Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעד לבנות CarPC , אך עד שזה ייקרה ..אני גם צריך חיישני חניה.

האם יש דגם מסויים \ מומלץ של חיישני חניה שכדאי לרכוש כך שבשלב מסויים יוכלו להתממשק למסך שאותו אתקין ?

תודה.

פורסם

יש 2 דרכים לבצע את זה, אחת פשוטה השניה - לא :)

דרך ראשונה זה לרכוש קיט, לפתוח אותו, להתחבר למעגל ולשלוף ממנו את הערכים הבינאריים שהוא מריץ בעת התקרבות למכשול, לאחר מכן לקבל את הפלט במחשב בעזרת RS323 או USB TO SERIAL שכזה, ולהכין תוכנה שתדע להוציא לך טריגרים, משם אתה ממשק את זה לסקין.

דרך שניה וקלה :

יש חיישני רוורס שמיועדים להתחבר למסך חיצוני, זאת אומרת שהסיגנל שלהם זה ממש קומפוזיט שמוציא תמונה, ועוד חוט שמוציא באזר, יש כאלו שיש להם גם ממש RCA שמוציא אודיו.

ברגע שיש לך אחד כזה עם כרטיס לכידה אתה שואב אותו ל-CARPC שלך, וממקם אותו בעזרת תוכנת תצוגה איפה שבא לך בסקין, זה קל זה פשוט זה נוח לדעתי זה הפתרון הנכון,

החסרון היחיד הוא שאין לך נתונים, אלא תמונה, ואז אין מצב לעשות שנגיד בהתקרבות מתחת ל-X הוא יעשה MUTE לסאונד או כל מיני כאלו.

פורסם

ברור!

צג עצמאי לחיישנים, עוד אחד ל GPS, ואולי גם צג מיוחד לכל השעונים?

שכחתי שרכב זה סוג של חדר בקרה, עם מקום ל 17 מוניטורים.

מתחדשת*

פורסם

אני מעדיף את השיטה הישנה והטובה - רגש.

או המדבקה הכחולה הזו של מורי הנהיגה שצריך "להלביש" אותה על קצה המדרכה כדי לדעת מתי לסובב את ההגה :-D

אבל אני לא יודע מאיזה דור אתם...

ואני פולני :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השיטה השנייה מפחידה מעט למי שאין נסיון ענקי בקטע של להתקרב מאוד לקירות(בל להיכנס בהם) ברוורס ביציאות מחנייה וכאלו,קל מאוד יהיה לדפוק את הרכב.

פורסם

כבר ביצעו את הפרוייקט הזה, ניתן אפילו לרכוש אותו מוכן:

http://www.mp3car.com/vbulletin/hardware-development/121995-custom-usb-parking-sensor-interface-formally-pdc-usb.html

וניתן לרכוש רק סנסור יחיד או זוגי ולהטמיע לבד ב RR:

http://store.mp3car.com/Ultrasonic_Distance_Sensor_p/com-078.htm

...CASKA for life

פורסם

תכלס נשמע מאוד מעניין הרעין

אולי במקום לעשות משהו עלוב עם ציפצופים פשוט לעשות חיישן מרחק שגם מראה על צג המחשב את המרחק + שליטה על מהירות

כלומר במידה ואתה מתקרב במהירות של 40 קמ"ש לקיר במרחק של 50 מטר ואתה רק מאיץ כלומר לא מאט אז המערכת גם תוכל נגיד להשתלט על מערכת הגז ולעצור את האוטו לפני כניסה במכשול ממממממ

הדלקתי את עצמי על זה אולי אני יעשה את זה כפרוייקט גמר שלי באלקט עם מיקרו בקר עצמאי לזה :D לכו תידעו אולי זה יהי שווה משהו עוד כמה שנים אם אני יצליח לבנות את כל מה שרשמתי פה תאורטית :]

פורסם

מצטער לבאס אותך אבל זה קיים כבר, פשוט בנסיעה מלפנים, כל המערכות ברכבים גרמניים בעיקר בטח יש גם כבר בנסיעה לאחור גם כן. הרעיון הכי טוב אם כבר עושים משהו כזה הוא להעתיק את המערכת חיישנים שיש ב BMW (לפחות בדגמים של חו"ל, מאז שחזרתי לגור בארץ לא עליתי על BMW אחת או כל רכב יוקרה אחר) ברגע שאתה מעביר לרוורס או שהמחשב מזהה שאתה במצב של תימרונים יש במצב ציור של רכב וצבעים מסביב ירוק צהוב ואדום בגוונים שונים המעידים על קירבה למכשול או מה שזה לא יהיה כולל התראה קולית.... בגרמנית ;) ACHTUNG די משעשע העניין.

under construction...

פורסם
ואולי אישה נוהגת ברכב?

אז נכון שיש המון רגש, אבל בד"כ במקום הלא נכון :lol:

רומם,

אתה צריך לדעת שלא משנה איזה הגנות תשים ברכב, האשה תמצא כבר את הדרך לדפוק אותו בצורה שלא תיארת לעצמך שזה אפשרי בכלל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אווהא

פעמיים תיקנתי את הטמבון האחורי - פעם בגלל שהיא לקחה אחורה ונשבעה שהעמוד הזה לא היה שם.

פעם אחת היא לקחה אחורה והשפת מדרכה הורידה את המגן בוץ.

וגם פעם אחת ממש לא באשמתה - מישהו לקח רוורס ופשוט פיצץ את הטמבון והשאיר אותו על הרצפה.

הרכב חזר עם סדק בשמשה הקדמית בטענה שנפלה עליה אבן מגשר באמצע איילון

לאחרונה "לקחו על הרכב רוורס בחנייה" ועשו עיקום במכסה מנוע - וזה שבוע וחצי אחרי שתיקנתי את הטמבון גד-דמאיט!

אני לא צובע את הרכב מחדש בכוונה והרכב השני רכב ליסינג - ודווקא לו היא לא הצליחה לעשות שום דבר! :evil:

שנמשיך? :-P

יא וואראדי - רק כתבתי את ההודעה היא נכנסה למשרד (אנחנו עובדים באותו רחוב) חשבתי שאני הולך למות - התחלתי להחליף צבעים :-D

והיא נהגת טובה - היא באמת נהגת טובה, אבל יש לה נאכס בחניות עם הרכב הזה שאני לא יכול לתאר, כל הזמן קורים לרכב הזה דברים כשהוא עומד בחניה - יש משהו בצבע טורקיז שאומר "תרביץ לי"???

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...