Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית התחממות בפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 206 שנת 2000 מנוע 1400 אוטומט .

כאשר אני נוסע בכביש ראשי המחוגש של החום מנוע עולה עד הקו הלבן האחרון(הקו האחרון שלפני האדום)

וכאשר אני משחרר את הדוושה הוא יורד בחזרה ל 90 עד הלחיצה של הגז הבאה!יש לציין שאני מניע את הרכב בבוקר הוא מהר מאוד מגיע לטמפרטורה של 90,ראיתי ברכבים אחרים שכדי להגיע לטמפרטורת עבודה לוקח לרכב לפחות נסיעה של 7 דקות אצמלי זה תוך 2 דקות בערך!

דרך אגב החלפתי בגלל הבעיה הזאת משאבת מים,טרמוסטת,רדיאטור!

ולא חסר לי מים אף פעם ככה שראש מנוע זה לא יכול להיות!

תודה לעוזרים!

פורסם

ההשרה הראשונה שלי הייתה משאבת מים אבל רשמת שהחלפת אותה.

השניה הייתה רדיאטור וגם אותו החלפת.

האם הוחלפו לחדשים? האם התוקנו במוסך מסודר ע"י איש מקצוע אמין?

פורסם

כן הכל חדש מהקרטון ובמוסך סיטרואן בב"ש!

החליפו את הכל לידי!

אמרו לי שיכול להיות שעון מזייף!

גם כשהרכב עומד הוא עומד על טמפרטורת 90 ,ואמרו לי שרכב עומד הוא אמור להיות על 80 יכול להיות שיש זיוף של 10 מעלות?

פורסם

יכול להיות זיוף כזה,אם מתח המערכת משתנה.

יש גם חיישני חום,שמזייפים,וגם שעוני חום שמזייפים.

ויכול להיווצר מצב שכולם מזייפים.

פורסם

האמת נורמלי לחלוטין לרכב הספציפי, נזק לא קורה אלא אם כן תגיע לפס האדום.

אצלי בזמנו לא מצאו כלום וחבל להחליף סתם חיישנים

Golf 2008 MK5

פורסם

לא נורמלי בכלל.

שעון חום מזייף אפשר לבדוק בקלות, אם ע"י חיבור למחשב המנוע וקריאת הנתונים ממנו ואם ע"י מד חום חיצוני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי מציע לך,להסתכל על צינורות המים,ולבדוק אותם טוב טוב,שהם לא מכופפים מעבר למידה שלהם,ובכלל אולי יש קווץ,באחד מהם,

אונ אפילו ,יכול להיות חתיכת סמרטוט,באחד הצינורות ,אתה אף פעם לא יכול לדעת.

פורסם

סבלתי עם אותה בעיה באותו מנוע רק ב306. רק אחרי כמה חודשים התחלנו לראות כתמי שמן במים ורק אז עשינו אטם ראש מנוע שפתר את הבעיה.

פורסם

כן נכנסים המאווררים בזמן!ולא נראה לי שצריך להחליף אטם ראש מנוע כי עם כן זה היה קורה מזמן !!כי הבעיה הזאת כבר הרבה זמן..

פורסם

ועוד דבר! כשאני מסיים נסיעה עם הרכב ואני מכבה אותו המאווררים נשארים דולקים 10 שניות ונכבים זה יכול להגיד שהרכב לא מתחמם כי עם באמת הרכב היה חם אז המאווררים היו נשארים דולקים עד שהיו מקררים את המנוע לא?

• תוכן חדש...