Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקי וצבקיה, איך קוראים לצינור הפסלטיק הקשיח? ומאיפה אפשר לקנות אותו?

לפני שבוע החלפתי רק חלק מהצינורות דלק ולא ידעתי איך קוראים לצינור הזה, הביאו לי צינור רגיל של דלק מגומי מצופה כזה.

קובי

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קניתי לפני כמה שנים צינור דלק תקני מפלסטיק קשיח ב"טכנו צינור" ברחוב יצחק שדה בתל אביב.

פורסם

חברים האוטו מניע והכל בסדר!

אבל הדלק לא מגיע לקרבורטור!

עכשיו דוד שלי מנהל מוסך פורד מאזדה אמר לי ככה.

תיק בקבוק עם דלק תחבר את הצינור מהמשאבת דלק שמגיע לטנק לתוך הבקבוק של הדלק אם האוטו ישאב דלק ויניע אז זה אומר שיש בעיה בטנק דלק אולי סתום ואולי חלוד.

אבל אם עדיין לא עובד אז כנראה שזה משאבת דלק ואני צריך לקנות חדשה.

אוטוביאנקי 1979

(חלום שהתגשם)

פורסם

סוזוקי שלום רב !

דוד שלך צודק חלקית.

יש לוודא שיש כמות מספקת של דלק בטנק, מעל 5 ליטר לפחות מומלץ אפילו 10 ליטר.

יש לפרק צינור דלק בחיבור למשאבת דלק, להרכיב לתוכו מסנן דלק שקוף, ולינוק בעזרת הפה דלק שיתחיל למלאות את המסנן בדלק,( יש להמנע כמובן מבליעת דלק, טעם הדלק לא טעים תאמין לי..), במידה והמסנן מתמלא הצנרת לא מחוררת, והטנק לא סתום, במידה ואתה יונק בפה אוויר, הצנרת מחוררת, ויש לעקוב אחרייה, מאזור המשאבת נדלק ןעד לכניסה לטנק, ולגלות ולהחליף לפחות את הקטע הקרוע/ סדוק, או את כל הצנרת, במידה והיא לא עשוייה מפלסטיק קשיח.

במידה ומסנן הדלק מתמלא בקלות, יש חשד למשאבת דלק משומשת לא תקינה, או במוט הדחיף שנשלף ומגיע לגל הזיזים כשחוק(נדיר אך קיים).

אך התחל תחילה מהקל לכבד, לפי הסדר שציינתי.

אפשרי הרכבה זמנית של גריקן דלק שקוף של בין 2 עד 4 ליטר דלק, בחיבור למשאבת דלק, שיעקוף את טנק הדלק אפשרית, ולו רק בשביל להתניע את הרכב בצורה רגילה, ללא שפיכת דלק לקרבורטור, במידה וזה לא מצליח, והקרבורטור לא מתיז דלק, המשאבת דלק לא תקינה, ו/או הקרבורטור סתום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חברים האוטו הניע עם בקבוק דלק בצד איזה כיףך זה ועומד על טורים יפים!!

אז כנראה זה הטנק דלק או הצרת של הטנק נקווה לעלות על הבעיה הבעיה תיפתר בהמשך תודה.

והוצאתי רישיונות חדשים!והפכתי אותו לאספנות.

אוטוביאנקי 1979

(חלום שהתגשם)

פורסם

חברים האוטוביאנקי מניעה ושמתי לה מצבר היא עובד ובסוף לא היה קרע בשום צינור.

אבל אני חושד שהמשאבה לא טובה. כי הפילטר דלק מלוכלך מאוד ולוקח איזה דקה שתיים עד שהאוטו מניע אחרי שהוא מכובה זמן רב.

האיתותים כולם עובדים.אני צריך לקנות מנורות לפנסים מאחורה ואני מקבלים סמלים ופנסים אחוריים בחינם מדוד שלי שעובד ב ע.מ חלפים בנתניה דרך חבר שמתעסק באספנות.

עכשיו יש לי בעיה אין לי בלמים?! למה מי ואיך?

אני לוחץ על דוושת הבלם והיא נכנסת חלק עד הסוף והברקסים לא מגיבים! אולי צינורות או ניקוז אוויר?

אוטוביאנקי 1979

(חלום שהתגשם)

פורסם

עדן שלום רב !

נושא בלמים הוא טאבו, בגללההיבט הבטיחותי!

ולכן אתה תקבל בנושא זה המלצה אחת לגרור את הרכב למוסך !

ברוב המקרים, משאבת בלם מרכזית סיימה את חייה , הגומיות התיבשו, ולכן המשאבה המרכזית לא בונה לחץ, ודוושת הבלם נוחתת, ולא ניתן לבלום את הרכב.

אפשרות שנייה שבנוסף למשאבת הבלם המרכזית, גם משאבות האופן בגלגל לא מתפקדות נוזלות, וזאת תוכל להוכח בכתם שמנוני בחלק האחורי של צלחת הבלם.

בשורה התחתונה, חובה עלייך לגרור את הרכב למוסך מורשה ולהחליף משאבת בלם מרכזית, משאבות אופן בגלגלים, בדיקת תופי בלם ורפידות בלם בגלגלים אחוריים, ודיסקיות וצלחות בילום מלפנים, מיותר לציין שחובה להחליף צינורות בלם יבשים וסדוקים.

עם בלמים לא משחקים.

בברכה

צביקה

פורסם

רוב הסיכויים שאין שמן בלמים והצינורות קרועים וגם הגומיות של המשאבה המרכזית בלויים

משאבת בלם מרכזית תוכל למצוא אצל אמיר מקאלוש חלפים במפרץ חיפה (בכ 50 ש"ח)

לאחר החלפת משאבה וצינורות (עדיף במוסך) מלא שמן ונקז אוויר

לדעתי הקדמיים שלך הם דיסקים והאחוריים תופים ואולי כולם תפוסים וחלודים - לכן יש לפרק ולבדוק.

תגרור למוסך,

(ביטוח דצ ג' + גרירה אצל חמדה גלאט 600 ש"ח, - שווה , חובה 320 ש"ח)

ד"א בפורום אספנות תמצא הרבה חומר

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

שלום רב !

מהתמונות אני למד שמדובר בדגם אבארט!

כן אני למד שיש בפנייך עבודה רבה , כדי להביא את הרכב למצב תצוגה, מה שאני יכול לאחל לך זה בהצלחה.

נ.ב -מה זה האבנים בתוך הרכב?!

בברכה

צביקה

פורסם

אני מקווה שתמצא פחח שיסכים להיכנס לפרויקט כזה ,

הרכב אכול בצורה רצינית,

תקווה שהשלדה במצב תקין ולא רקובה גם כן.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
זה לא דגם אבארט כמובן. זה ג'וניור רגילה.

בוקי צודק כמו תמיד, טעות שלי !

סמל האוטוביאנקי הטעה אותי, חזית האבארט והגריל שונה, זה אכן דגם גוניור.

תודה בוקי על התיקון.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...