Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת צמיג 195/65R15 למרצדס C240 שנת 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיכוון שהצמיגים שלי מתחילים להראות סימני יובש (והם בני שנתיים בלבד) החלטתי להחליף אותם.

השימוש שלי בהם הוא לפי הפרמטרים הבאים:

1. נסועת הצמיג תהיה כ 60K ב 4 שנים הקרובות.

2. סגנון הנסיעה הוא ברובו בין עירוני ורגוע מאוד, למעט כניסה מהירה לפניות חדות. אבל... לפעמים אני נהנה לדחוף את הרכב למגבלות.

כרגע עומדים מספר צמיגים על הפרק:

צמיגי Yokohama

195/65R15 91H A. Drive AA01 ב 400 ש"ח עם TW של 150

195/65R15 95H RF C. Drive AC01ב 460 ש"ח עם TW של 150

צמיגי Kleber (לפי המלצת vladclar)

195/65 R 15 91T DYNAXER HP2 ב 360 ש"ח

195/65 R 15 91H DYNAXER HP2 ב 380 ש"ח

מה ההבדל בין ה A. Drive ל ?C. Drive

האם היוקוהומה עם מקדם שחיקה של 150 יחזיקו לי ל 60 אלף ק"מ?

כיצד ניתן למנוע יובש הצמיגים? כרגע יש לי Dunlop SP Sport 200 195/65/15 והם בני שנתיים בלבד עם פחות מ 30 אלף ק"מ והם קרובים לסיום חייהם המועילים.

פורסם

אני יכתוב לגבי הC DRIVE כי רק איתם יש לי ניסיון.

קודם כל הC דרייב ממקום יותר ספורטיבי מה A דרייב, השחיקה של הC דרייב היא 300TW (אצלי במידה R15\205\60)

האחיזה טובה, השחיקה אצלי דיי מתקדמת עקב סגנון הנהיגה השונה משלך, הצמיגים מורכבים על האוטו שנה וחצי עם 15K קילומטר בערך,עם שחיקה של 50% בערך מהמצב המקורי(עברו עליהם גם קורס נהיגה מתקדמת של 3-4 שעות), לעומתם האחוריים המצב מעולה עם 80% בשר, אין שום סימני יובש, בזמנו נרכשו ב 350 ש"ח לצמיג.

חבר שקנה את הצמיג לפני שבועיים במידה R15\195\60 רכש אותם במחיר של 300 לצמיג

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

נאמר לי בטלפון ע"י הצימגאי (בצומת נחשון) כי ה 195/65R15 95H RF C. Drive AC01 הוא בעל TW של 150.

היכן ניתן למצוא את המפרט המלא של צמיגי Yokohama ו Kleber? חיפוש ברשת מביא אותי לחנויות וחיפוש באתר היצרן (Yokohama) לא מספק את נתוני הצמיג.

פורסם

אני חושב שהצמיגאי טועה, אצלי וגם אצל החבר הTW הוא 300, במידות מאוד דומות לשלך.

ככה שלא מסתדר לי שה- A דרייב גם 150TW, כי הוא צמיג ירוק, לעמות הC.

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

שמתי לפני חודש קונטיננטל PremiumContact 2 במידה 205/55 R16 91V (אוראל עזר לי כי לא היה לי שמץ מה לבחור) ואני מרוצה מאוד. הרכב שקט מאוד והאחיזה מצויינת. לא נותר לי אלא להמליץ :)

IMG_1836.jpg

פורסם
נאמר לי בטלפון ע"י הצימגאי (בצומת נחשון) כי ה 195/65R15 95H RF C. Drive AC01 הוא בעל TW של 150.

RF - REINFORCED, צמיגים מחוזקים.

אין לך שום צורך בהם, אלה צמיגים לרכבים מסחריים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום,

ה C-דרייב רגילים אכן עם TW 300 ואמורים להחזיק 60K אם אחזקה נאותה ונסיעה לא קרבית, מניסיון אישי היה לי אותם שנתיים וחצי כ 50K והיה עוד מלא בשר וגם הסימנים של יובש רק התחילו להופיע כך שהיה אפשר להמשיך איתם עוד כשנה פלוס מינוס.

על A-דרייב במקרה שלך הייתי מוותר כלל.

כמוכן גם אני מאוד ממליץ על הקונטי פרמיום קונטקט 2 ( צמיגים שאני איתם עכשיו) עדיפים לדעתי על ה C-דרייב, צמיג נוח די שקט ואוחז מצויין גם הבלימה טובה מאוד, הTW שלו זה 280.

לאחרונה צמיגי קונטי נבחרו ע"י מרצדס כצמיגי המפעל והרבה דגמים עכשיו יורדים מפס הייצור אם הצמיגים האלה.

לכן אני מאוד ממליץ לך לחפש צמיגי קונטי עם סימון אותיות "MO" אלה צמיגים שמותאמים במיוחד למרצדס.

פורסם
שמתי לפני חודש קונטיננטל PremiumContact 2 במידה 205/55 R16 91V (אוראל עזר לי כי לא היה לי שמץ מה לבחור) ואני מרוצה מאוד. הרכב שקט מאוד והאחיזה מצויינת. לא נותר לי אלא להמליץ :smile:

תודה על הרעיון אבל בבדיקה ב http://www.tires4u.co.il מחירי הצמיגים נעים בין 500 ל700 ש"ח...

RF - REINFORCED, צמיגים מחוזקים.

אין לך שום צורך בהם, אלה צמיגים לרכבים מסחריים.

ב tires4u.co.il מופיע הצמיג כ- "תיאור הצמיג: "195/65R15 95H RF C. Drive AC01

חבר שקנה את הצמיג לפני שבועיים במידה R15\195\60 רכש אותם במחיר של 300 לצמיג

היכן הם נרכשו, ניב? ב tires4u.co.il הם מופיעים מ 400 ש"ח ומעלה.

נראה לי כי כרגע כי צורת הנהיגה שלי אלך על ה C. Drive Yokohama אשמח לדעת היכן כדאי לרכוש אותם.

פורסם

נסה לברר בצמיגי כחלון ברח' האצ"ל בא.ת ראשון. הם עלו פחות מ-500 ש"ח לצמיג ועוד מדובר על 16" ולא 15" שזה מה שאתה צריך.

פורסם

תודה, גולף.

משיחה (מאוד) קצרה איתם נאמר לי כי C. Drive Yokohama 195/65R15 עולה כ 330 ש"ח כולל מע"מ.

כנראה שאבחר בו ולא ב PremiumContact מיכוון שהוא זול בהרבה ונראה שיענה על הדרישות/סיגנון נהיגה שלי.

• תוכן חדש...