Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית אני חייב לפתוח ולציין שאני נגד שתיית אלכוהול אם נוהגים או מבצעים פעולות הדורשות ריכוז לאחר מכן.

שנית.

היום בצהריים יצא לי לשבת עם חברים ולשתות שוט אחד של בלנטיינס באיזי.

בערב לאחר שחלפו מספר שעות נסענו זוגתי ואני לאירוע.

כמובן שאני בחור מגודל ואני חייב לציין ששתיתי מעט מאוד, לא ידעתי על האירוע בערב, ובכלל לא השתכרתי או הרגשתי שאלכוהול מצוי בדמי.

לאחר 6 שעות שחלפו אין לי ספק שגם אם היתה כמות אלכוהול לא תקינה בדמי היא בוודאי כבר פגה.

השאלה שעלתה לי היא מה זמן המינימום שממנו והלאה מותר לנהוג, וזאת כמובן אם שתית כוס אחת של משקה אלכוהולי בריכוז של ~40%

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תשובה מלאה: תלוי.

הגורמים המשפיעים על מהירות פירוק האלכוהול:

גנטיקה, משקל גוף, בטן ריקה/מלאה, גבר/אישה, וכו'.

אפשר להסתפק בגנטיקה - כל אחד מפרק אלכוהול בקצב אחר,

ולכן קשה לספק "מספר כללי" של שעות.

באופן אישי, במצב כמו שתיארת אני לפחות לא מרגיש שום השפעה כעבור שעה,

בהנחה שהבלנטיינ'ס הגיע על בטן מלאה, אחרי ארוחת צהריים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמו שענו לך כבר לפניי

זה תלוי בהרבה משתנים ויש על כך הרבה ויכוחים גם מבחינת החוק.

עצה שלי אל תשתה בכלל לפני שאתה צריך לנהוג וככה תחסוך לעצמך כאב ראש גדול.

פורסם

אביתר כמו שכתבתי לא ידעתי מראש,

בד"כ אני לא שותה ונוהג, לאשתי ולי יש נוהל עוד לפני היציאה מחליטים מי שותה ומי לא וככה לא צריך להתבאס כשמגיעים או אם פתאום היא עייפה.

לגבי המקרה הספציפי סתם עלתה בי השאלה וכמו שציינתי שתיתי כמות קטנה מאוד ועבר הרבה מאוד זמן אחרי שעליתי על ההגה.

מה שכן אני מאוד מגודל אבל לגמתי על בטן ריקה.

בד"כ כשאני מחליט לרדת על משהו טוב בלילה בבית בסופ"ש אני צריך יותר מ 3 כוסות כדי להתחיל להרגיש את האלכוהול.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הבנתי אותך, אבל הבעייתיות בדבר היא שאתה יכול "להרגיש" מתי מתחיל להשפיע עליך האלכוהול אבל בפועל בבדיקה אתה יכול להימצא "שיכור".

ויש גם מקרים הפוכים של אנשים ששתו ים אלכוהול ויצאה להם בדיקה תקינה.

זה פשוט מחדל! ואת האמת אני אישית מאוד מפחד מהמצב הזה.

מעניין מתי המשטרע יעבדו עם מכשירים מכויילים כמו שצריך.

פורסם

אביתר א.

המכשירים של המשטרה מכויילים (לפחות כך הם טוענים),

זה אנחנו שלא מכויילים :lol: .

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

טענת המשטרה שמכשיריה מכויילים לא התקבלה בכל הקשור למצלמת מולטונובה ולממל"ז .

בית המשפט המחוזי בבאר שבע השופטת ברקאי פסק כי רק כיול במעבדה שהוסמכה לכך על ידי הרשות להסמכת מעבדות תופס,

וזיכה את הנאשמים .

פסקי דין מנחים אלה , מביאים כעת לזיכוי של נאשמים רבים בעבירות מהירות, בדיוק מהסיבה הזו.

כך הדבר גם לגבי הינשוף , שבקריאה בין 240- ל 400 מק"ג יוצאים זיכויים, בעקבות פס"ד של בית המשפט לתעבורה בהרכב של שלושה בעיניין עוזרי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...