Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זכרון נייד מחו"ל ntfs-fat32

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים קניתי מאיביי זכרון נייד 64 gb

קובץ הפעלה שלו הייתה fat32 כך שיכולתי להישתמש איתו רק במחשב שמותקן בו מערכת הפעלה ויסטה.

ניסיתי לאתחל את הזיכרון הנייד ולהופכו לקובץ ntfs אך ללא הצלחה.

מיכיוון שאין לי בו שימוש נתתי לחבר.

היום אני רוצה לרכוש אחד חדש (גם מאי ביי)

ואני ניתקל בזיכרונות רק עם קבצי הפעלה fat 32.

האם בחו"ל יש רק fat32ואין קבצי ntfs?

ירון מאיר

פורסם

א) לא רק ויסטה תומכת ב-FAT32. גם חלונות 95 OSR2 ומעלה דרך XP כולל 7, וגם כל מיני מערכות הפעלה אחרות.

ב) FAT32 זהו לצערי סטנדרט בכרטיסי הזיכרון, וגם אם תפרמט אותו על NTFS, לא תוכל להשתמש בו במשהו שהוא לא מחשב עם מע"ה ממשפחת WINNT. קרה לי מקרה עם דיסק און קי שפורמט על NTFS וכתוצאה מכך רדיודיסק PHILIPS סירב לזהות אותו, ואחרי שפורמט חזרה לFAT32, הרדיודיסק זיהה אותו תקין. אז אני די בטוח שזה המצב גם בדברים אחרים.

ג) למה לצערי - כי מערכת קבצים NTFS מהירה ויעילה יותר, וגם תומכת בדברים כמו הצפנה, דחיסה, וקביעת הרשאות.

ד) אם עדיין תחליט לפרמט ל-NTFS - אז אין דבר פשוט מזה. תכניס למחשב, כנס ל"מחשב שלי" > קליק ימני על הסמל של הכונן > "איתחול" > ב"מערכת קבצים" תבחר NTFS. במידה ולא הולך, תוריד את ה-V מ"איתחול מהיר".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Ever wondered why you can’t format your USB drives to NTFS. Its because Windows XP by default won’t allow you to do so except format either to FAT or FAT32

חלונות 7 נותנת לעשות את זה בקלות רבה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה צריך לפרמט אותו ב-exFAT, זאת אופציה שלא קיימת ב-XP אבל ניתן להוריד התקנה לXP שתתן לך אפשרות לפירמוט ב-exFAT

נדמה לי שה-7 הפורמט הנ"ל קיים כבר.

פורסם

יש כלי של HP שעושה את העבודה, בויסטה ו7 צריך להפעיל אותו במצב תאימות.

לדעתי הכוננים אינם מגיעים עם מערכת קבצים ntfs כי זה מייקר את המוצר (תמלוגים למיקוסופט).

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם
לפני כמה חודשים קניתי מאיביי זכרון נייד 64 gb

קובץ הפעלה שלו הייתה fat32

התעלקות:

מערכת קבצים FAT32 תומכת עד 32GB בלבד. איך יכול להיות שכונן 64GB מפורמט עם FAT32?

פורסם
FORMAT E: /FS:NTFS /V:MyUSB /X

צריך לעבוד מקסימום אפשר אם DISKPART

מצטרף לתגובה של AVE,

אמנם הנתונים שהוא רשם נכונים רק במקרה ואותיות הכונן זהות ולא צריך את ה/ לפני הFS.. אבל העקרון דומה.

אני גם משתמש בתוכנה המגיע עם חלונות - DISKPART לשם פרמוטי כונני הFLASH, בדרך כלל אני משתמש בה כשאני מכין כונני פלאש לצורך התקנה של מערכות הפעלה מהם לנטבוקים שאין להם CD ובכלל כדי לזרז התקנות.

אם וכאשר תצטרך ארשום לך בפרוטרוט הוראות לפרמוט בעזרת הכלי הזה. לא צריך להוריד תוכנה מיוחדת כדי לעשות מה שכבר ניתן לעשות דרך חלונות מלכתחילה, פשוט לא כולם מכירים שהיא קיימת.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בהודעה הקודמת שלי קיים קישור המסביר כיצד לפרמט בעזרת XP דיסק און קיי עם מערכת קבצים NTFS וזה עובד מצויין.

אתה לא זקוק לשום תוכנה של HP או פטנטים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק אני מכיר את זה וגם משתמש כמובן באופציית הפרמוט הרגילה כפי שמתוארת בקישור שלך.

אני פשוט קצת old fashion בדברים מסויימים, והשימושים שלי בDISKPART הם למטרות ספציפיות של יצירת FLASH כבוט.

במקרה מפתיע הכונן אשר מתואר בקישור שנתת, זהה לכרטיס הפלאש, אותו kingston data traveler 2 USB שנשרף לי אתמול.

:?:shock:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

דרך אגב, אחת הבעיות הגדולות של FAT32 (למעט חרא של יכולות א.מידע), היא שאסור שגודל הקבצים יהיה יותר מ-4GB (אני כמעט סגור על כך שהמגבלה לקובץ יחיד היא 4).

כשאני אומר אסור אני מתכוון שלא תצליח להעתיק קבצים כאלו גדולים. בזמן שהFAT32 היה נפוץ, אנשים עוד היו עובדים עם דיסקטים אז לא היה צורך :)

היום זה כבר הכרח לעבוד עם NTFS.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

ארז אתה צודק צריך לשנות את אות הכונן , הסלשים זה כתיבה נכונה אבל לא מחייב להשתמש בהם.

FunkyP אכן יש מגבלה של 4GB על קובץ.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...