Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסתי את הRUNX 2006 שלי לטיפול 90,000 במוסך מורשה, אשר נתן לי את הדיאגנוזה, לפיה עליי להחליף את הרצועה V-RIBBED (מק"ט 90916W2008 )ואת הבולם המותח שלה (מק"ט 22013 16601).

העלויות הנדרשות נראות לי גבוהות מדי, וחיפשתי ברשת אם יש להשיג חלקים אלו, אשר יעלו זול יותר גם לאחר הייבוא.

לא מצאתי משהו אטרקטיבי.

מישהו יכול לכוון אותי למקור טוב, מקורי וזול יותר מ1100 ש"ח כולל עבודה ומע"מ?

אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

פורסם

חפש בחנויות ביצחק שדה/המסגר קיט של חברת ContiTech או Gates שהינם ייצרני OEM של רצועות+מותחנים לרוב ייצרני הרכב בעולם.

החלפת הרצועה+המותחן אינה מלאכה מסובכת ואתה יכול לבצע את העבודה אצל כול מוסכניק שמכיר את הרכב שברשותך.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה בטוח שהמק"ט הראשון שנתת נכון? בד"כ מדובר ב 10 ספרות ללא אותיות.

אתה יכול לנסות את מזלך באתר שנקרא toyotapartscheap.com ולהזין את המק"טים. הם עושים משלוחים לארץ ולמרבה האירוניה המשלוח + המיסים עדיין יותר משתלמים מרכישת רוב החלפים כאן בארץ :?

רק שבוע שעבר הזמנתי ליאריס שלי שתי רצועות מקוריות עבור 40$. אני אפילו לא רוצה לדמיין כמה הן היו עולות כאן :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טיפול 90 אלף + רצועה + מותחן. כולל עבודה ומע"מ.

1100 במורשה ואתה מתלונן?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אכן לא ברור פותח השרשור על מה אתה מלין.המחיר סביר בהחלט למוסך מורשה ואף למעלה מכך.

רק תודה לאל בכל בוקר שאתה קם שאין לך מכונית שטיימינג כולל הכל עולה בה קרוב ל-3000 וצפונה מבלי שנציין את סוגה ומוצאה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מבין שמדובר מרצועת אביזרים (מנוע).

אני קיבלתי הצעה של 750 כולל מע"מ להחלפת הרצועה בלבד (ללא מותחן) במוסך היבואן.

נאמר לי שם שזה שעתיים עבודה.

התקשרתי לאוטו-דיפו חוצות המפרץ (שם אני נוהג לטפל ברכב) המכונאי אמר לי שרצועה עולה בסביבות 150 ש"ח ועבודה 50 ש"ח (10 דקות עבודה)!!!

לא האמנתי, אבל אכן זה היה המחיר (אותה הרצועה שהיבואן מתקין) ובנוסץ שילמתי בתווי קניה וחסכתי עוד 20%.. ממש הרגשתי שאני מרמה את המערכת :lol:

בכל מקרה, תרים טלפון לאוטו-דיפו, מה כבר אפשר להפסיד..

אגב גם החלפת שמנים אני ממליץ לעשות שם, מהסיבה שניתן לבחור איזה שמן אתה רוצה (איכותיים יותר מהשמן מהחבית שיש אצל היבואן).

פורסם
אכן לא ברור פותח השרשור על מה אתה מלין.המחיר סביר בהחלט למוסך מורשה ואף למעלה מכך.

רק תודה לאל בכל בוקר שאתה קם שאין לך מכונית שטיימינג כולל הכל עולה בה קרוב ל-3000 וצפונה מבלי שנציין את סוגה ומוצאה.

שלום

אני לא מכיר את השנתון הזה, אבל ממה שאני יודע בשנת 2003 אין רצועת טיימינג, זאת שרשרת.

אז סביר להניח שזה לא מקרה קלאסי של טיימיג ובגלל זה המחיר הנמוך.

אולי זאת רוצועת אביזרים ולכן המחיר הוא כזה.

פלג

פורסם

סתם נתתי כדוגמא את מחירי הטיימינג של קרסו.

אבל גם בהחלפת רצועת אביזרים התחשיב העיקרי הוא עלות העבודה ולא החלק אם כי לדעתי עלות המותחן (המקורי)- כנראה היא זו המקפיצה את המחיר.

יש מכוניות,שלכאורה כדי להחליף רצועת גומי שנראית פשוטה ועלותה 100 ש"ח לדוגמה יש לפרק בשבילה לא מעט דברים כדי להגיע אליה.

ניתן דוגמא פשוטה- רצועת טיימינג לרכב מאזדה 626 יכולה לעלות מקסימום 200 ש"ח מקורית (החלק) אבל תנסו להכניס מאזדה 626 לטיפול כזה ותראו כמה כסף יבקש מוסך לעבודה הזו כיוון שצריך לפרק שם המון כדי להגיע לטיימינג.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...