Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2010 - מה דעתכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין איך לא מעט מחברי פורום של חובבי רכב לא חושבים בכלל לבוא, כש450 אלף איש שאלוהים יודע מה הם מחפשים שם ומה הקשר שלהם למכוניות כן מוכנים להוציא מכספם ולהגיע לתערוכה.

חבל.

כי בעבור חובב רכב התערוכה הזו לא מחדשת דבר, היא מתסכלת בשל הצפיפות והילדים זבי החוטם שנוהגים במוצגים כבשלהם, תכלס - מה כבר יש בתערוכה הזו שאנחנו לא מכירים?

אגב, אני כן אהיה שם אבל רק בשל העובדה שיש לי כרטיסי VIP חינמיים, כולל חניה מוסדרת וכניסה ל- LOUNGE וגם כדי לבלות עם הילדים.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חובב רכב לא צריך להיות אחד שרק מחדשים לו כל הזמן. וכן, יש הרבה מכוניות בתערוכה שאני אישית הולך לראות בפעם הראשונה.

פורסם

נכון אבל ללכת לתערוכת רכב בשביל להסתכל על רכבים שברובם הם רכבים שאתה רואה/תראה על הכביש בעוד זמן קצר זה לא ממש חוויה בשביל חובב רכב. אם היה מקבץ(אפילו מוצמצם) של רכבים שהסיכוי שתראה נמוך מאוד אז זה כן היה שווה.

אבל ללכת להסתכל על BMW 5 או 370Z לא ממש שווה את זה. האטרקציה היחידה(תקנו אותי אם אני טועה) תהיה הGTR ואותי היא לא כלכך מושכת לתערוכה.

בתערוכות הקודמות מרצדס הציגה את חטיב ת הAMG, את הSLR, קמור הציגו את הרולס רויס, צ'מפיון הציגו את הR8 ואת הגייארדו - אלה היו אטרקציות. הייתי בטוח שאני הולך השנה לתערוכה כששמעתי שפרארי ומזראטי היו שם אבל היות והן לא אין משהו ממש מעניין לראות שם.

פורסם

כנראה שאני הולך.

גם כי יש לי כרטיסים VIP, גם כי אני נוסע בחודשי חופשי של הרכבת, וגם כי זה עדיף על כל התקופת מבחנים שעברתי עד עכשיו.

פורסם

כניסה חינם לתערוכה, חניה חופשית במתחם מסודר וסגור, כניסה לחדר אירוח ששם יתנו לך קפה ומאפה (בשל החג אז מאפה כשר).

פורסם

כנראה שאני אהיה מחר מכיוון שכבר בערב אני טס לארה"ב ועם לא הייתי מקבל 4 כרטיסים VIP לתערוכה לא יודע עם הייתי משקיע ללכת בכלל אבל לפחות ניראה מה לא חידשו לי עדיין בתחום הרכב.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תוכן חדש...