Jump to content

bardugo0

  • הודעות

    149
  • כאן מאז:

הנקודות של bardugo0

נהג צעיר

נהג צעיר (3/14)

1

מוניטין

  1. מעבד q8200 4 ג'יגה זיכרון g.skill black edotion עם גוף קירור לוח אם gigabyte ep43-ds3l כ.מסך 9600GT דיסק קשיח WD160GB המחשב מריץ את כל המשחקים החדשים במצב מעולה יימכר עם WIN 7 וכל התוכנות הנדרשות (office 2010 וכו'..) 1800 ש"ח בלבד 052-6219060 חיפה
  2. תודה רבה על המענה. הנהגת מודה, אין לה כ"כ ברירה פה היא פנתה שמאלה בלי לתת זכות קדימה. לי אמרו שזה יכול לקחת עד 90 יום וזה נראה לי מוגזם. יש לי סיבה לחתום על ויתור תביעות?
  3. שלום, רציתי לדעת על פי חוק תוך כמה זמן הביטוח מחויב להחזיר כסף על רכב שהושבת לאחר תאונת דרכים? לי לא היה מקיף, אבל הנהגת הפוגעת הייתה אשמה והביטוח שלה אמור לשלם לי על הרכב. תודה
  4. ?????
  5. שלום לכולם ברשותי מגבר של cerwin vega די ישן שאחת מהכניסות שלו כנראה שרופה. אני מחבר אליה אחד מהקומפוננטים ואין סאונד. כרגע אני שומע במונו וזה די מעפן... רציתי לדעת מי מתקן דברים מהסוג הזה וכמה אמור להיות הנזק?? אני מחיפה. תודה.
  6. * הרכב צריך להיות אוטומט
  7. אני מחפש רכב לחברה שלי עד 20K. חשוב שיהיה חסכוני בדלק (מנוע קטן 1200 או 1400 לא משנה) ושיגבור על המתחרות שלו בכמה פרמטרים שאפשר. תודה!
  8. עכשיו זה מבולגן אבל בגדול זה אמור להיות זוג אחד בימין למעלה ועוד זוג בימין למטה. וכשאני מחבר את זה ככה שומעים רק במה שמחובר במימין למעלה. אם לדוגמה אני מחבר את הפלוס בימין למעלה ואת המינוס בלמטה שומעים טוב אבל אם אני מחבר את הפלוס והמינוס למטה לא שומעים בכלל.
  9. לא אין..
  10. שלום, יש ברשותי מגבר Cerwin-Vega XL-300.4. חיברתי עם RCA את 2 הקומפוננט הקדמיים למגבר + סאב. כשניסיתי לחבר את החוטים של הקומפוננט - כל זוג לפלוס ומינוס - שמעו רק מימין. כשהחלפתי בניהם שמעו רק משמאל. מסתבר שרק פלוס אחד עובד מכל הפלוסים שיש במגבר לעומת זאת כל המינוסים עובדים וניתן להשתמש בכולם. אני יודע שכל היציאות תקינות (הן עבדו כרגיל עד שנהרס כבל אחד של RCA וכמובן כבר הוחלף) מה יכולה להיות הבעיה??
  11. תודה רבה!
  12. אכן אין לי ידע במכונאות. לא נסעתי ברכב בזמן הזה. בסופו של דבר לקחתי את הרכב למוסך והייתה נזילה ממשאבת המים. הוחלפה המשאבה למשאבה מקורית של אופל והנזק הכולל יצא 600 ש"ח. רציתי לדעת, איך אני יכול לדעת שבאמת הוחלפה המשאבה ואם כן האם היא מקורית? והאם כשיש נזילה ממשאבת המים חייב להחליף אותה או שיש דרך אחרת לסדר את הבעיה? מצטער על הבורות, אני באמת רוצה לדעת ולא מסתפק במה שהמוסכניק אומר.. תודה לכולם על העזרה!
  13. שלום אני מחפש מקום בצפון בו מוכרים חלקי חילוף יד 2 לאופל קורסה במחירים טובים. אם מישהו מכיר מקום כזה אשמח לשמוע. תודה!
  14. ההבדל במחיר יותר מכפול, השאלה כמה משמעותי ההבדל בצליל? אני ארגיש בכלל בהבדל מאשר הכבל הראשון? מה שהיה לי ברכב עד עכשיו דומה מאוד לכבל הראשון.
×
×
  • תוכן חדש...