Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטרים סמויים על כבישנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנתיים בערך מישהו הודיע לי שהוא שוטר ואיים שפעם הבאה הוא יעצור אותי, וזה אחרי שהוא עקף אותי בצורה מסוכנת והערתי לו ברמזור קרוב. עניתי לו משהו בסגנון :"נעים מאוד, אני המפכ"ל ומחר אתה לא מגיע לתחנה בלי פתק מההורים". לא נשארתי לשמוע את תגובתו.

פורסם

לפני כשנה

נהג מונית מאיזור המרכז הסיע אותי ,במקרה הבחנתי בתעודת שוטר

אז שאלתי ... מסבר שמדובר בשוטר תנועה אשר עובד ב2- עבודות על מנת לכלכל את משפחתו

כך שאם המקרה התרחש באיזור המרכז אני חושב שמדובר על אותו אחד

פורסם

היום בדרך יפו תל אביב מכיכר המושבות מערבה,שוטר על קטנוע אזרחי עצר עשרות קטנועים שעוקפים על פס לבן,לא מכיר את הניקוד והקנס,אבל זה נראה לא טוב,להערכתי הוא עצר יותר מ30 קטנועים.

מישהו יודע מה הקנס על פס לבן ?

פורסם
היום בדרך יפו תל אביב מכיכר המושבות מערבה,שוטר על קטנוע אזרחי עצר עשרות קטנועים שעוקפים על פס לבן,לא מכיר את הניקוד והקנס,אבל זה נראה לא טוב,להערכתי הוא עצר יותר מ30 קטנועים.

מישהו יודע מה הקנס על פס לבן ?

1. נהיגה שלא בכביש שול ימני/שמאלי 100 ש"ח 0 נקודות. (התקנה לאופנוע/קטנוע).

שול הכוונה לקו הצהוב המסומן על הכביש.

2. נהיגה משמאל לקו הפרדה רצוף בדרך 500 ש"ח קנס 6 נקודות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...