Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זכרון נייד מחו"ל ntfs-fat32

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה הרעיון?

אם אני יודע שהדיסק און קי הוא 64 ג'יגהבייט.

ואני יכול להישתמש בו רק ב 4 ג'יגה בייט???

אולי אני עדיין לא מבין אבל הבינו אותי.

כי אני רוצה להזמין מאיביי וזה הרבה יותר זול ואני לא רוצה לקנות אחד שלא יתאים לי.

ירון מאיר

פורסם

אתה לא הבנתה נכון, קודם כול אתה יכול להשתמש בכול ה64GB כול עוד אתה משתמש במערכת הפעלה חדישה ויסטה וכו.

לגבי ה4GB זה גודל קובץ מקסימלי, אם אתה רוצה לאחסן אליו פורנו באיכות HD כנרעה שתצטרך לעבור לNTFS.

הסיבה שמשתמשים עדיין בFAT זה בגלל המולטי-פלטפורם, אם תרצה להשתמש בוא ברכב למשל תהיה חייב לפרמט לFAT.

בסופו של דבר אין בעיה לפרמט ל FAT או NTFS בהתאם לצרכים לכן זה לא אמור לשנות לך בעט הקנייה.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני הזמנתי כבר 2 DOK של 32GIGA (והשלישי בדרך) מEBAY

אומנם לא ניסיתי לפרמט כNTFS אבל גם בFAT32 הוא מזהה את הנפח ללא בעיה (WIN7)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

חיטתי קצת באתר של מיקרוסופט וכנרעה שטעיתי.

לפי מה שהם אומרים אין בעיה להשתמש ביותר מ32GB על FAT32 בXP , אבל אי אפשר לפרמט מעל ל32 , וגם זה רק בזמן ההתקנה.

You cannot format a volume larger than 32 gigabytes (GB) in size using the FAT32 file system during the Windows XP installation process. Windows XP can mount and support FAT32 volumes larger than 32 GB (subject to the other limits), but you cannot create a FAT32 volume larger than 32 GB by using the Format tool during Setup. If you need to format a volume that is larger than 32 GB, use the NTFS file system to format it. Another option is to start from a Microsoft Windows 98 or Microsoft Windows Millennium Edition (Me) Startup disk and use the Format tool included on the disk.

אודי A4

דימה.

פורסם

ובנימה פחות צינית,

השמות DISK ON KEY, THUMB DRIVE, USB MEMORY STICK, USB FLASH DRIVE, מתארות את אותו המוצר.

DOK היה שמו של המוצר הראשון שנמכר בעולם (ע"י IBM לראשונה) אשר פותח והומצא ע"י M-SYSTEMS הישראלית - עוד פיתוח ישראלי ששינה רבות את שוק המחשבים בעולם.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...