Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי להתרכז בהגברה כרגע, כי אני רוצה לנצל אותם במלואם, ועוד לא סגור סופית על הבמה,

אבל הבמה הקדמית הולכת להיות שלושה סטים של מורל הייבריד אוביישן 6.5 ועוד סט של הייבריד אוביישן 4 בקורות.

הסיבה שבחרתי אותםהיא, שאני מאוהב בסאונד של מורל ויודע שכשאני אבנה להם בית טוב בדלת מפורגלסת היטב הם ייתנו בראש פי כמה :-)

רציתי לחשוף את כל הפרוייקט שאני אהיה סגור אבל הוצאתם את זה ממני :-P

פורסם

4 סטים של קומפוננטים וכל זה מקדימה? מה אתה הולך לעשות שם אולם ארועים?

אתה מכוון לאיכות או רק לעוצמה? ולמה שלא תיקח כבר את הסופרימו אם אתה משקיע ב4 סטים?

פורסם

למה אני מכוון ? אני חושב שסט היי אנד כמו הייבריד , של 160 RMS כל וופר, 110 כל טוויטר ,כפול 3... לא מוגזם לבקש את שניהם:twisted:

פורסם

אם אתה הולך על מונו בסדר גודל של 2000rms , אלטרנטור של 160-180 אמפר ומצבר פריקה עמוקה אחד(כמו קינטיק 2400)אמור להספיק. ביחד עם חיווט 0 גייג טוב ושלושת הגדולים

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
היפוניקס המונו בלוקים שלהם טובים לי יש מונו מדגם ישן יותר וגם פעם היה לי מגברים שלהם מסדרת Hifonics XX-Maxximus וסאב GOLIATH ושעמתי פצצה וחזק.

הכל תלוי ברכיבים שמשלווים עם המגברים היפוניקס

RHAK123 עדיף לך לקנות בארץ עם מכס תגיה למחיר בערך שכאן אצלנו

אלקס

מאחורי השם "הייפוניקס" והמגברים הישנים שלהם עומד מתכנן מגברים בשם סטפן מנץ, אתה מכיר את המפעל שלו תחת השם ZED AUDIO, לא פחות ולא יותר.

היה מדובר במגברים זללניים מאוד וטובים מאוד אבל הסחורה הממוצעת שהייפוניקס מוכרים בשוק - לא ממש מכבדת את המחיר שלה, לפחות לדעתי.

עד היום אני לא זוכר מערכת אחת עם מגבר של הייפוניקס שממש נהניתי ממנה למעט מערכת אחת בה שני סאבוופרים משולשים של באזוקה היו מותקנים על הגוליית שלהם וזה היה נשמע נקי חזק, ברור וטוב.

לפותח השרשור

אם אתה הולך על בהמה כמו המייהם של AA ועוד 18 אינטש - אתה צריך כוח, אתה צריך הרבה מאוד כוח

סאן דאון 3000 או 4500 זה הכוון שאתה צריך ללכת עליו כולל שדרוג של אלטרנטור, שלושת הגדולים ומצבר או מצברי פריקה - תתייעץ עם אליקו - הוא היבואן של שני המותגים האלו והוא גם אחד מחברי הפורום היחידיים או אולי היחיד שיש לו כרגע מערכת SPL וגם SQL עם תשתית אמיתית.

גלאנספור

אולי מספיק?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל , לאנוס ושומאכר , תודה רבה על התגובות המפורטות , בדיוק תשובות כאלו רציתי :-)

שלושה דברים :

1. כנראה שהמייהם יוחלף לטובת שני האבוק 18\15. שוב , את דעתכם בבקשה על השינוי .

2. ל"לאנוס"- הם צריכים ביחד אספקה של 2500 RMS, תוכל להסביר למה הצעת מגבר של 3000 ו- 4000+ ? זה לא ייגרום להם נזק ? ( למרות שאני רוצה לנצל אותם במלואם בלי לגרום להם נזק )

3. אני יודע שאני צריך לשדרג אלטרנטור ומצבר , אבל אני צריך גם קבל ? חשבתי שהוא לא שימושי כמו שחושבים ..תקנו אותי , ואם כן של כמה ?

תודה חברים יקירים:-P

פורסם
אם אתה הולך על מונו בסדר גודל של 2000rms , אלטרנטור של 160-180 אמפר ומצבר פריקה עמוקה אחד(כמו קינטיק 2400)אמור להספיק. ביחד עם חיווט 0 גייג טוב ושלושת הגדולים

כמה צריך לעלות אלטרנטור כזה ומצבר כזה חברים ?

רועי.

פורסם
קודם כל , לאנוס ושומאכר , תודה רבה על התגובות המפורטות , בדיוק תשובות כאלו רציתי :-)

שלושה דברים :

1. כנראה שהמייהם יוחלף לטובת שני האבוק 18\15. שוב , את דעתכם בבקשה על השינוי .

2. ל"לאנוס"- הם צריכים ביחד אספקה של 2500 RMS, תוכל להסביר למה הצעת מגבר של 3000 ו- 4000+ ? זה לא ייגרום להם נזק ? ( למרות שאני רוצה לנצל אותם במלואם בלי לגרום להם נזק )

3. אני יודע שאני צריך לשדרג אלטרנטור ומצבר , אבל אני צריך גם קבל ? חשבתי שהוא לא שימושי כמו שחושבים ..תקנו אותי , ואם כן של כמה ?

תודה חברים יקירים:-P

א. ה3000 וה 4500 זה נתונים ל1 אוהם - לא יודע באיזו התנגדות אתה מתכוון לעבוד.

ב. לא בהכרח יעשה להם נזק - לדעתי הסאבים האלה יכולים גם לעמוד בהספק גבוה בהרבה ממה שהם הוצהרו עליו וגם ככה - כל עוד שתגביר את הסאב בתחום התדרים שהוא אמור לעבוד בהם, אני לא מאמין שאתה תזיק להם.

ג. אני כמעט בטוח שראיתי מבצע על מצברי ג'ל בפחות מ1400 שקלים באחד מהדביקים של פורום אחזקה\טכני או שיפורים - אבל המבצע הולך להסתיים ממש בימים הקרובים אז תחפש את זה טוב טוב באחד מתתי הפורמים כאן.

ד. כמו שאמרתי - תתייעץ עם אליקו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התייעצתי, הוא עוד לא חזר אליי.

לפי מה שראיתי הסאבים עם שני סלילים של 2 אוהם , ז"א עבודה ב1 לא ?

ד"א , שמתי לב שיש לך האבוק, אתה מרוצה ממנו ?

פורסם

מסכים עם אודיו קינג לגבי המחירים חוץ מהסאבים ומונו. אם תקנה 2 האבוקים וסאנדאון 2000\2500 מאלי אני בטוח שיעלה לך פחות. 2 האבוקים 15 זה 5400 +מונו זה בערך 9000+-

אישית הייתי מציע לך ללכת על 18 בודד כמו המייהם, בתיבה טובה ומתאימה אמור להיות מרשים מאוד ודי ייחודי(אין הרבה 18 בארץ, אם בכלל)

באיזה אוטו אתה רוצה להתקין את המערכת? כמה ליטר פנוי יש לך לתיבה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה צודק. אני אגיד לך מה .

המטרה שלי מהסטאפ של הסאב הוא שיהיה מאוד חזק , שיירד מאוד נמוך , איכותי אני חושב שדי יהיה

כי הבנתי שההאבוק יכול להיות במידה מסויימת .

מבחינת כל אלה(מחיר ,חשמל,SPL), לא עדיף 2 האבוק 18 ? או מייהם אחד 18 ?

אני ממש שמח שיש כזו עזרה פה : )

• תוכן חדש...