Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורה protection דולקת במגבר אודיו פלוס

gil_a
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי מגבר אודיו פלוס 1000W כבר שנתיים, הוא שירת אותי מצוין ולא התחמם אף פעם למרות שרוב הזמן הוא עבד על המקסימום. ביום שישי בדרכי לטבריה ניכבה לפתע המגבר ואיתו הסאב ו2 הרמקולים האחורים. שהסתכלתי על המגבר המנורה הירוקה של הPOWER היתה מכובת ובדיוק לידה דלקה מנורה אדומה של-protection .בתחלה חשבתי שזה פיוז או שזה התחמם יותר מדי, אבל מסתבר שטעיתי הוא לא נדלק גם אחרי שהוא התקרר. ביום ראשון לקחתי אותו למעבדה אמרו לי שצריך לפתוח ולראות ,העלות תיקון משוערת היא בין 150-250.

מישהו יכול לשער מהיא הסיבה והאם התיקון באמת ירזיק זמן?

יש לציין שבשנתיים האלה למגבר היו באמת חיים קשים והוא תפקד מצוין.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שנתיים עם מגבר סיני כמו הפולס אודיו זה הישג מרשים ללא ספק,אבל שנתיים זה יותר מדי למגבר כזה וגם אם יתקנו לך את המגבר(ואני בספק עד כמה ישקיעו בשביל לתקן אותו),התקלה יכולה לחזור/לצוץ תקלה אחרת.

לדעתי הגיע הזמן להתחדש ולא לשלם 250 ש"ח על תיקון,ב650 ש"ח אתה יכול להשיג מגבר נחמד של JBL 60.4.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התשובה נמצאת בשאלה שלך

מגבר פולס אודיו שעבד שנתיים שעומס(חיים קשים) גרמו לבעיה שאיני יודע מה היא.

הצעה שלי שתחליף את המגבר הנ"ל במגבר יותר טוב ביד2 או חדש תלוי בבחירה שלך,חבל על ה 250 ש"ח שעולה תיקון.

Scan Speak

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקן אותי אם אני טועה פשוט זה מה שהגיון שלי אומר, נורת ה-protection לא אמורה למנוע את הבעיה החמורה אלה היא עוצרת את המגבר מלפעול כדי שזה לא יהיו משהו חמור?

פיאט בראבו 98 1.6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז למה התיקון יקר יחסית (שליש מגבר) ולא זול אם המנורה עצרה את המגביר מהלמשיך לפעול?

ומה כבר יכולה להיות הבעיה עם המנורה עצרה את המגבר?

פיאט בראבו 98 1.6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שהמגבר מקצר ועוד כמה דברים,אם הלכת לחנות לשאול כמה יעלה תיקון למה לא שאלת איפה הם מצאו את הבעיה?

בכל מקרה בשביל מגבר כזה עם עבודה עמוסה זה מצוין שעבד ככה(רק ליידע כללי שלך)

Scan Speak

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב גיל

ממליץ לך להעביר בדיקה על כל הרמקולים (אחד אחד כולל הסאב) דרך אוומטר

יש מצב שאחד הרמקולים מקצר

במידה ולא, תמיד אפשר לבקש הצעת מחיר ממעבדה לפני תיקון

ואני לא רואה סיבה שהמגבר לא יעבוד עוד שנתיים לאחר תיקון במעבדה טובה (במידה והוא אכן מקוצר)

יום טוב

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...