Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

A112 זה שם כללי של כל הסדרה, בתוכה היו מספר תת דגמים - ג'וניור, עלית, אבארט. ויכול להיות שהיו עוד, שאני לא מכיר.

פורסם
שלום רב !

מהתמונות אני למד שמדובר בדגם אבארט!

כן אני למד שיש בפנייך עבודה רבה , כדי להביא את הרכב למצב תצוגה, מה שאני יכול לאחל לך זה בהצלחה.

נ.ב -מה זה האבנים בתוך הרכב?!

בברכה

צביקה

זה באמת נראה כאילו האבנים בתוך הרכב (ההשתקפות).

פורסם

אני מבין שיש לך הרבה סנטימנטים לרכב לאור הכוונה המשותפת שלך ושל אביך ז"ל לשפצו ביחד, אבל אני מציע לך לבדוק כמה הצעות לפחחות+צבע, לפני כניסה להוצאות נוספות.

לדעתי תופתע לרעה, מאוד לרעה מהעלות. הרכב הזה רקוב מאוד.

ממליץ לך לבחון את האפשרות, אם כבר, לשפץ את זו שקיבלת במתנה, מהתמונות היא נראית במצב טוב הרבה יותר.

ניתן למצוא A-112 במצב טוב ובמחיר נמוך הרבה יותר ממה שיעלה לעשות פחחות סבירה לשתי אלו.

ושוב, לא נכנס לסוגיות הסנטימנטליות, אם זה המניע - העלות פחות רלוונטית.

בהצלחה בכל מקרה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אני לא פחח ולא בן פחח :-)

אבל לדעתי פחחות סבירה לא תגמר בפחות מ 5 ספרות.

תראה את השיפוץ הזה :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=247191

תבדוק עם הבעלים (אהלן יוני!) כמה עלה השיפוץ, וזה ברכב שנקודת המוצא שלו היתה הרבה יותר טובה מאצלך.

תמיד אפשר למרוח חומר על החלודה ולצבוע, זה גם יראה בסדר לאיזה פרק זמן, אבל אם הכוונה היא לשפץ ולהישאר עם הרכב לאורך זמן זה יחזור מהר מאוד, ובעוצמה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש חידוש בעניין הפרוייקט על הביאנקי.

הוצאתי את כל הפלסטיקים טמבונים ופנסים וחארטות וקניתי מלטשת חשמלית והתחלתי ללטש את כל האוטו ולנסות לסדר דפיקות.

קניתי גלון גדול של חומר פחחים והתחלתי לעשות פחחות ברמת החובבן תמונות בהמשך.

אוטוביאנקי 1979

(חלום שהתגשם)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עוד חידוש בנושא הביאנקי!

החלפתי משאבת בלם מרכזית.

דרך אגב איך הולך התהליך של מילוי הנוזל בלמים והכיוון מישהו יודע?

אוטוביאנקי 1979

(חלום שהתגשם)

פורסם

שלום רב !

אף אחד לא יודע, אך במוסך ידעו !

נושא הבלמים והעיסוק בו, לאחד שאנו מורשה הוא טאבו, ואסור באיסור מוחלט !

הכוונה דרך הרשת כיצד לטפל במערכת בלמים, משול כסיוע לרצח !!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הגזמת לגמרי.

נכון שצריך לדעת כיצד לטפל בבלמים, ולשואל השאלה הייתי מציע שימלא את הנוזל ויוציא את האוויר בעזרת אדם שמכיר את הנושא.

אבל בין זה לבין "רצח" רב המרחק כמו בין יום ללילה.

אני מזכיר לך שבישראל נהוג לחשוב שאסור לפתוח בורג ללא אישור בכתב, לעומת אנגליה למשל ששם הופכים רכב נוסעים לטנדר ללא צורך ברשות או אישור כלל. ולמי שלא יודע - רמת האחזקה של מכוניות באנגליה גבוהה בהרבה, ללא השוואה, לעומת ישראל.

דני

פורסם

ישנו פרוייקט פה בפורום של שיפוץ מיני מיינור כדאי שתדפדף ותלמד תקבל הרבה טיפים.

תקנה פיסטולט או שתשאיל תשחיז את הלכלוך ותעשה ריסוס יסוד.

מאחל לך בהצלחה שתף את הפורום בכל הליך והם יחזירו לך .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חידוש בעניין הביאנקי.

אחרי הרבה זמן שלא יצא לי לנגוע בביאנקי הצלחתי לסדר את הגיר שכל הזמן היה בורח מהמקום עם בוקסות לידית הילוכים וכל ההילוכים נכנסים כמו שצריך.

לא הצלחתי לסדר תבלמים וכל הפרונט עקום אז הגיע הזמן לקחת אותה למוסך לשיפוץ כללי של הבלמים וכל מה שקשור בתא המנוע.

אז אמרו לי ככה.פעמון הגה ימין חדש צריך. גומיות הגה, גומיות מוט מייצב ושמן גיר זה ההתחלה אחרי זה שיפוץ בלמים.

למזלי חלפים אני מביא מדוד שלי שעובד בחנות לחלקי חילוף.

אה ודרך אגב סגרתי עם בנאדם על פחחות של כ 4500 שח פלוס מינוס כולל שיחזור כל הבודי עם טלאים צבע חדש איזה שאני יבחר והכל כולל הכל זה מחיר הוגן או יקר? יש תמונות בעמודים הקודמים.

אוטוביאנקי 1979

(חלום שהתגשם)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

התקדמות קטנה בפרויקט ארוך וגדול.

כל הבלמים באוטו שופצו והוחלפו.

הייתה בעיה עם הרדיאטור שהיה חלוד וגמור ואין בארץ רדיאטור במידות האלה. 36.5 על 30.5.

והמחיר הכי זול היה 900 של החלפה של רשת.

אז נסעתי למפעל בשן רידאטורים בנחשונים שמה החליפו לי רשת נחושת ניקו תדודים וצבעו את הרדיאטור פצצה קצת יקר 600 שקל.

פירקתי את הטנק דלק לנקות את המצוף קצת שיראה כמה דלק יש וניקיתי את הטנק דלק ואני ימשיך בעוד כמה ימים.

אוטוביאנקי 1979

(חלום שהתגשם)

• תוכן חדש...