Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרו לי להגיע לברצלונה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחר שחזרתי באוקטובר מבילוי כחודש בארה"ב ושהייה של כמעט כחודשיים רצופים כאן בארצנו הקטנטונת אני חש כי אני זקוק להפסקה משגרת החיים השוחקת, אנא עזרו לי לצאת לחופשה המיוחלת.

לכל החברים אשר יש להם פרופיל בFACEBOOK וגם לאלו שאין להם, אתם יכולים ללחוץ על הקישור הבא ולתמוך בבחירתי "אגוז יותר מפנק" במבצע החדש של תלמה!

http://apps.facebook.com/bananaegoz/595087969

TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE!

המון תודה!

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

איגזתי אותך :wink:

ארז.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תודה לכל מי שסייע,

אליה וקוץ בה, אמנם כעת אני בשלושה המובילים היום בהצבעות, אך הקרב הגדול של האגוז מול הבננה לצערי נוטה לבננה.

ידעתי זאת כשבחרתי את עמדתי, אני תמיד "Rooting for the underdog".

אז אנא המשיכו כך ואם יש באפשרותכם לשלוח את הלינק גם בין חברים ואני כמובן ממשיך להפיץ בין חבריי אשמח ואודה לכם מאוד!

בואו ביחד נשלח אותי ובת זוגתי לברצלונה!!

*לכל מי שקורא זאת, אני כותב זאת בדעה צלולה ופיכח.

** נראה לי..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
בואו ביחד נשלח אותי ובת זוגתי לברצלונה!!..

לך לעבוד, פרזיט!!! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצווה גדולה !!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יהודים רחמנים בני רחמנים! תירמו בעין יפה למען קניית מרצדס 2010 מדגם אייס 500 לכ"ק האדמו"ר מרדזימין! שכבר שנתיים נוסע במרצדס מודל 2008 ואין הדבר יאה! וכבוד התורה נרמס! אנא הרימו תרומה יפה והקדוש ברוך הוא יברככם בכל מילי דמיטב ובביאת משיח צדקנו במהרה אמן!!

כמו כן הרימו תרומה גדולה לבחור שנוסע במכונית ההתרמות ומריץ את הדיסק של ההתרמות וכבר נשבר לו מהמאזדה 323 והוא צמא לאיזו מאזדה 5 מהניילונים!! אנא תירמו בעין יפה לאלמנה וליתומים ולחולה הנזקק לניתוח, והכסף כבר יגיע לבחורנו החביב והזריז..:twisted:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...