Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה חי בסרט אם אתה חושב שיאשרו את זה באוויס .

אם אתה רוצה צמיגים מקורים הדרך היחידה היא ללכת לבד לפנצ'ריה שעובדת עם החברה (דבר איתי אם אתה גר במרכז)

ולעשות קומבינה עם הפאנצ'רמאכר.

שום סרט, עשינו את זה.

בנוסף, יש אפשרות להוסיף כסף.

אם הצמיג עולה 400, ואתה רוצה צמיג ב1000 אז תוסיף 600, זה אין שום בעיה.

עוד שנה אני אדבר איתך, שנצטרך רביעיה חדשה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו חזרתי מנסיעת מבחן בסל"ד גבוהה ולהלן רשמים מהתרשמות ראשונה

אני אומנם לא מיכאל שומכאר כמו המגיבים מעליי שנוסעים כול יום לנורברינג וחזרה עם צמיגים מזהב אבל הצמיגים בהחלט עונים על הדרישות שלי ומעבר !!

אוחזים מעולה , לוקחים סיבובים במהירות גבוהה מבלי להשמיע ציוץ, נבדקה עצירה על יבש והם עוצרים מצויין , לא חופרים בהאצה מהירה ולא מפרפרים

מעט רעשי כביש במהירות נמוכה (רמזור - לפני עצירה ותחילת האצה) לא משהו שאי אפשר להתרגל אליו

שלראשונה שמעתי את הביקורת שלכם הרגשתי כאילו אני נוסע על פצצת זמן מתקתקת וחשבתי להעיף אותם כמה שיותר מהר.

אני לא יחליף אותם עד שהחתך שלהם יהפוך מ40 ל35 :evil:

טיפ לסקפטים שבחבורה - לא כול מה שיקר הוא הכי טוב , ולא מה שנוצץ תמיד זהב.

בברכה ,

ג'רמי קלרקסון

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם

נסעתי על GT דנדשים תקופה קצרה לקראת סיום הליסינג. (כבר סיפרתי בעבר כמה הם היו נוראיים)

לא סמכתי על הצמיגים האלה בעת חירום שלא לדבר על פניות (בעיקר מורגש בכיכרות או פניות מהירות) שבהן הרכב לא "לוקח" את הפנייה אלא הפנייה "לוקחת" אותו.

הרס את קצת הפאן שעוד היה לי בנהיגה בC4 וגם נסך בי חוסר בטחון בהתנהלות היומיומית.

הצמיגים האלה זה כמו להוסיף שמן למדורה בכבישי ארצנו וזהו ביזיון שהם עברו אישור לייבוא. (בכלל לא היית אמור להיות מסוגל לקנות אותם - במדינה מתוקנת)

אני יכול לאשר את כל התיאורים שהובאו כאן לגביהם.

אם עכשיו אתה לא מרגיש כמה הם גרועים, אל דאגה, אתה תרגיש את זה בדיוק מתי שתצטרך אותם.

עצה שלי, את הלקח למדת עכשיו בזול, נהג עליהם שבוע-שבועיים (בזהירות) בשביל להבין על מה אנחנו מדברים ואז גש להחליף לצמיגים נורמליים מתוצרת ידועה לפני שיעלה לך ביוקר (חס וחלילה).

פורסם

חס וחלילה. במקרה ואני יראה שהם לא עושים את העבודה אני ישר משליח אותם לפח הקרוב

בבטיחות אני לא משחק ובטח שלא חוסך

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

פורסם
חס וחלילה. במקרה ואני יראה שהם לא עושים את העבודה אני ישר משליח אותם לפח הקרוב

בבטיחות אני לא משחק ובטח שלא חוסך

מתי תשתכנע שהם גרועים?

כשתאבד שליטה ותעוף מאיזה גשר?

Auto Emoción

פורסם
מתי תשתכנע שהם גרועים?

כשתאבד שליטה ותעוף מאיזה גשר?

הנה עוד אחד ניהיה מהנדס רכב

איזה גשר ,איזה שליטה על מה אתה מדבר ,

אתה יודע מזה אחיזת כביש בכלל שאתה מדבר

לך תיראה סרטון של קאן בלוק (מבין גדול אתה )

אחלה צמיגים תהנה ותתחדש

פורסם
הנה עוד אחד ניהיה מהנדס רכב

איזה גשר ,איזה שליטה על מה אתה מדבר ,

אתה יודע מזה אחיזת כביש בכלל שאתה מדבר

לך תיראה סרטון של קאן בלוק (מבין גדול אתה )

אחלה צמיגים תהנה ותתחדש

אני לא מתיימר להיות מומחה בצמיגים או באחיזה, מה שאני כן יודע זה שבמצב חירום צמיג איכותי יכול להציל חיים (וגם ראיתי הדגמה של זה באופן חד משמעי בקורס נהיגה בטוחה), והאנשים שהגיבו כאן (שהם כנראה כן מבינים) אומרים באופן חד משמעי שהצמיג הסיני הזה גרוע.

לכן מאוד הפריע לי מה שהוא כתב "חס וחלילה. במקרה ואני יראה שהם לא עושים את העבודה אני ישר משליח אותם לפח הקרוב".

במקרה והצמיג לא עשה את העבודה שלו כמו שצריך יכול להיות שכבר מאוחר מדי.

Auto Emoción

פורסם

לא צריך להכנס לפניקה. צמיגים סבירים בהחלט. ואם הסיבה המקורית לשירשור עדיין מבצבצת בין נסיונות ההגנה מההתקפות שאתה סופג כאן, אז כדאי לדעת שני דברים, האחד ישנם צמיגים רועשים וישנם שקטים והשני, שמשקלו בטענתך רב מכל, 17 יותר רועש מ 16.

פורסם

Avi, מדובר בזבל סיני מצוי - רועשים להחריד ואוחזים ככה ככה (וגם זה בלשון המעטה).

האמת שדווקא ממך התאכזבתי ולא ציפיתי שאתה תתקרב לזבל סיני שכזה. הבדלי העלות בינם לבין T1R (או DZ101 של דנלופ) יחסית זניחים וההבדל בתמורה ובאיכות הוא קיצוני.

מבטיח לך שעם צמיג איכותי יותר - תהנה מנסיעה נעימה יותר (שזה פחות קריטי לטעמי) ובעיקר מיכולות אחיזה ובלימה עדיפות משמעותית (וזה קריטי).

רועי, לא מסכים איתך.

T1R (למשל) ב-17' אינו רועש יותר מאשר ב-16'. מניסיון.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה הבדלי עלות

הוא קנה אותם בפורום מישהו פרסם נדמה לי 400 שקל רבעיה

זה מה שקורה שרוצים ג'נט 17 אבל אין כסף מתאים

אז במקום לחסוך קצת ולחכות - קונים מה שיש אפילו שזה זבאללה ברמות על

פורסם
Avi, מדובר בזבל סיני מצוי - רועשים להחריד ואוחזים ככה ככה (וגם זה בלשון המעטה).

האמת שדווקא ממך התאכזבתי ולא ציפיתי שאתה תתקרב לזבל סיני שכזה. הבדלי העלות בינם לבין T1R (או DZ101 של דנלופ) יחסית זניחים וההבדל בתמורה ובאיכות הוא קיצוני.

מבטיח לך שעם צמיג איכותי יותר - תהנה מנסיעה נעימה יותר (שזה פחות קריטי לטעמי) ובעיקר מיכולות אחיזה ובלימה עדיפות משמעותית (וזה קריטי).

רועי, לא מסכים איתך.

T1R (למשל) ב-17' אינו רועש יותר מאשר ב-16'. מניסיון.

אין פה שאלה של נסיון, אלא של עובדה. צמיגים רחבים יקרים יותר, נוחים פחות, מגדילים את צריכת הדלק ורועשים יותר, פשוט יותר סוליה מונחת על הכביש. יכול שבמכונית עליה אתה מדבר בידוד רעשי הכביש הוא מעולה כך שההבדל אינו נשמע, או שבידוד רעשי הרוח והמנוע למשל אינו מספיק טוב בכדי לשמוע את אותו הבדל.

פורסם

רועי, במקרה המדובר - הרוחב נשאר זהה, החתך ירד וקוטר החישוק עלה. מ-205/45/16 ל-205/40/17.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא צריך להוסיף ולומר שמדובר בצמיגים זבלה, אני רק רוצה להוסיף שאני לא קונה את זה שיש לך עכשיו יותר אחיזה מאשר בג'נט 16 עם צמיגים הרבה יותר איכותיים (למרות שאינם ספורטיביים).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כשמחליפים ג'נט הצמיגים תמיד צריכים לעלות יותר מהג'נט עצמו...

לפחות זו הנוסחה שאני משתמש בה.

Auto Emoción

פורסם

הכי קל ללכת אחרי העדר ולהגיב שזה צמיג זבלה, אני מסכים שמה שסיני הוא נחות ולא נחשב איכותי.

אוראל - באמת קניתי אותם מיד שניה. אחרת אני האחרון שיתקמתצן על עוד כמה שקלים בשביל לרכוש T1R

אייל - לא רשמתי שיש יותר אחיזה , רשמתי אחיזה מעולה.

אבל כמה ממכם באמת נסעו עליו ?

מהתגובות שלכם כמעט הלכתי לרכוש ג'אנט ברזל וצמיג 14"

הנה ביקורות של אנשים על הצמיג (הדגם הספציפי) אף אחד עוד לא עף שם מגשר

המינוס היחידי שהבנתי מהרוב שם הוא שהוא לא יציב ב"שלג", לא נראה לי שתיהיה לנו את הבעיה הזאת בקרוב :)

http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/gt_radial/champiro_328/index.html

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

• תוכן חדש...