Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דעתי עליו-חזק,מחזיק סאבים כבדים בכבוד.

על היפוניקס(מגברים)-ההצהרות שלהם טיפה בשמיים תיקח 75-80% ממה שמוצהר

יעמוד ב1 אוהם-אם זה מוצהר יש להבין שכן,בשטח? אתה תגיד לנו.

מה אתה מתכוון להגביר? עם איזה HU? חיווט? הייתי ממליץ על חיזוק מערכת החשמל (לאוו דוקא שידרוג) לבדוק את תקינותה לפחות.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

תודה רבה על התשובות חבר'ה :)

משהו אחד קטן, HFI זו לא אמורה להיות הסדרה הנמוכה ביותר שלהם ולמרות זאת יש להם מגברים מפלצתיים או שאני טועה ?

פורסם

לא בטוח לגבי מה שציינת,כן יש להם מגברים "מפלצתיים" כמו שאתה אומר בשפה שלך.

לא מאמין שזה רלוונטי לך אם זה סידרת כניסה או לא,להגביר את מה שאתה רוצה אני מאמין שהוא כן,לא ציינת מה.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
מגברים מצויינים! מדויקים, חזקים, וזולים, אמינים מאוד, לא מתחממים הרבה.

אז אני מבין שיש לך ניסיון רחב לפחות עם 2 מגברים מסדרת HFI של הייפוניקס ?

אני יודע שמייחסים אופי צליל למגברים, אבל מדוייק? HFI ??? או מול מה? תאילנדי שמזיז את הממברנה באופן ידני ?

אני לא רוצה להישמע מזלזל, אבל מאחרי כל הודעה עומד מישהו שיוציא את מיטב כספו על המוצר.

אני אישית לא הייתי מכניס דבר כזה לרכב שלי.

לילה טוב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

1+ לא יעזור,במחיר הזה עדיף לך סנדאון 1000D היפוניקס זה ללכת על לא בטוח.

וישראל לגבי התילנדי שמזיז ידנית:) היית עדין עוד :-D

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

היפוניקס המונו בלוקים שלהם טובים לי יש מונו מדגם ישן יותר וגם פעם היה לי מגברים שלהם מסדרת Hifonics XX-Maxximus וסאב GOLIATH ושעמתי פצצה וחזק.

הכל תלוי ברכיבים שמשלווים עם המגברים היפוניקס

RHAK123 עדיף לך לקנות בארץ עם מכס תגיה למחיר בערך שכאן אצלנו

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם

המחיר הסופי של המגבר הזה כולל משלוח לארץ ומכס הוא 3000 שח

וזה לא משתלם לדעתי,בפורום יד 2 אתה יכול למצוא מגברי מונובלוק טובים יותר בפחות מהמחיר הנ"ל

וגם אופציות לחדש לא חסרות בתקציב הזה,ואם כבר לרכוש מ-EBAY הייתי הולך על רוקפורד T1500-1BD

שיעלה לך כולל משלוח לארץ ומכס 2500 שח.

פורסם

1+ ב3אלף ראיתי ביד שניה מגבר מונובלוק של רוקפורט (טיפל'ה ישן) שמוציא 4000RMS לא יודע עד כמה זה נכון,אבל זה מראה כמה שזה לא משתלם להזמין משם.

פורסם

אוויש סליחה חבר'ה , ראיתי שהנתונים של ה-HFI הם WATT ולא RMS. :?

התכוונתי לסדרת הברוטוס , שהמונו מוציא 2400 RMS ב2 אוהם .

אני מבין שאין הרבה אוהדים של היפוניקס :?

האמת שהתיכנון הוא לגשר שני מגברים כאלו, אבל אני לא יודע עכשיו לאיזה כיוון של מונו\ים ללכת..

מה עם kicker zx2500.1

rockford t2500.1

מגברים חדשים ממש יקרים הא חברים ?:|

ל- ALEX DLS - אתה תהיה במקרה במפגש צפון ? מעניין אותי לשמוע סאב שלהם : )

פורסם

RHAK 123 אני כנראה לא מגיע למפגש הקרוב בגלל שאני בשלילה(סיפור ארוך) אבל למפגש הבא אני השתדל לבוא עם דרור מאהובי שי ברכב שלי

סאב של מי אתא רוצה לשמועה???

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם
התכוונתי לסדרת הברוטוס , שהמונו מוציא 2400 RMS ב2 אוהם .

אני מבין שאין הרבה אוהדים של היפוניקס :?

האמת שהתיכנון הוא לגשר שני מגברים כאלו, אבל אני לא יודע עכשיו לאיזה כיוון של מונו\ים ללכת..

מה עם kicker zx2500.1

rockford t2500.1

quote]

ברכב פרטי בלי מערכת חשמל מחוזקת לא תצליח להוציא 2400WRMS,אפילו לא 1500!

מה אתה רוצה להגביר? איזה סאב? איזה רכב?

בשביל מגבר כזה שאתה רוצה חייבים חיווט של 1\0 גייג',אלטרנטור חזק,מצבר פריקה עמוקה

אז לפני שאתה רץ לקנות "וואטים",חשוב שתדע שכדי לנצל את המגברים כאלו,חייבים להשקיע עוד כמה אלפים בדרך.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אני לא רץ לקנות "וואטים" , אני מודע לכל מה שצריך להשקיע מסביב, כולל מצבר\ים , אלטרנטור ,איטום וחיווט :-)

ראיתי שלסאנדאון יש מונו די נחמד 2500.1 והוא גם יכול להתחבר לתאום נוסף , הוא יותר טוב מהיפוניקס או שאני טועה ?

אני עדיין בשלבי תכנון המערכת, ככה שחשוב לי לשמוע את הדעות שלכם

פורסם

קודם כל תבחר לך סאב,ורק אחרי זה תחפש לו מגבר מתאים

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...