבי מערכת ההפעלה והאיטיות אני יסתדר.

פורסם

בקרוב אני מתכנן טיסה לאירופה, בין היתר אני ישהה כמה לילות בפינלנד, שממה שאני יודע המפעל שמייצר את הנוקיות נמצא שם, האם שווה לחכות ולרכוש את המכשיר שם?

האם המכשיר יהיה זול יותר?

תהיה בעיה להכניס לארץ?

האם יהיה בעיה לעשות לו שפה עברית? כמה יעלה כולל מקשים בעברית והמכשיר עצמו בעברית?

האם יהיה צורך לפרוץ לסים ישראלי?

פורסם
ככל הנראה תצטרך לקום מהכסא, להכנס לסניף אורנג' / סלקום /פלאפון / יורוקום ולהתנסות פיזית במכשיר.

מציע גם לשגע את נציגי המכירות עם שאלות מטומטמות, תמשש את מכשירי ההדגמה (שזהו לרוב גם הטלפון הפרטי של אותו הנציג), תשנה את ההגדרות, באידיאל גם תפיל אותו (כך הוא גם יתרסק), תגיד שהמכשיר לא מתאים לך, ותלך לקנות את אותו הטלפון במקום אחר (או בכלל את החיקוי הסיני שלו).

יותר ישראלי מצה"ל וחומוס :evil:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בקרוב אני מתכנן טיסה לאירופה, בין היתר אני ישהה כמה לילות בפינלנד, שממה שאני יודע המפעל שמייצר את הנוקיות נמצא שם, האם שווה לחכות ולרכוש את המכשיר שם?

האם המכשיר יהיה זול יותר?

תהיה בעיה להכניס לארץ?

האם יהיה בעיה לעשות לו שפה עברית? כמה יעלה כולל מקשים בעברית והמכשיר עצמו בעברית?

האם יהיה צורך לפרוץ לסים ישראלי?

אשמח לעזרה, בכלל המפעל מוכר במקום כמו "חנות מפעל" שכזו?

• תוכן חדש...