Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לצערי הדשבורד התפורר למליון חתיכות קטנות, עכשיו נפער לי שם חור שמאוד מזכיר את הגרנד קניון.

שהייתי במוסך מורשה של יונדאי בפ"ת לא מזמן אמרו לי שדשבורד כזה עולה בערך 1000 ש"ח ללא עבודה,

העניין הוא שחשבתי אולי אפשר פשוט לחתוך אותו ואולי לבנות מפיבר איזה מדף קטן כזה לשים עליו דברים,

האם זה אפשרי בכלל?

ואם כן אז כמה פרויקט כזה יעלה לי בערך?

מחר אני יעלה תמונות.

בברכה, שלומי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
היום לצערי הדשבורד התפורר למליון חתיכות קטנות, עכשיו נפער לי שם חור שמאוד מזכיר את הגרנד קניון.

שהייתי במוסך מורשה של יונדאי בפ"ת לא מזמן אמרו לי שדשבורד כזה עולה בערך 1000 ש"ח ללא עבודה,

העניין הוא שחשבתי אולי אפשר פשוט לחתוך אותו ואולי לבנות מפיבר איזה מדף קטן כזה לשים עליו דברים,

האם זה אפשרי בכלל?

ואם כן אז כמה פרויקט כזה יעלה לי בערך?

מחר אני יעלה תמונות.

בברכה, שלומי.

שבת שלום

לפי דעתי מיותר לגמרי לחתוך את הדשבורד ולבנות מפיבר וגם חבל על הזמן והכסף.

לך לפרוקיה ותקבל חצי מחיר ממה שמוסך מורשה והציע לך אפילו פחות.

קבל קישור לחלקי חילוף >>> http://www.fayzak.co.il/lightforum1/bizniz/biznizboded.asp?id1=15

בהצלחה :wink:

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

יש פתרונות זולים יותר וייצירתיים הרבה יותר

מניסיון בד''כ ברכב כמו שלך וגם בד''כ ברכבי פיג'ו 205 ההולכים ונכחדים

ניתן להזמין ברוב חנויות האביזרים כיסווי מעוצב,מין שטיח קטיפה יפה כזה שניתן להדביק על הדש בורד

תראה דוגמא:

http://www.sound-d.co.il/85247/%D7%9B%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%99%D7%99-%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A6%D7%91-%D7%9C%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D

אם אתה מאמין שאפשר לקלקל,תאמין שניתן לתקן.

:wink:

פורסם

מה הכוונה התפורר למיליון חתיכות? כל הדשבורד ממש הלך לגמריי?!

אפשרי לתקן עם פיבר-חומר זול וחזק מאוד,עמיד למשך שנים,השאלה כמה נסיון עבודה יש לך איתו,אבל מבחינה אסטטית זה יצא לא יפה לעין במיוחד,כבר עדיף לקחת מפרוקייה דשבורד קומפלט.

פורסם

שטיח כזה כבר מצאתי של חברה אמריקאית שנקראת Coverkings ויש להם מבחר דגמים לשטיח כזה אבל זה עדיין לא פותר את בעיית החור שנוצר שצריך לסגור אז חשבתי אם כבר אז כבר נעשה משהו שימושי.

למה שפיבר יראה לא טוב לעין בעיה לצבוע אותו בצבע שדומה למקורי וזה נראה סבבה+ ואפילו משודרג יותר מהמקורי,

נראה קסטום או משהו בסגנון.

כן, ודשבורד שישב בפירוקיה מי יודע כמה זמן תחת השמש וכיפת השמיים בטח יחזיק מעמד בפירוק וההרכבה.

באמת שאני מעדיף לא להגיע למצב של קניית חומרי פלסטיק משומשים של יונדאי.

מי כמוני יודע כמה זה סיוט הפלסטיקה בשקל שלהם!

תודה לעוזרים, שלומי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...