Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 XS ידני 3 דל' 1.6 (110 כ''ס) שנת 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה :wink:

אני מחפש רכב כבר הרבה זמן.

אמרו לי לא למהר ולקחת את הזמן כדי לעשות את הבחירה הנכונה , אז זה מה שאני עושה.

רציתי לדעת מה דעתכם על פיג'ו 206 ידני 3 דלתות מנוע 1600 (110 כוחות סוס) משנתון 2006 ?

איך הצריכת דלק ? טיפולים זולים ? רכב אמין ? אמרו לי שלא כדאי לי רכב צרפתי ולדעתי זה לא נכון , רציתי להיות בטוח.

תודה מראש ,

לירן.

Hyundai I30 2014

פורסם
אהלן חבר'ה :wink:

(...)

רציתי לדעת מה דעתכם על פיג'ו 206 ידני 3 דלתות מנוע 1600 (110 כוחות סוס) משנתון 2006 ?

רכב חביב וזריז

איך הצריכת דלק ? סבירה לרכב כזה סביב 1:12 טיפולים זולים ? לא רכב אמין ? תלוי איזה יום היום, היום לא... אמרו לי שלא כדאי לי רכב צרפתי ולדעתי זה לא נכון , רציתי להיות בטוח.

תודה מראש ,

לירן.

בבקשה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אז ככה,

קודם כל אני ממש לא מסכים אם קודמי.

צריכת הדלק יותר בכיוון של 1-13/14 ק"מ לליטר.

לגבי אמינות, אם הרכב יטופל בצורה נכונה, הוא יחזיר לך באותה מטבע.

אני ממליץ על הרכב, הוא צעיר, מהנה ויפה.

סער

פורסם

צריכת הדלק ב206 שלי היא אכן 1:12 בממוצע. ל1:14 אני מגיע רק בנסיעות בין עירוניות ארוכות ורגועות.

מבחינת אמינות אין הרבה בעיות. רוב (אם לא כל) מחלות הילדות של ה206 כבר טופלו במודל הזה.

עלות טיפולים סבירה. לא זולה, לא יקרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תבדוק טוב טוב את הסאן רוף (במידה והרכב מגיע עם אחד כזה) , יש המון בעיות עם הסאן רופים של ה- 206 (אני מדבר

על הסאן רוף הגדול שמכסה יותר מחצי גג) , הבעיות שלהם בעיקר חשמליות , כמובן בדוק לחוסר נזילות (למרות שבנזילות אף

פעם לא נתקלתי) .

• תוכן חדש...