Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכי קל ללכת אחרי העדר ולהגיב שזה צמיג זבלה, אני מסכים שמה שסיני הוא נחות ולא נחשב איכותי.

אוראל - באמת קניתי אותם מיד שניה. אחרת אני האחרון שיתקמתצן על עוד כמה שקלים בשביל לרכוש T1R

אייל - לא רשמתי שיש יותר אחיזה , רשמתי אחיזה מעולה.

אבל כמה ממכם באמת נסעו עליו ?

מהתגובות שלכם כמעט הלכתי לרכוש ג'אנט ברזל וצמיג 14"

הנה ביקורות של אנשים על הצמיג (הדגם הספציפי) אף אחד עוד לא עף שם מגשר

המינוס היחידי שהבנתי מהרוב שם הוא שהוא לא יציב ב"שלג", לא נראה לי שתיהיה לנו את הבעיה הזאת בקרוב :)

http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/gt_radial/champiro_328/index.html

תראה, לא קראתי את כל התגובות של האנשים, אבל השאלה האם אי פעם הם הגיעו לסיטואציה שבאמת צריך את הצמיגים.

ולא בנסיעה איטית ורגועה, שהצמיג מספק את הסחורה.

אלא במהירות גבוהה, ואתה צריך להתחמק מילד שקפץ לכביש, או ממכונית שבלמה בלימת חירום, ואז צריך לראות איך הצמיג מתפקד.

אני אמצע את הסרטון שמראה את ההבדלים על רטוב בין צמיג סיני לצמיג איכותי, ותראה שזה חתיכת הבדל.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא הייתי מתייחס לביקורות באתרים האלה כיוון שהן מתייחסות לצמיגים חדשים, ואילו שלך, כמו שאתה אמרת, "ישבו מפורקים הרבה זמן ללא ג'אנט".

אז לא רק שהם משומשים ולא הכי איכותיים (גם כחדשים), סביר להניח שהם גם יבשים.

הבדיקה שעשית לא אומרת כלום, כי לא עשית השוואה מול צמיג איכותי חדש.

לצורך העניין אם מרחק העצירה בבדיקה שלך יצא 30 מטר, עם צמיג איכותי חדש היית מקצץ את המרחק בכמה מטרים טובים.

אלו בדיוק אותם מטרים שעושים את ההבדל בין לחמוק מתאונה ולהמשיך בחיים לבין להיכנס ברכב אחר ולשבת בכלא על הריגה.

זה כל מה שיש לי לומר, בלי להיכנס לקלישאות.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אבי, אתה רוצה לטמון את הראש בחול - תטמון. אף אחד לא אומר את זה כדי לבאס.

אני במקומך לא הייתי משתולל עם הרכב כשהוא נועל תת רמה שכזו.

לשים צמיג כזה על ג'נט 17 ברכב ספורטיבי זה אשכרה כמו לבוא לחתונה של עצמך בקרוקס... :)

[כלומר לעשות צחוק מהעבודה]

אם הייתי מוצא ג'נט 17 טוב הייתי עושה אחד משניים:

1. רוכש צמיגים חדשים איכותיים

2. משכיב אותו בצד עד שיש לי כסף לצמיגים איכותיים חדשים (או מוצא צמיגים איכותיים יד 2 ממישהו שעלה מידה או משהו בסגנון)

3. ממשיך לנסוע עם הג'נט הקודם ומפרסם אותו למכירה וכשהוא יימכר, בכסף מלביש את החדשים בצמיג איכותי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
צמיגים לא חדשים אבל מצב מעולה

נראים טריים , ישבו מפורקים הרבה זמן ללא ג'אנט

אין לך פחד לאבד שליטה?

להרכיב צמיגים משומשים, רביעיה שהייתה מפורקת ללא ג'נט,

ובמשך הרבה זמן.

הסתכלת על התאריך על בדופן הצמיג?

כדאי לך לבדוק :-).

-

פורסם

לא צריך להגזים.

אם זה צמיג שהיה בשימוש שוטף מועט יחסית (אבל לא עמד), נראה טוב ומוצע במחיר אטרקטיבי אפשר לקנות כזה לאחר שמוודאים שהוא במצב טוב.

אני למשל מוכר זוג צמיגים במצב טוב מאוד . למה? כי אני צריך להחליף רק אחוריים ואני רוצה עם רכב חדש, התחלה חדשה של רביעייה חדשה של אותו יצרן.

מי שיקנה את הזוג, יקבל במחיר של כמעט חצי מצמיג חדש אחד , זוג במצב טוב. ויקבל איתו גם את הזוג האחורי בחינם (לא מעיז לבקש כסף על צמיגים שנוסעים כבר כמעט 4 שנים למרות שיש בשר)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא צריך להגזים.

אם זה צמיג שהיה בשימוש שוטף מועט יחסית (אבל לא עמד), נראה טוב ומוצע במחיר אטרקטיבי אפשר לקנות כזה לאחר שמוודאים שהוא במצב טוב.

אני למשל מוכר זוג צמיגים במצב טוב מאוד . למה? כי אני צריך להחליף רק אחוריים ואני רוצה עם רכב חדש, התחלה חדשה של רביעייה חדשה של אותו יצרן.

מי שיקנה את הזוג, יקבל במחיר של כמעט חצי מצמיג חדש אחד , זוג במצב טוב. ויקבל איתו גם את הזוג האחורי בחינם (לא מעיז לבקש כסף על צמיגים שנוסעים כבר כמעט 4 שנים למרות שיש בשר)

לא יודע, אולי אני טועה פה אבל נראה לי שאם הייתי עומד בפני החלטה כזאת הייתי לוקח צמיג חדש מסדרה נמוכה של יצרן טוב (נגיד מישלן טובים) ולא צמיג משומש מסדרה גבוהה.

אבל צמיגים זה משהו שאני לא חוסך בו, זה מחיר פעוט לשלם בשביל הבדל כ"כ גדול בביצועים ובבטיחות.

Auto Emoción

פורסם

אתה לא מעיז לבקש כסף?!

למה אתה בכלל מוכר צמיגים בני 4?

זרוק אותם לזבל, רווח לא יוצא לך, וחוץ מאשר סכנה לאחרים, לא יוצא כלום.

פורסם

נראה לך שאייל ימכור צמיג בן 4 ? תבקש סליחה מאייל , הוא מפרסם זוג צמיגים מייצור סוף 2007 , על הרכב תקופה קצרה יחסית

פורסם

הוא התכוון שהאחוריים רק ישנים , בני 4 שנים והוא לא מבקש עליהם כסף.

הייתי היום במכון הרישוי לאשר את המידה החדשה.

הרב בוחן ביקש לראות גם גלגל ספייר במידה 17"

ויש לי בבגאז' 16". אני ינסה במבדק אולי שם פחות קטנונים

מקרה הכי גרוע נמצא בעל איביזה שמוכן להלוות את הספיר שלו ליום אחד.

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם
נראה לך שאייל ימכור צמיג בן 4 ? תבקש סליחה מאייל , הוא מפרסם זוג צמיגים מייצור סוף 2007 , על הרכב תקופה קצרה יחסית

טעות שלי, מצטער.

אני מתקן:

למה אתה בכלל נותן צמיגים בני 4?

זרוק אותם לפח זבל הקרוב, שלא ישימו את זה על הכביש.

אני מאמין שאתה מבין בנושא, אז אתה יודע כמה זה חשוב צמיג.

וגם צמיגים לפני 3 שנים זה די הרבה, מבלי לפגוע במכירה שלך, אבל לא מבין למה אנשים מתפשרים על זה?

אנחנו מחליפים כל 3 שנים צמיג, גם אם הצמיג עבר 30K.

אז לקנות צמיג בן 3? לי נראה קצת בעייתי.

פורסם

טוב, זה לא נושא הדיון.

הסברתי שאלו צמיגים מסוף 2007 (דצמבר אם אני לא טועה) שלא יושבים תקופה ארוכה על הרכב וגם נראים בהתאם.

לדעתי אפשר לנסוע עליהם עוד 10-15 אלף ק"מ או להשתמש בהם לתקופת גישור או סתם כדי להחליף זוג מאיכות נמוכה בדיוק כמו במקרה של אבי בשרשור הזה.

אתה יודע מה? אם נאמר שהם מינואר 2008 והורכבו לקראת סוף 2008,

כלומר נמצאים שנה וחצי על הרכב ולא ננהגו אגרסיבית ולא לאורך הרבה ק"מ ? זה יראה קצת אחרת. לא?

מי שרוצה לקחת את האחוריים לג'ימיקנות לעשות BURN OUT או לעשות מהם נדנדה זה כבר לא על אחריותי. :) (זה ג'נט 17, אין את זה בדרך כלל על רכבים מן השורה)

בוא נגיד שמצבם הוא מצויין ביחס למה שאנשים נוסעים עליו במדינה הזו. (קצת יבשים)

הלוואי שאנשים במדינה היו מודעים לחשיבות של הצמיגים .

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מי שרוצה לקחת את האחוריים לג'ימיקנות לעשות BURN OUT או לעשות מהם נדנדה זה כבר לא על אחריותי. :) (זה ג'נט 17, אין את זה בדרך כלל על רכבים מן השורה)

בוא נגיד שמצבם הוא מצויין ביחס למה שאנשים נוסעים עליו במדינה הזו. (קצת יבשים)

הלוואי שאנשים במדינה היו מודעים לחשיבות של הצמיגים .

תראה, אם אתה מביא את זה לאנשים שמבינים כמו בפורום הזה, אז ברור לי שזה יהיה סתם לגמור על הצמיג בקצת BURN OUT.

אבל כמו שאמרת, אנשים במדינה לא מבינים בזה.

אז אם תגיד להם בדיוק מה שאמרת פה, הם יחשבו שזה צמיג מצויין, ואתה יודע שזה לא הדבר.

כי באמת אנשים לא מבינים פה כלום, וזה עצוב ומסוכן.

• תוכן חדש...