Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2010 - מה דעתכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:

בשבוע הבא תיפתח תערוכת אוטומוטור 2010,

יש המון דברים שנשמעים בכל מיני ערוצים -

למשל שמרצדס ואאודי לא יהיו כמחאה למחיר שאותו גובים המארגנים מהמציגים,

לא ברור אם יהיו נציגים לאודיו לרכב ואם כן האם יהיו מכוניות תצוגה (כמו הרכבים שהיו בעבר למורל והסובארו עם המגברים של PPI למי שזוכר..),

מחסור רציני במכוניות ספורט ומכוניות אקזוטיות שלא לדבר על מכוניות פאר ,

ועוד כל מיני עניינים..

אני יודע שבתור חובב מוטוריקה אלך בוודאות (ואסחוב את הקשיש שלי איתי כדי שישטוף קצת את העינים),

זה קל לי עוד יותר כי אני אשתמש באופציה של שימוש בנקודות של ישראכרט ואקנה לעצמי כרטיס ב50 ש"ח - גם ככה אני לא משתמש בנקודות האלה כלל,

אבל מציק שהדיבור הוא על תערוכה מאכזבת במיוחד.

ראיתי שדובר בפורום על האם המכוניות יהיו פתוחות או לא וכד'

אני יותר מתעניין בכמות התוכן וגם במציגים שאינם יבואני מכוניות, כל מה שקשור באביזרים נילווים ושלל מוצרים הקשורים לעולם המוטורי..

למטרת הדיון הבריא בלבד:

מה דעתכם?

יש למישהו מושג למה מדברים ככה על התערוכה הראשית של המוטוריקה בארץ ?

האם אתם תלכו או שתוותרו ?

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי בפעמיים האחרונות בתערוכה ואני חייב להגיד לך שהיא בגדר הבלתי נסבלת.

ליד הרכבים הבאמת "שווים" יש מיליון אנשים וקשה לצפות ברכב. ניתן להכנס למעט רכבים וגם אז יש לך בדיוק 3 שניות של תהילה שבה אם תצליח לגנוב תמונה - הסתדרת, אם לא איזה ילד ישר יציק לך שהוא רוצה להכנס לרכב.

חם בצורה בלתי נסבלת ואחוזי הלחות מזכירים את הודו ביום רע. המחירים של אוכל ושתיה הם שוד לאור היום.

בקיצור לא חוויה מספקת.

אה ולמי שרוצה לקנות כרטיסים בארוע מצפה עמידה ארוכה בתורים (שכל שנה טוענים שהם שופרו וכל שנה צריך לחכות לפחות חצי שעה בתור).

את אוהבי המוטוריקה המושבעים לא אצליח לשכנע להמנע מביקור בתערוכה. למי שסתם רוצה לחפש בילוי נחמד בפסח - סעו לטיול נחמד ומרגיע בצפון.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני הולך כי זה הפך לסוג של מסורת אצלי. נקודות בישראכרט אין לי, אז אחד שעובד איתי לקח עבורי כרטיסים דרך מועדון "טוב" ב-70 ש"ח. יותר מזה לכרטיס כבר היה לי מאוד קשה לשלם.

פורסם

אלי, נתראה שם (כמו בפעם הקודמת... :wink:)

לשלם 89 ש"ח עבור כרטיס - מוגזם וחסר כל טעם.

מי שנכנס בכרטיס מוזל או חינמי זה כבר משהו אחר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כנראה שמבחינתי יקרה מה שקרה בפעם האחרונה, רק בגלל שקיבלתי כרטיס חינם ובגלל שאני גר ממש ליד, יש מצב שאני אקפוץ.

התערוכה איכזבה בפעמים הקודמות, ובפעם הקודמת למעט האלפא 8C לא היו שום אטרקציות.

אני לא חושב שהתערוכה הזו מיועדת לחובבי מוטוריקה אלא יותר ל"עמך".

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בדרך כלל נותן לי המנכל של העבודה כרטיסים מתנה, כי הוא יודע שאני אוהב את זה.

הפעם אמרתי לי שלא צריך.

באמת בזבוז זמן ודלק, בשביל לראות מכוניות ש90% נמצאות בסוכניות.

אי אפשר לצלם אי אפשר להכנס לרכבים אז מה הקטע?

אם אני אשמע שיש משהו מעניין מאוד כמו שפעם היה את CARRERA GT או SLR, אולי אני אחשוב.

מיותר.

פורסם

באמת חבל שדווקא כאן במעוז חובבי המוטוריקה חושבים כך על התערוכה היחידה שמרכזת הרבה מעולם המוטוריקה ומה שמסביב לו במקום אחד,

אני באופן אישי מתכנן ללכת ביום רביעי ולא שלישי, אבל אעשה מה שאפשר כדי להנות מהתערוכה ולצלם את המכוניות המיוחדות שכן יהיו שם.

אני מניח שאם אתייצב כחצי שעה לפני פתיחת הקופות יהיה לי צ'אנס לרכוש כרטיס מהר ולהיכנס ללא תקלות.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אקזוטיות לא אקזוטיות, אני שם.

חבל לי שצ'מפיון לא יציגו השנה, יש להם הרבה מה להראות.

(אגב, האם יש הנחה דרך "חבר"?)

יום שלישי, קצת לפני 10, אני עם המצלמה עלי בכניסה :)

כנ"ל8).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

תכלס אני הולך כי אני מקבל כרטיסים חינם,לשלם לא היתי משלם.

מבחינת אוודיו,על הפנים לפני שנתיים היו 2 וחצי רכבים,וסירה.

סתם רכבים חוץ מהלמבורגיני והR8 לא היה שום דבר מעניין.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לזה שמעלי איך עובד פעולת ההזמנה של הכרטיסים דרך חבר, מכיוון שיש לי מכרית שקשורה לחבר איך מזמינים ואיפה אוספים את הכרטיסים תודה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

לכל עמית "חבר" יש קוד כניסה. נכנסים לאתר, מקישים קוד ות.ז או מ.אישי, ומזמינים כרטיסים. לאחר מכן הולכים לאחת מעמדות הכרטוס המהיר הקרובות (יש רשימה של עמדות באתר), מעבירים את כרטיס האשראי דרכו הוזמנו הכרטיסים והם מודפסים במקום.

• תוכן חדש...