Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי runix 2004 שעברה 70 אלף קמ. לאחרונה נדלקה לי נורת check engine. מבדיקה שביצעתי במוסך המורשה הובהר לי כי עלי להחליף את הקטליזטור.

עולות מס' שאלות:

האם התקלה בדגם זה מוכרת?

האם אפשר לטפל בתקלה מבלי להחליף קטליזטור? (תוספים, ניקוי חיישן וכו...)

מה המשמעות של אי החלפת הקטליזטור?

תודה.

פורסם

לפי דעתי קצת מוקדם מידי שהממיר הקטליטי מחזיר את נשמתו לבורא. אורך חיים ממוצע של ממיר הוא בסביבות 150K-200K.

ניקוי חיישנים/תוספים ושאר ירקות אלה מסוג הטיפולים הקוסמטים שלא יפתרו לך את הבעיה.

גש למוסך אחר לשם קבלת חוות דעת נוספת, ייתכן שהבעיה היא בחיישן חמצן או אפילו בעייה פשוטה של חיווט חשמלי לא תקין.

איזה כייף לי :)

פורסם

תוגה על העדכון,

בשלב זה ביצעתי אתחול למחשב מנוע והנורה נעלמה.

האם לדעתכם נסיעה עם קטליזטור תקול עלולה לשבש את פעולת המנוע? כלומר האם החיישן שיושב אחרי הקטליזטור סוגר "לופ" עם המחשב? (חיישן למבדה?)

כפי הנראה ביצועי המנוע לא השתנו כלל.

דעתכם...

פורסם

תקלה ידועה - הבעיה שעם הממיר הולך גם המחשב.

איפוס לא עוזר בד"כ.

תכין עשיריה בצד.

וזה בתנאי שהמנוע עוד לא התמלא בבוצה והוא בדרכו למות.

פורסם

תפקידו של החיישן האחורי לבדוק את תפקוד הממיר, אם הממיר לא תקין המנורה תדלק שוב, כאשר הבעיה היא בחיישן הקידמי לא יורגש שינוי בהתנהגות המנוע מכיוון שהמחשב יודע לפצות על הבעיה ע''י שימוש בתערובת עשירה, מה שמביא לבזבוז דלק ופיוח מוגבר של המנוע אני לא יודע להגיד לך עם בעיה בחיישן האחורי גורמת לאותה התופעה.

האם השתמשת בתוספים למנוע במהלך השנים?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

יש לי גם ראנקס 2004 וגם לי נדלקה מנורה של בדיקת מנוע אז התחלתי לחפור לעומק האינטרנט ונתקלתי במסמך הזה , יש פה מישהו מקצועי שמבין במסמכים הללו ויכול להסביר ?

P0420.pdf

פורסם

המסמך אומר שיש תקלה סדרתית בקורולה מסדרות מסוימות ושצריך להחליף ממיר + מחשב ניהול.

זה גם אומר שהיבואן בארץ מסתיר את התקלה.

וזה גם אומר עוד הרבה דברים אבל זה כבר לפורום צרכנות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...