Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם האם לפי התמונות המצורפות נפרץ האטם ראש או שזה משהו אחר?

רק רציתי להוסיף שעל מדיד השמן אין שום סימן או טחינה השמן רגיל וגם במיכל עיבוי המים ירוקים ורגילים ולא שמתי לב לחוסר במים.

Photo0295.jpg

Photo0296.jpg

Photo0297.jpg

Photo0299.jpg

פורסם

יש לך מים ירוקים נקיים, אין לך סימנים מיוחדים על המכסה,

מה בדיוק הבעיה?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הקצף הקל שאתה רואה לא מחייב בכלל פריצת אטם ראש במיוחד שאין עוד סממנים למיניהם כמו על המדיד או עודף בשמן/חוסר במיים. יש מצב שהמון זמן לא נעשה טיפול לרכב ולא ניפתח ונוקה פקק זה המון זמן. לפי מה שאני רואה בתמונה מדובר ביונדאיי? כי אם כן זה לא פעם ראשונה שאני רואה שקצף זה מיצטבר על הפקק בגלל שהמון זמן לא נגעו בו. נקה את הפקק החזר אותו למקומו ובדוק מידי פעם אם עדיין נוצר שם קצף.

:)
פורסם

הרכב דווקא מטופל ברמות קשות.

לפני 1000 ק"מ נעשה טיפול.

האם המצב הזה יכול להגרם מזה שאני גר במקום עם לחות רבה בשילוב עם נסיעות מאוד קצרות?

נסיעות של 2 ק"מ לכל כיוון מה גם שהמנוע לא מספיק בכלל להתחמם בנסיעות אלו.

פורסם

בדוק מצב שמן במדיד. האם יש מעל למה שצריך להיות. האם השמן דליל מידי. האם יש בועות מיים על המדיד. בדוק מצב מיים האם חסר. בדוק מה ניפלט מהאגזוז, במצב טמפרטורת עבודה כמובן, איזה סוג עשן ניפלט מהאגזוז ואפילו שים יד וחסום לשנייה את האגזוז וראה האם יש לך הצטברות של מיים על היד. בדוק מצב סחיבהשל הרכב האם יש שינוי מאיך שאתה מכיר אותו. זה הדברים הבסיסיים בנתיים.

:)
פורסם

האמת אני חרד לאוטו לא יודע למה. אולי נקשרתי אליו ואולי השקעתי בו המון כסף.

אם זה בברקסים חדשים קומפלט, ובולמים, ומצבר וצמיגים וקלאץ וטיימינג וכל מה שקשור ..

דרך אגב הרכב היה מטופל במוסך מורשה מהיום הראשון, עם קבלות וחותמות בספר והשתמשו רק בנוזל קרור.

כרגע יש לרכב 125900 ק"מ.

אם זה באמת ראש מנוע איך זה יתכן?

אחרי כזה ק"מ נמוך עם טיפולים בזמן ובמורשה וללא התחממות אי פעם.

קראתי פה בפורום שלבחור אחד אחד גם היה מצב כזה ואמרו לו שזה בהחלט יתכן בגלל לחות ונסיעות קצרות.

לפני שעברתי לנסיעות הקצרות זה לא קרה אף פעם.

פורסם

נראה לך באמת שבגלל לחות ונסיעות קצרות יפרץ לך אטם ראש?

אם הרכב לא התחמם בעבר, אין שום סיבה שיפרץ אטם ראש.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לדבריו בוצע טיפול לפני 1000 ק"מ כלומר שמן מנוע הוחלף. לכן אין צורך להחליפו מיד אלא רק לנקות את המכסה ולעקוב.

לחות גבוהה ונסיעות קצרות בהחלט יכולות לגרום להופעת התחליב על המכסה. אחרי נסיעה ארוכה הוא עשוי להעלם גם ללא ניקוי.

פורסם

אחרי נסיעה קצרה רואים טחינה על המכסה, ואם אני בודק משהו כמו שעתיים אחרי הנסיעה אז אין זכר בכלל לטחינה.

בכל מקרה אני יתחיל מעקב אחר מפלס המים ונבדוק גם את השמן ואני אחזור לדווח עוד כשבוע.

נקווה לטוב.

תודה.

• תוכן חדש...