Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש מגבר platinum audio 1200w שמחובר אליו סאב 800W של פיונר וזוג רמקולים 360W של פיונר והשמיעה מצויינת.

כל מילה שומעים גם בעוצמה של 50VOL.

עכשיו יש ברשותי סאב של JBL 800W ורמקולים 300W של פיונר שאותם אני אריץ על המגבר ורציתי לרכוש מגבר לא יקר ואני מתלבט בין כמה סוגי מגברים.

1 - http://www.ninja-polo.com/index.php/rodeo-drive-rd9990.html

3 -
http://www.ninja-polo.com/index.php/platinum-audio-v12.html

אולי מה שאני ישנה בעתיד זה את הרמקולים האחורים שלי.

אני רוצה שהעוצה תוכל להגיע ל- 48 גם בלי שהרמקולים יצרחו.

אני יודע שהמגברים האלה לא כאלה טובים אבל גם מה שאני מתכוון להריץ עליהם לא כאלה חזקים.

תודה לעוזרים ואם יש הצעות אשמח...

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום,אישית לא הייתי בוחר באף אחד מהמגברים האלו,כולם מה שניקרא זבל סיני ללא שום איכות אפילו מינימלית בשמיעה.

מה בערך התקציב שלך? עדיף לך אולי להגמיש את התקציב וללכת על יד 2 יהיו לך הרבה יותר אפשרוריות שיהיה קצת יותר ברמה.

אבל שוב תגיד לנו מה התקציב שלך ואם את פתוח ליד 2?

בעתיד הייתי ממליץ לשדרג את הרמקולים האחרויים לזוג קומפוננטים קידמיים להגביר אותם על הסאב ולדשדרג גם את הסאב המורח הזה. זוהי דעתי האישית המשך יום נעים.

ג'ינו.

פורסם

אני לא מתכוון להשקיע עכשיו סכומים רצינים על מערכת רוצה פשוט מגבר שיהיה טוב לצרכי.

אני לא חושב להשקיע יותר מ-500 שקל על מגבר.

יש לך הצעות במחיר הזה?

פורסם

אוקיי,בתקציב הזה אני לא מאמין שתימצה משו הרבה יותר טוב,אבל,אם תוכל להימתח בתקציב בעוד 150שקל יש לך ביד שניה מגבר

של היפוניקס שיעשה תעבודה בצורה פנומנלית לפי דעתי עם הרכיבים שלך (ממה שאפרש להוציא מהם את האיכות).

אבל שוב התקציב שלך לא נותן לך הרבה אופציות אבל תיבדוק פה בפורום מכירה אולי תיפול אל מציאה.

המגבר-תתקשר תיבדוק אם הוא אקטואלי:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicAccessory.php?CatID=1&SubCatID=7&CarID=179768&Code=b058f7b7cf7c142b8a41c61fde3fd5c7

ג'ינו.

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך' date=' זה סתם מעיק על הקריאה. קרא את כללי הפורום***[/b']

תודה,

אבל העדיפות שלי היא לא יד 2.

פורסם

וואלה אני מצטער בשמך , הפורום הזה כבר לא פורום למגברים ב500 שקל סביר להניח שתיתקל בהצעות כבדות , אישית אני יגיד לך הפלטיניום אודיו זה המגבר זבל סיני הכי טוב שתמצא והמחיר שלו שווה תכסף (מתכוון לומר את הכסף) ואישית חבר שלי באוטו שלו עם סאב של אינפינטי ו6 על 9 והוא פשוט מרעיד תאוטוו (רוצה לומר את האוטו. כמה קשה להשתמש בשפה תקנית?) זה אחלה מגבר למחיר שלו למערכות זולות זה הבחירה ולא כל מותג אם אותו הספק.

תהליכי שיפוצים

פורסם

עד כמה שזה יישמע לך לא הגיוני , תמתח את התקציב עוד קצת ל - 1000 ש"ח

תיקח מגבר JBL 1004 , אתה לא תצטער לעולם .

גם יספק אותך כרגע בסטאפ הנוכחי וגם יהיה מעולה כבסיס לשידרוג עתידי אם יבוא .

פורסם
תעשה את המאמץ להגיע ל MAC AUDIO 4200

900 ש"ח ויעשה את העבודה יותר טוב מכל מגבר סיני.

ומה גורם לך לחשוב שהמאק-אודיו המהולל הוא לא זבל סיני?

חבל על ה 900 ש"ח, ב 400 ש"ח פחות הוא מקבל את אותו המגבר תחת מותג הבית של התחנה המרכזית החדשה - פולס אודיו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...