Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב בעלת תיבת הילוכים רובוטית, (הילוכים ידניים עם + ו-).

בנסיעה אני מבצע הליך רגיל של האטה עם המנוע:

כאשר אני נוסע 80 קמש הילוך 4, ומעביר ל3, ובו זמנית עוזב את דוושת הגז, הטורים של המנוע קופצים, האוטו מאט, מוריד ל2, האוטו מאט עוד יותר, כל זאת בלי לחיצה על דוושת הגז, כאמור המטרה הינה בלימה.

באשר לשאלה, האם בהליך ההאטה עם המנוע, המנוע צורך יותר דלק? (בזמן הבלימה), המנוע נראה לכאורה מתאמץ, אך האם צריכת הדלק גדלה. אני יודע שאם מורידים הילוך, ונותנים גז, אז המנוע צורך יותר, האם כך גם בבלימה?

בתודה,

פורסם

ברכב בעל מערכת הזרקת דלק (כל המכוניות המודרניות למעשה, בוודאי אלו המצוידות בתיבת הילוכים רובוטית), בזמן שחרור דוושת הדלק, מופסקת הזרקת הדלק למנוע. אי לכך, בזמן ביצוע בלימת מנוע, צריכת הדלק היא אפס.

פורסם

השאלה שאתה שואל נשאלה כאן בפורום כמה וכמה פעמים. אם תריץ חיפוש, בטוח תמצא שרשור מפורט בנושא זה כולל הסברים מתי כדאי להשתמש בבלימת מנוע ומתי לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...