Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני חייל משוחרר ומעוניין לקנות רכב על מנת להיות נייד בעיר ובכלל,בהתחשב בזאת שאני מתחיל עוד מעט ללמוד אצטרך רכב...

אז ככה,חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ולבסוף נסגרתי על פורד פיאסטה בין השנים 2000-2002 ,למה?

מצאתי המון ביקורות טובות על הרכב למשל:

2 כריות אוויר,הגה כוח חלונות חשמל..שאת כל זה בשאר המתחרות למיטב ידיעתי אין.

מה גם שכל הרכבים מסוג זה שהגיעו לארץ בשנים האלה היו רכבי השכרה כשנה עד שנתיים וזו לא!!

אז ככה, הרכב הוא יד ראשונה ממבוגר,100 אלף קילומטר אמיתיים,שנת 2000,לעולם לא היה בהשכרה ונראה סבבה לגמרי.

היום נסעתי לבדוק את הרכב,לי הוא נראה אחלה אך לא התפשרתי על בדיקה,לקחתי אותו לבדיקה בדינמומטר ת"א והתוצאות היו קצת בעייתיות.. (פירוט למטה)

חזרתי לעיר מודיעין בה אני גר ונכנסתי למוסכניק של אבא שלי הראתי לו את טופס הבדיקה והוא העריך שיש על האוטו בגסות עבודה של בין 5000-7000 שקל הערכה גסה.

פירוט ע"פ הטופס:

מנוע,מערכת קירור,מערכת דלק,מערכת הצתה:בלאי פנימי במנוע וסימני נזילות מים בין המנוע לתיבת ההילוכים,נזילות שמן,רעש מערכת תזמון ושסתומים,דליפות לחץ,שריפת שמן,תושבות מנוע,קורוזיה ונזילת מים מצינורות ואביזרי קירור ומצנן,מערכת חימום פנימית פגומה ומנותקת,לתקן ולנקות מערכת קירור כללית,תפקוד מערכת דלק והצתה לקוי.

מערכת פליטה:וי.

סרן קדמי ומערכת היגוי:נקישה בהגה,חופשים במתלים,תיקון וכיוון ציר קדמי ואחורי.

קפיצים:רטיבות בולמים קדמיים.

שלדת מרכב,ליקויים בעלי משמעות נמוכה:תיקון תאונה בחזית הרכב וכיפופים בקורת רוחב קדמית,תיקון תאונה מאחור וכיפופים בפחים אחורים ובחיבור לקצה השלדות ותא המטען,מעיכות פח ותיקונים וצבע במרכב הרכב סביב,צבע פגום סביב ובגג הררכב,הוחלפו חלקי מרכב,כבל פתיחת מכסה מנוע פגום.

מערכת בלמים(ללא פירוק גלגלים):בדיקה בפרוק לפרק גלגלים ולבדוק,בלימה לקויה וחריקות.

צמיגים:צמיגים יבשים,אחורי שמאלי שונה.

מערכת תאורה:מצבר חלש ללא תאריך,פנסי אורות דרך לקויים ופנס אחורי שבור,מתנע רועש\לבדוק זר שיניים.

העברת כוח:בלאי במצמד וגבוה,נזילות שמן מתיבת הילוכים,שילוב הילוכים לקוי ובורר,רעש תיבת הילוכים,חופש יתר בציריות,רעש בדיפרנציאל.

מחוונים:וי.

הערות כלליות:לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה,לבדוק מתי בוצעו טיפולים ברכב+רצועת תזמון ולהמשיך לפי הוראות היצרן.

הבנתי שהרבה כאן זהו כיסוי תחת..השאלה מה מבינים ממני כאןחושבים לאור התקלות שנמצאו,האם ישנה הגזמה וכ'ו.

הצעות,המלצות יתקבלו בברכה מבעלי נסיון עם רכב זה,ובכלל כל אחד..תודה רבה וסליחה על החפירה הגדולה לא רציתי לפספס פרטים חשובים.

פורסם

חזרתי לעיר מודיעין בה אני גר ונכנסתי למוסכניק של אבא שלי הראתי לו את טופס הבדיקה והוא העריך שיש על האוטו בגסות עבודה של בין 5000-7000 שקל הערכה גסה.

.

האם המוסכניק ראה גם את הרכב או רק טופס בדיקה?

האמת, הבדיקה הזאת לא נראית טובה - אפילו אם כל הנזילות של שמן\מים לא רציניות, צריך לתקן מערכת חימום המנותקת,לקנות פנסים, צמיגים, כנראה גם מצבר, בולמים קדמיים.

הרכב עבר תאונה גם מקדימה וגם מאחורה.

מדוע אתה חושב שאין מתחרים לפיאסטה?

פונטו, קליאו, 206(כולן ידניות)

לדעתי, כדאי לך תחפש רכב במצב יותר טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני די סגור על הפורד פיאסטה מהסיבות שלדעתי היא מובילה בדברים מסויימים על שאר המתחרות למשל חלונות חשמל,2 כריות אוויר,לא הייתה בהשכרה וכו'...

המוסכניק שלי לא ראה את הרכב בעניים אלא רק את טופס הבדיקה..

במה עוד תוכלו להאיר את עיניי בקשר לבעיות המפורטות למעלה? תודה רבה.

• תוכן חדש...