Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מחפש רכב בסביבות ה-25K

ראיתי פג'ו 206, חשבתי על פיאט פונטו וגם על אופל קורסה.

ראיתי שהאלרו שנת 2000 ממש לא יקרה והבנתי שהרכב שווה את המחיר הוא נוח, מרווח, ביצועים טובים ונראה טוב.

השאלה האם הוא אמין וכמה דלק הוא זולל? האם באמת הוא שווה את המחיר?

פורסם

גם אני רציתי אלרו ..

למשהו מההמשרד שלנו יש את הרכב, הוא נוסע 90 % בעיר(משרד תיווך) .מיכל מלא 57 ליטר הוא עובר איתו 280-300 קילומטר , מן הסתם שבכביש ראשי זה הרבה פחות .

האוטו גדול נח , חלקים זולים , טיפולים זולים.

התנהגות על הפנים !!! לא יציב מחליק , קשה בסיבובים .

נראה טוב (לדעתי) מאוד מאוד נוח ואיכותי הישיבה בוא כמו בספא של בית .ץ

אני מדבר על הדגם של ה 3400. אשמח לענות על עוד שאלות

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה.

חשבתי יותר בכיווון של ה-2400 כדי שיזלול פחות דלק

בגדול אני מכיר את האוטו ואני יודע שהוא מאוד נוח, אבל באמת החלקים והטיפולים זולים? זה חדש לי..

אתה חושב שהצריכה של ה-2400 תהיה קטנה מה-3400 באופן משמעותי?

פורסם
תודה רבה על התגובה המהירה.

חשבתי יותר בכיווון של ה-2400 כדי שיזלול פחות דלק

בגדול אני מכיר את האוטו ואני יודע שהוא מאוד נוח, אבל באמת החלקים והטיפולים זולים? זה חדש לי..

אתה חושב שהצריכה של ה-2400 תהיה קטנה מה-3400 באופן משמעותי?

לא באופן משמעותי בכלל , כיוון שתיקח לדוגמא את המנועים "הקטנים" 2200 ו 2400 של קווליר , המנוע לא שווה כלום! זולל הרבה ואין תמורה . כן החלפים והטיפולים באמת זולים גם אני נדהמתי , למשל טיפול 10 אלף במוסך מורשמה UMI בנהריה עלה פחות מטיפול של הונדה סיוויק במוסך מורשה , כנ"ל חלקים להחלפה .

לכן המנוע 2400 והמנוע 3400 אוכלים כמעט אותו דבר , נוסעים שונה כמו כן זה תלוי ברגל שלך עד כמה היא כבדה .

גם החבילה שונה ב 3400 יותר מפפוארת קצת ובעלת סאנרוף(חלון גג) חשמלי.בגלל שזה רכב אמריקאי יש לך את EBAY עם כל החלקים במחירים של פיצוחים . האמינות היא בסדר גמור לדעתי . הרכב שלו שנת 2001 יד 1 לא זכור לי שהיו לי טיפולים חות מדברים סנדרטים אולי בקטנה פה ושם כמו כל רכב.לכן אם רוב הנסיעה שלך היא בעיר , הבעיה היא דלק וגמישות הרכב, אם רוב הנסיעה היא בין עירונית . תמורה מצויינת לכסף!

diverdolphins.gif

פורסם

הבנתי..

כמה נהוג להוריד במחיר לרכב אמריקאי כשהבעלים מבקשים מחירון?

וידוע למישהו מה עלות הביטוחים של הרכב?

פורסם

אני ממליץ לך להוריד כמה שיותר

מכיון שאתה מכניס את עצמך ל"שוק הרכב האמריקאי" אין באמת שוק.

מחירון תשלם רק עם אתה ממש אוהב את הרכב והוא ממש שמור ללא תאונות וכו

אני לא רואה שום סיבה לשלם מחירון.

בנוגע לרכב.

תבדוק את מצב הגיר לחבר שלי היה את הרכב הזה והגיר עשה לו הרבה בעיות

פורסם
לא באופן משמעותי בכלל , כיוון שתיקח לדוגמא את המנועים "הקטנים" 2200 ו 2400 של קווליר , המנוע לא שווה כלום! זולל הרבה ואין תמורה . כן החלפים והטיפולים באמת זולים גם אני נדהמתי , למשל טיפול 10 אלף !

אין תמורה? האחד עם 115 כ"ס ועם תיבת 4 הילוכים אוטומאטית מאיץ ל100 ב10.5 שניות ונותן תחושה טובה של מומנט.

והשני 2400 150 כ"ס שמאיץ ל100 ב9 שניות.

איפה בדיוק אין תמורה? כי התיבה של הקאוואליר לא נותנת קיק דאון עצבני כמו של יפנית?

מחליק בסיבובים? האלרו לא מחליקה בסיבובים,אתה מחליק בסיבובים כשאתה נוהג בה.

פורסם
אני ממליץ לך להוריד כמה שיותר

מן הסתם שאני אנסה להוריד כמה שיותר, זאת המטרה, השאלה כמה נוהגים להוריד מהמחירון של האמריקאיות?

אז מה סגרנו, שווה לקנות את האלרו? היא לא טוחנת יותר מדי דלק?

פורסם
אין תמורה? האחד עם 115 כ"ס ועם תיבת 4 הילוכים אוטומאטית מאיץ ל100 ב10.5 שניות ונותן תחושה טובה של מומנט.

והשני 2400 150 כ"ס שמאיץ ל100 ב9 שניות. וזה לדעתך תמורה טובה?! מנוע 2400 סמ"ק עם 150 כ"ס?! שעושה הרבה רעש ולא נוסע?

איפה בדיוק אין תמורה? כי התיבה של הקאוואליר לא נותנת קיק דאון עצבני כמו של יפנית? לא קשור לקיק המנוע הזה "עייף".

מחליק בסיבובים? האלרו לא מחליקה בסיבובים,אתה מחליק בסיבובים כשאתה נוהג בה.כל אדם בעל נסיון על הרכב הזה יספר לך עד כמה הוא "יציב" וביטיחותי על הכביש , .

כשאני מדבר על כח אני לא מדבר על 0-100 אתה לא חי במסלול של 400 מטר ישנים, יש עליות יש ירידות יש פניות . האוטו כמו רוב האמריקיות לא שווה כלום עם המנוע 2400.

כל רכב אבל כל רכב גם יפני גם גרמני גם קוראני וגם איטלקי עם נפח של 2400 , בחיים הקווליר לא תעמוד לידו אפילו.

אני יודע שזה לא המקום לרשום את זה אבל אם כבר התחלת עם ה 0-100 אז עשיתי בית ספר עם סופר לנסר ידנית , גם לקווליר 2400 גם ללומינה 3100 וגם מונטה קרלו 3100 .בסדר .. והיא בסכ"ה 1600 ידנית עם 113 כ"ס .

diverdolphins.gif

פורסם
כמה זה קריטי לקנות אלרו שנת 2000 יד 4 ?

מאוד זה לא רכבים שרוכשים עם ידיים גבוהות כמו רכבי ספורט בשל המיעוט והנדירות , תנסה לחפש יותר אל תמהר וקח את הזמן!

diverdolphins.gif

פורסם

שמע , כנראה שאתה ממש רוצה את הרכב הזה, אז קח אותו לסיבוב נהיגה, מתאים לך? לך על זה. העיקר שתהנה מהחיים

:-D

ותמצא אחת שמורה כמובן

• תוכן חדש...