Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי מעדיף שני האבוקים על מייהם אחד אם הם באותו הקוטר אבל איפה בדיוק אתה מתכוון להכניס אותם??? בדקת כמה ליטרים דורשת תיבה לדאבל 18 האבוק?

אבל אני הייתי רוצה לראות סאב שעוד לא ראינו כאן - אתה תהיה הראשון שיש לו מייהם.

ו18 אינטש זה יותר ממספיק לדעתי שיהיה לך סאב בודד - דאבל 18, אתה צריך להיות פסיכי אמיתי :-D

ולא, אין לי האבוק, לדני היה אחד - 12 אינטש, אני מ-א-ו-ד אהבתי את הסאב הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה שוב, כמה מקום יש לך? תקציב לעניין החשמל,מונו וסאבים? ברור שעדיף 2 האבוקים 18, בתיבה אטומה של 200 ליטר כדי לקבל גם עוצמה אדירה וגם איכות (יחסית לסטאפ שכזה)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שלום RHAK123 מה שלומך ?

לדעתי מה שאתה מתכנן להרכיב ברכב (במידה וזה נכון כי לי זה נשמע כפיקציה) הולך להישמע (סליחה על בחירת המלים) כסלט ללא שום טעם או ריח

איך אתה מתכנן לייצר במה עם 4 סטים של קומפוננטים קדמיים

מה ההיגיון ואיך למען השם אתה מתכנן לבצע את ההתקנה\חלוקת הסאונד\ושליטה על כל רמקול כדי שבסופו של תהליך תוכל לייצר במה

אני מצטער אבל אני לא רואה את זה קורה

זה נראה כסתם השתוללות שנובעת מההנחה המוטעית שאומרת שכמה שיותר זה יותר טוב

אתה יודע מה ? לצורך העיניין למה עצרת בשלוש סטים "6.5 וסט "4 למה לא להמשיך לחמש או שש או שבע סטים ?

הרי זה גם ככה מוגזם וללא שום תוכנית סאונד מסויימת

אשמח אם תגיב בהבהרות להמשך דרכיך בבניית הרכב

דרור

פורסם

שלום דרור . צר לי לאכזב אותך , אך זו ממש לא פיקציה . לגביי המחשבה על מס' סטים . אם היית קורא על תיכנון הסטאפ

של הסאבים , היית מבין למה , ואני חושב שכל אחד יסכים איתי שאין סט אחד בודד שיוכל להישמע ברור ובקו אחד וחזק יחד עם הסאבים האלה.

דבר שני אני מסכים איתך. אבל אם תראה , רשמתי עוד בהתחלה שאני לא סגור לגמריי על הסטים ועל מספרם, אולי אני אוריד לשני סטים בדלת וסט בקורות .

למה לא 8 סטים ?

כי הדלת של הפונטו לא מספיק גדולה :wink:

אבל ברצינות? עניין של תקציב זה הכל .

לגביי חיבורם יחד לשמיעה טובה ? יש לי חבר שגר בחו"ל ואולי יישלח לי זוג פרוססורים 3SIXTY

אם יש לך עצה או דעה שונה אני אשמח לשמוע :-)

לאלה שלא הבינו , אין לי באמת פונטו 8)

פורסם

דרור

כנראה שאת ישראל "ג'וניור" עוד לא יצא לך להכיר :-D:lol:

תאמין או לא - הסט אפ הזה אפשרי, אפשרי מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם כבר הזכרת את זה לאנוס, יש לך מושג איך הוא חיבר את זה ?

כי המחשבה הראשונה שהייתה לי , היא לקחת שני סנדאון 100.4 ושכל שני סטים יישבו על גישור, אבל משום מה אני חושב שיש דרך אחרת לעשות את זה , אני צודק ?

פורסם

עד כמה שזכור לי ישראל הביא שני מגברים של סדרת הרפרנס של זאפקו והוא חיבר בצורה הבאה:

מגבר 4 ערוצים ראשון -

על כל ערוץ הגברה שני מידבאסים ב2 אוהם התנגדות סופית

סה"כ 8 מידבאסים - 4 לדלת ימין 4 לדלת שמאל

בנוסף לכך מגבר 4 ערוצים נוסף

2 מידים לצד ימין ו2 מידים לצד שמאל

טוויטר אחד לשמאל טוויטר 1 לימין

מעבר לזה מונובלוק מפלצתי של גראונד זירו לשני המפלצות (סאב וופרים) של גראונד זירו שיש לו שם

ועוד מגבר אחד גם של גראונד זירו אם אני לא טועה להרים סט אחורי

עד כמה שידוע לי הבחור מנסה למצוא פתרון לדאבל אלטרנטור :-P:-P:-P להונדה פרלוד ע"י וויתור על המדחס של המזגן...

מעבר לכך כל העסק נשלט ע"י פרוססור של זאפקו שנותן תחרות פחות או יותר לביט1 של אודיסון.

אבל זה ישראל - והוא מצ'וגע

אם אני זוכר נכון - זה פחות או יותר הסט אפ שהוא רוצה לבנות.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב, מי אני שאשבית מסיבה כזו

מה אני יכול להגיד חוץ מבהצלחה

כנראה שאני קצת מבוגר עליכם ועדיין חושב במונחים של "לעשות אחד אבל הכי טוב והכי נכון והכי מושקע זה יותר טוב מלעשות שתיים כמו שפן"

דרור

פורסם

לאנוס - זה נשמע ממש חיבור מעניין , האמת שחשבתי על דבר די דומה

דרור- אם תגיד לי סט אחד שיכול להשתוות ל3 סטים כאלו מכל הבחינות (עוצמה איכות), ושיישבע בקו אחד עם שני האבוק 18 , אני קונה אותו היום 8)

פורסם

יש לך פונטו, אני מניח שאתה מוותר על המושבים האחוריים וגם אז זה כנראה לא יספיק ל2 18 בתיבה פתוחה. שתי הסאבים צריכים 300 ליטר נפח פנימי לפחות! שזה אומר לאחר הפורט והתיבה עצמה, בערך 400 ליטר. או שתקנה 2 15, או שתשים אותם באטומה של 200 ליטר

בקשר לסט, ממליץ לך לשמוע אצל אליקו, l8 בדלתות, חזקים כמו סאבים בעצמם יתנו פייט לכל סאב(יש לו 3 חלקים, ביחד עם l4 וl1 אם אני לא טועה)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
איך אתה מתכנן לייצר במה עם 4 סטים של קומפוננטים קדמיים

דרור

עם 4 סטים מייצרים במה מחוץ לרכב :lol:

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** אהבתי ! :-P

חברים, אלה שנכנסו לפה, הדילמה היחידה שלי עכשיו , האם לבחור בשני האבוקים 15 או במייהם אחד ? (הבדל זעום של 200 ש"ח), אך האם הבדל גדול מאוד בעוצמה ?

פורסם

מייהם 18? לא ענית כמה ליטרים יש לך בשביל התיבה, שזה מאוד חשוב. על הנייר בתנאים מושלמים שתי האבוקים אמורים להיות חזקים במעט ממייהם אחד

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...