Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר כרטיס טיסה הוא לא רלוונטי כי לא השונו כמה יעלה לי בתור אזרח במדינת ישראל לקחת קורס פה או לסוע לקחת קורס שם.

השוונו את המחירים באופן יחסי בין הארץ ובין חו"ל.

הנה מה שרשמת, לא נגענו :

בוא נשווה את עלויות ההדרכה בארץ לעלויות בחו"ל.

אחסוך לכם ואגלה לכם כי בארץ יותר זול - הרבה יותר זול.

בקשר לדבר השני שרשמת , אני לא אמרתי את המשפט הבא :

כי לא השוות גם את העלויות של חברת ההדרכה שגבוהות יותר בארץ

אני לא חושב שהעלויות של חברה שלא מחזיקה לא מסלול ולא מכוניות גבוהות יותר מחברה שכן עושה את זה, אתה משער שכן ומביא את זה כטיעון, אתה גם משער שיש להם פירסום ו20 נהגים ביום וכו וכו, אולי יש להם 20 נהגים ביום כי המחיר משתלם ?

אולי !

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
את השיקול האם עדיף מעט לקוחות במחיר יקר או הרבה לקוחות במחיר זול תשאירו להם. כמו שאמרתי, תהיו בטוחים שאם היו חושבים שזה יתן להם יותר הכנסות הם היו נוהגים כך. כנראה שלי החישובים שלהם, זה לא. לא נראה לי שהם יעשו דווקא וישמרו על מחיר כזה או אחר רק כדי לעצבן. כמו שאמרתי השיקול שלהם הוא כלכלי, אבל הוא שלהם ולא שלנו.

אין שום בעיה אם כל אחד שהמחיר גבוה לו מידי יציין זאת באזניהם, אבל כעובדה יבשה, ובלי להתלהם ולדרוש דרישות כאילו חייבים לנו משהו.

ועוד משהו לרן, אולי אפשר לבקש מהם שישלמו לך על הקורס כי הרי אתה גם מקדיש את זמנך :-)

להעביר את דעתנו לנוגעים בדבר ולבקש מחיר נמוך- כדאי ורצוי.

לדרוש-אין לנו זכות.

לתקוף את דני-מיותר.

ייתכן שיש לבעלים שיקולים נכונים בתימחור, וייתכן שהם טועים ואנחנו יכולים לעזור :mm_tongu: להם לתמחר נכון את הקורסים.

פורסם

שלומי, דני, מה לעזאזל הולך כאן ? :shock:

אתם מנהלים שיח חרשים ? :shock:

דני, אינני מבין מדוע אתה עושה השוואות שגויות בסגנון "ראש קטן" (מכניס מחירים של טיסות, מלון וכו')... ממך ציפיתי שתבין שהמחירים הנוגעים לחו"ל באים ביחס ישיר לשכר הנהוג באותו איזור/מדינה - ועל כך שלומי עשה המרה לשכר הממוצע במשק באותו איזור.

אף אחד לא צריך לקחת שום דבר באופן אישי, מנסים לנהל דיון בצורה נורמלית - אם במסנג'ר זה אפשרי, אני בטוח שגם כאן :!:.

אם מרבית האנשים אומרים שזה יקר (ובצדק לדעתי) - אז זה לא אומר שאתה חייב לקבל את זה ועל אותו המשקל זה לא אומר שחייבים לקבל את הטיעון שזה "זול". את אלמנט הדלק והבלאי שאינם נכללים בעלות הקורס והינם "שקופים" למדריכים נראה לי שאתה קצת שוכח, אבל לא על זה הויכוח.

מעבר לכך - רציתי לשאול בהזדמנות זו, האם בתי ספר הללו מוציאים את המדריכים שלהם להשתלמויות על חשבונם ? האם אתה עברת השתלמות כלשהיא על חשבון המעסיק שלך ? סתם לידע כללי... (אם כן, אשמח אם תפרט).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום לכולם - לא יודע אם מכירים אותי כולם. בכל אופן שמי גל מדלי ואני מנהל ההדרכה והמדריך הראשי בבי"ס מסלולים של ראם סמואל.

היינו שמחים לאללה אם ניתן היה לגבות 50 ש"ח לשעה מתלמיד.

האמת שהמדריך מקבל בסופו של דבר פחות מ 1/3 ברוטו ממחיר הקורס .

מדריך של קורס נהיגה מתקדמת עומד במספר תנאים שאין עובד "משרדי" שיכול להתגאות בהם:

הוא מוכשר כנהג ברמה הגבוהה ביותר

הוא מוכשר כמדריך ברמה הפסיכולוגית - היזון חוזר לתלמיד, עמידה על המשמר מפני טעויות ועוד.הוא עובד בתוך מכונית, לוקח סיכון שחס וחלילה יקרה משהו, לוקח אחריות על התלמיד ועל טעויותיו.

בנוסף יש להוריד את המע"מ, את העלויות העקיפות של החברה (משרד, תפעול כללי,טלפוניה, מחשבים וכד')

ואז תורידו את מס ההכנסה ושאר מסים וכאלו מין.

ותראו אם באמת המדריכים עושים עליכם קופה..

באירופה עלות מדריך גבוהה לאין ערוך מבישראל.

הקטע הוא כשזה מגיע להוסיף ספויילר מפלסטיק או ג'נט יפה או שיפור מנוע שיאיץ את הרכב שלכם בשנייה פחות בקו ישר, אתם מוכנים להוסיף אלפי שקלים אבל לנהוג טוב יותר במחיר מאות שקלים? ..

אגב, טכנאי מחשבים מקבל 50-80$ לשעה + מע"מ (283-453 ש"ח לשעה!) בקיצור, הלוואי והיינו מתעשרים מ- 200 ש"ח לשעה.

נ.ב. ניתן ללכת לחאפרים, שמצהירים על עצמם כמדריכים וכסמכות בנהיגה ולשלם גרושים, ויש גם כאלו שעושים את זה.. האם באמת אנחנו רוצים להיות מקצוענים או לקטר?..

פורסם

שלום גל, רק רציתי לציין מספר נקודות

ההשוואה לטכנאי (טכנאי בעבודות מזדמנות, לא סדיר במעבדה שמרוויח הרבה פחות), במידה מסויימת מוצדקת

טכנאי מרוויח נניח 200 ש"ח לשעה, אבל הוא עובד פעם פעמיים ביום, אני בתור טכנאי הייתי מרוויח 50 ש"ח לביקור מתוך 150 שהצרכן שילם (ביקור, כ-10 דקות ברוב המקרים)

עכשיו נניח ולטכנאי הנ"ל היתה יותר עבודה, היה עובד אצל יותר לקוחות, ולוקח מהם חצי ממה שהיה לוקח לפני.... הוא היה מרוויח סכום זהה אם לא יותר

קורס בסיסי, למשל, מתקיים פעם בחודשיים לערך

הנחה שלי, אם מחיר הקורס היה חצי ממחירו עכשיו, קורסים היו מתקיימים לעיתים תכופות יותר - במצב אידיאלי קורס אחת ליום (בייחוד, אם זה יהיה תנאי לקבלת רישיון)!

בשורה התחתונה לדעתי ניתן להוזיל את המחיר, ובכך לקבל יותר לקוחות

יובל.

פורסם

ולא רק שאני מסכים איתך אנו גם מציעים קורסים בסיסיים לנהגים צעירים בקבוצות במחירים נמוכים יותר.

וגם מציעים לחבורות להתארגן ולבוא אלינו לקורסים קבוצתיים במחירים מתאימים לכל כיס.

אולי תשמח לשמוע אל אנו עורכים כ4 קורסים כאלו בחודשיים + אימונים אישיים +קורסי ראלי + קורסים לחו"ל כפעם בחודש וחצי חודשיים. כך שמי שבאמת רוצה מגיע ומקבל את מלוא התמורה לכספו.הדרך הטובה ביותר להמחיש זאת היא מספר הלקוחות החוזרים שלנו שעומד על מעל ל60% (ואני מאוד צנוע)

אני יודע שיש התעניינות רבה והמטרה היא להעביר את הידע לכמה שיותר אנשים.

חבל לי שההתעניינות היא רק על דפי האינטרנט ולא בפועל. כי אנחנו נלך לקראת כל מי שרוצה לעשות קורס וכמובן ככל שיבואו יותר לקורס המחיר יוזל משמעותית לאדם.

פורסם
חבל לי שההתעניינות היא רק על דפי האינטרנט ולא בפועל. כי אנחנו נלך לקראת כל מי שרוצה לעשות קורס וכמובן ככל שיבואו יותר לקורס המחיר יוזל משמעותית לאדם.

תודה על התשובה המהירה,

אני אשמח לשמוע מה ההצעות שלכם, בתור אחד שמתכוון לעבור קורס בחודשים הקרובים (מתגייס במרץ)

יובל.

פורסם

תודה על התשובה המהירה,

אני אשמח לשמוע מה ההצעות שלכם, בתור אחד שמתכוון לעבור קורס בחודשים הקרובים (מתגייס במרץ)

מומץ מאוד,

עד היום עשיתי 3 קורסים ובכולם לומדים.

האחרון היה עם גל וראם סמואל. צוות מעולה.

אני עשיתי בעצמי בעבר חשבון והחלטטי שבארץ המיסוי כל כך גבוה שלא ניתן להרויח משום דבר כולל מהדרכה בנהיגה מתקדמת.

כמובן, שישנם קורסים אחרים אני נהנתי בכולם.

רונן.

ד"ש חם לגל ולראם.

פורסם
שלום לכולם - לא יודע אם מכירים אותי כולם. בכל אופן שמי גל מדלי ואני מנהל ההדרכה והמדריך הראשי בבי"ס מסלולים של ראם סמואל.

היינו שמחים לאללה אם ניתן היה לגבות 50 ש"ח לשעה מתלמיד.

האמת שהמדריך מקבל בסופו של דבר פחות מ 1/3 ברוטו ממחיר הקורס .

מדריך של קורס נהיגה מתקדמת עומד במספר תנאים שאין עובד "משרדי" שיכול להתגאות בהם:

הוא מוכשר כנהג ברמה הגבוהה ביותר

הוא מוכשר כמדריך ברמה הפסיכולוגית - היזון חוזר לתלמיד, עמידה על המשמר מפני טעויות ועוד.הוא עובד בתוך מכונית, לוקח סיכון שחס וחלילה יקרה משהו, לוקח אחריות על התלמיד ועל טעויותיו.

בנוסף יש להוריד את המע"מ, את העלויות העקיפות של החברה (משרד, תפעול כללי,טלפוניה, מחשבים וכד')

ואז תורידו את מס ההכנסה ושאר מסים וכאלו מין.

ותראו אם באמת המדריכים עושים עליכם קופה..

באירופה עלות מדריך גבוהה לאין ערוך מבישראל.

הקטע הוא כשזה מגיע להוסיף ספויילר מפלסטיק או ג'נט יפה או שיפור מנוע שיאיץ את הרכב שלכם בשנייה פחות בקו ישר, אתם מוכנים להוסיף אלפי שקלים אבל לנהוג טוב יותר במחיר מאות שקלים? ..

אגב, טכנאי מחשבים מקבל 50-80$ לשעה + מע"מ (283-453 ש"ח לשעה!) בקיצור, הלוואי והיינו מתעשרים מ- 200 ש"ח לשעה.

נ.ב. ניתן ללכת לחאפרים, שמצהירים על עצמם כמדריכים וכסמכות בנהיגה ולשלם גרושים, ויש גם כאלו שעושים את זה.. האם באמת אנחנו רוצים להיות מקצוענים או לקטר?..

Remi Samuel - ראם סמואל

[email protected]

Office: +972-3-5402320

שלום גל,

קודם כל הרשה לי להעיר על הטון המתנשא כמעה - "האם באמת אנחנו רוצים להיות מקצוענים או לקטר" אני משער שהתכוונת רק אלינו? לא לעניין במיוחד. אתה מתפרץ לדלת פתוחה

באיזה שהיא צורה, אנחנו הקהל שמוציא את מיטב כספו על הקורסים שלך ושל החברות המתחרות.

ועכשיו לנושא עצמו.

כיצד אתה לוקח אחריות על התלמיד ועל שגיאותיו? מצב אפשרי - תלמיד סיים את ההדרכה בתאונה, האם אתם לוקחים אחריות כל שהיא? אני מעריך כי מפה זה יסגר בין הביטוח של

התלמיד לתלמיד ואתם לא תהיו צד בעניין. במידה ונסיק שכן תהיו צד בעניין (היו מקרים?)

אני מניח שתוכלו במקרה הטוב ביותר להשתתף בהשתתפות העצמית של התלמיד, שבמקרה

תאונה כידוע לך לבטח - במיוחד ברכב ספורטיבי תכסה רק עלות תיקון אח"כ שתנסה למכור

את הרכב בעתיד צפויה לך בעיה קשה. אז למי עלולות להיות עלויות נלוות מאוד גבוהות?

"הקטע הוא כשזה מגיע להוסיף ספויילר מפלסטיק או ג'נט יפה או שיפור מנוע שיאיץ את הרכב שלכם בשנייה פחות בקו ישר, אתם מוכנים להוסיף אלפי שקלים אבל לנהוג טוב יותר במחיר מאות שקלים? .. " עוד הכללות ? אני נסעתי באוטו עם ספויילר מפלסטיק. זה הופך

אותי למה בדיוק? עלות ספויילר היא חד פעמית (עד שגונבים אותו שוב) קורס נהיגה (כפי

שאמרו פה רבים) הוא דבר שהייתי רוצה לעשות אותו יותר מפעם אחת, או לפחות ברמות

שונות זה לא השקעה חד פעמית כמו ספויילר. שלא נדבר על זה שיש קורסים שעולים הרבה

יותר מ"מאות שקלים" חלקם מגיעים לאלפים גם שזה מגיע לארץ ולא לקורסים בחו"ל.

"אגב, טכנאי מחשבים מקבל 50-80$ לשעה + מע"מ (283-453 ש"ח לשעה)" יש גם טנאי שמקבל 250$ לשעה - SO? שנתחיל להתווכח עם הטכנאי בא אלי הביתה וכו' ? זו לא הנקודה. ההשוואה היא לא הנקודה פה, יש רופאים שיקחו גם 1000 שקל לפגישה של

עשר דקות. אגב טכנאי מחשבים בטח ברמה הפשוטה יחסית למשתמשים לבית כבר

לא משקשים מחירים גבוהים כל כך - בטח שלא 80$ במצב השוק הנוכחי.

לצורך הפרטוקול - הכותב הוציא בערך כ1800 שקלים על 3 קורסי נהיגה שונים, זו היא

העלות ברוטו של הקורסים, לא כוללים דלק בעלות של בערך 600 שקל. ובלאי נוסף וכו'.

כמו כן אני לא ממש מתקמצן שזה מגיע לבטיחות שלי או לרמה שלי , ברכבי היו מורכבים

צמיגים בעלות של כ3K (וגם זה במקום הזול ביותר האפשרי), אך מצד שני "השקעתי" גם

בספויילר מפלסטיק אחרי שגילחו לי את הספויילר מהGT. והכל מכספי בתור סטודנט שעובד

ולומד.

לסיכום - הנקודה העיקרית שהעלו פה היא שהקורסים יכולים להיות זולים יותר לפחות

הבסיסים שבהם. בטח ובטח עם חלק מהמריכים טורחים להציג עצמם כקדושים מעונים

אשר עוזרים לעולם במשכורות רעב.

• תוכן חדש...