Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשאני מדבר על כח אני לא מדבר על 0-100 אתה לא חי במסלול של 400 מטר ישנים, יש עליות יש ירידות יש פניות . האוטו כמו רוב האמריקיות לא שווה כלום עם המנוע 2400.

ומה לעשות שמי שמחפש אלרו לא מחפש טורפת כבישים? הקאוואליר אכן,זוועתית בסיבובים... ואכן ההתנהגות שלה לא סבירה.

עד עכשיו היחידי שמתלונן על הסיבובים,זה אני.

מסתבר שלאבא שלי בן 45 היא לא מחליקה כל כך מהר בסיבובים.

כל רכב אבל כל רכב גם יפני גם גרמני גם קוראני וגם איטלקי עם נפח של 2400 , בחיים הקווליר לא תעמוד לידו אפילו.

יפני? מאזדה 6 2300 לא עומדת עם קאוואליר 2400.

אני יודע שזה לא המקום לרשום את זה אבל אם כבר התחלת עם ה 0-100 אז עשיתי בית ספר עם סופר לנסר ידנית , גם לקווליר 2400 גם ללומינה 3100 וגם מונטה קרלו 3100 .בסדר .. והיא בסכ"ה 1600 ידנית עם 113 כ"ס .

סופר לנסר רכב זריז, אגב כנראה שעשית בית ספר לאנשים שעשו מהרכב בית זונות.

אמרת שבחיים יש גם ירידות,עליות,פניות,סיבובים,אז למה לא תדבר על כמה הסופר לאנסר היא קרש גיהוץ על הכביש? ללאנסר יש אחיזת כביש?

יש לה פחות זוויות גלגול,ואולי תחושה יותר טובה כי היא קטנה יותר... אבל אל תנסה להשוות אותה אפילו.

לפחות קאוואליר גם ממודל 95 מגיעה עם 2 כריות אוויר ו ABS .

בחיים,יש גם לצערינו חוץ מעליות ירידות,וכן הלאה גם תאונות :?:.

פורסם

דבר ראשון אני מציע שתמקד את החיפוש שלך,כי בין פונטו ו206 לאלרו יש מעט הבדל.

דבר שני ברמה הזאת של הכסף (25k) הייתי מתמקד בדברים כמו אמינות,ביטוח,טיפולים,חלפים,שוק,נוחות,שימושיות.

לאו דווקא ביוקרה או ביצועים(שגם בהם האלרו לא מצטיינת במיוחד)

Porsche 944 turbo

פורסם

השאלה מה זה ביצועים?

תחושת זריזות? או ביצועים בפועל?

האלרו מרגישה כבדה,אבל תאמין לי עקיפות במהירויות גבוהות ישאירו אותך מופתע :wink:.

עליות? העליות לירושלים שיוט ב 140 קמ"ש עם מזגן ו3 נוסעים מאחורה? מכובד?

פורסם

שוב מצטרף להמלצה

תעשה נסיעת מבחן על הרכב.לא כול אחד אוהב "התנהגות" של רכב אמריקאי.

ובכוונה לנסות להוריד כמה שיותר,בדיוק כמו שזה נשמע.לרכב אין כמעט שוק יד שנייה,

ומכאן שתנסה למכור בתוספת היד שלך + מספר שנים + ק"מ.אתה תופתע מהמחיר שאנשים יציעו לך.

במידה ומלחיץ אותך עניין התחזוקה,

תתקשר למוסך ותשאל, כמה עולה כול מני סוגי טיפולים.וכו ויהיה לך אינדקציה בנוגע למחיר.

פורסם
תיהיה בטוח שדלק הוא לא זולל,הוא בולע אותו!

עד כדי כך? יש לך אלרו שאתה יודע?

נהגתי בעבר על הרכב והוא היה לי מאוד נוח לנהיגה

השאלה היא אם באמת הוא זולל ככה דלק, ומצד שני הטיפולים שלו זולים והחלקים זולים

זה לא מתאזן? בכל זאת שווה או לא לקנות אותו מהבחינות האלה בלבד?

אני לא מחפש רכב שאני אצטרך להוציא עליו ים של כסף הן מבחינת דלק והן מבחינת טיפולים.

פורסם

לגבי האלרו - עדיפות אישית היא למנועי 3.4 התחושה פשוט שונה...

יש שוק לרכבים האלו ,קטן אמנם אבל קיים- אנשים יודעים שזמן המכירה ארוך יותר והמחירון צונח פלאים. מי שאוהב את שוק האמריקאיות רק נהנה מכך. לגבי תצרוכת דלק :יש הבדל משמעותי בין נסיעה עירונית לבין עירונית אבל מה שבטוח שהוא לא "זולל" ולא "בולע" ,וכן, לי יש ניסיון עם רכבים אמריקאים ותצרוכת הדלק תלוייה במיוחד בקלות הרגל שלך על הדוושה. פורד פוקוס ומאזדה 3 צורכות יותר לדעתי בממוצע.

טיפולים שוטפים ותיקונים אינם יקרים כמו שמספרים מספרי האגדות.

Gn'f'R

פורסם

יש לדוד שלי אלרו שמורה להפליא למכירה מיד שנייה, עם אתה מעוניין שלח לי הודעה פרטית וקבל את המספר

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם
כשאני מדבר על כח אני לא מדבר על 0-100 אתה לא חי במסלול של 400 מטר ישנים, יש עליות יש ירידות יש פניות . האוטו כמו רוב האמריקיות לא שווה כלום עם המנוע 2400.

כל רכב אבל כל רכב גם יפני גם גרמני גם קוראני וגם איטלקי עם נפח של 2400 , בחיים הקווליר לא תעמוד לידו אפילו.

אני יודע שזה לא המקום לרשום את זה אבל אם כבר התחלת עם ה 0-100 אז עשיתי בית ספר עם סופר לנסר ידנית , גם לקווליר 2400 גם ללומינה 3100 וגם מונטה קרלו 3100 .בסדר .. והיא בסכ"ה 1600 ידנית עם 113 כ"ס .

חבר יקר, הסיטואציה היחידה בה תגבור על מונטה-קרלו 3100 V6 בעזרת סופר לנסר 1600 היא אם המונטה קרלו עברה מסכת

התעללויות ברמה כזו שיש לעצור את בעליה. וזאת אף על פי שהאוטו שלך הוא בעל תיבה ידנית אשר בהחלט מהווה יתרון במיאוצי 0-100 בשל האפשרות למשוך את ההילוך.

סתם מילה על הקאווליר אם כבר היא הוזכרה, המנועים האמריקאים אומנם אינם מלאים בסוסים אך המומנט העשיר מפצה על כך ולמעשה כל 'סוס וסוס' מורגשים בכל פעם שהנייקי שלך פוגשת את דוושת הגז.

ואת זה אומר לך בעלים גאה של קורסיקה 2200 בעלת 120 כוח סוס 'בלבד', מודל 95 יד 1 אשר טופלה כמו בנאדם אנושי אם לא טוב יותר - והאמן לי, לאוטו הזה יש כוח.

ובקשר לאלרו,

אין ספק שמנוע ה-3400 מרגיש חזק יותר ואכן מגיע לביצועים טובים יותר. הבדלי צריכת הדלק אינם גדולים במיוחד בין ה-2400 ל-3400. צריכת הדלק של האחרון תעמוד לך על כ-7\1 בעיר וכ-\10\1 בנסיעה ר-ג-ו-ע-ה. אם תדביק את הדוושה בצורה ברוטלית אמנם תהנה מכוח אמיתי של אוטו אמריקאי בעל מנוע שופע מומנט [עם כל יתרונותיו וחסרונותיו] אך תקצץ את צריכתך בחצי.

עצתי אליך היא לבצע נסיעת מבחן, אני בטוח שתתרשם לטובה.

יונתן.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

כאר קונים רכב ב-25K, המחיר עוד כמה שנים לא משנה, בכל מקרה יהיה שואף ל-0, ויותר מ25 אש"ח הוא בטוח לא ירד, במקרה הזה גם לא יותר מ-22 אש"ח (3 אש"ח מקבלים עבור גריטה).

אם הרכב נוח לך ואתה יכול לעמוד בצריכת הדלק, מדובר בעסקה מצוינת של מ"ר לשקל - בעיקר אם מדובר ברכב שמור ומטופל.

את הפינוק שתקבל מהאלרו לא תקבל בשום קטנה, יפנית או ארופאית בסכום הזה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני לא מזמן רכשתי אלרו 3400 והרכב פשוט מפנק ברמה גבוה

נכון שהיא כבדה וקצת נימרחת בסיסובים אבל זה לא רכב שבנוי לנהיגה ספורטיבית (ואני יודע מה זה רכב ספורט ירדתי מי לאון 4 משופרת)

וכן יש לה מנוע עם מומוט טוב מעוד וזה מורגש בכל סל"ד היא לא תאכזב אותך שתלחץ על הגז

לחבר יש מזדה 6 חדשה ובלחיצה איתו היתי קדימה לפחות 3 רכבים

עם זות זה רכב לנהיגה רגוע ומפנקת יותר מאשר מרוצים

אז עם אתה מחפש רכב מפנק עם כוח זמין תמיד בתקציב 25K אין יותר טוב מ זה.

• תוכן חדש...