Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לבעלי החווה בפייסבוק [בעיה]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אחי הקטן פתח חווה בפייסבוק, כידוע המשחק מבוסס כולו על פלש, הבעיה היא שפתאום חלק מהיישומים במשחק פשוט לא ניפתחים, כלומר - החווה עולה ללא בעיות אך האופציות שבה אינן עובדות ז"א הכפתורים שבמשחק פשוט לא פותחים את האפשרויות (קניה, פרסים)... עידכון גירסת פלש לא עזרה כמו כן גם הסרה מלאה והתקנה מחדש של הפלש גם כן לא עזרה. אציין כי פיתרון פתיחת חווה חדשה אינו פיתרון ישים עקב שלב גבוה בו נימצא אחי שלוקח המון זמן להגיע אליו...

האם מישהו מכיר את הבעיה המוזרה הזו? מה הפיתרון לעיניין הנ"ל?

תודה מראש בשמי ובשם אחי הקטן והמיואש...

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אם אתה משתמש בFIREFOX תנסה להשתמש באקספלורר הרגיל או ההפך.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק עקב העדר סימני פיסוק ושימוש מופרז בכל מיני .... נקודות .... במקום .... סימני פיסוק ..... ***

פורסם

נו, אם יש לפ-טופ, ואתה חושב בראוטר, רד לרחוב, חפש רשת של אחד השכנים או מקסימום לך לארומה לכמה דקות ותראה אם דברים מסתדרים, לא ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

רעיון חכם, עשיתי ולמרבה הפלא אותה הבעיה.. עכשיו אני לפחות יודע שהבעיה לא אצלי שזה כבר טוב, מה שמוזר שזה רק אצלי ולכל השאר עובד בלי בעיות.

פורסם

עזוב אותך עולם וירטואלי.

תקנו חווה אמיתית.. הרבה יותר כיף!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש לך איזושהיא תוכנה שחוסמת פופ-אפ ופירסומות וכו'?

לי לקח כמה שעות להבין שזו התוכנה,אחרי שהתקנתי פלש מעודכן ועוד פעולות שתיארת

רק אחרי שביטלתי זה עבד ללא בעיות,אבל חזרו הפרסומות.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

יותר גרוע זה שעדיין לא הבנתי איך צוברים FV, אני עם מעל מליון מטבעות זהב אבל 2 FV.

אולי נתחיל להיות שכנים בחווה וכה נגדיל את החוות שלנו?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יותר גרוע זה שעדיין לא הבנתי איך צוברים FV, אני עם מעל מליון מטבעות זהב אבל 2 FV.

אולי נתחיל להיות שכנים בחווה וכה נגדיל את החוות שלנו?

או בלשלם כסף או בלהעלות רמות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אז בשביל להרחיב את החווה אני צריך כל פעם לעלות 20 שלבים? הזוי

מאיפה אני אביא להם 20 חברים עם חוות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תכנס לפורום של המשחק תגיב בפוסט של החיפוש חברים, ותצטער כול יום בחיים שלך שעשית את זה, כי מאותו יום תקבל כול יום משהו כמו 500+ בקשות של אנשים שרוצים להיות חברים שלך! [סיפור אמיתי :lol:].

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

עד היום לא הבנתי על מה כל העניין.

אתמול ראיתי בפעם הראשונה את החווה הזו, כשמישהי שעובדת אצלי ביקשה את המחשב שלי לכמה דקות.

תנו לי להגיד לכם שזה הדבר הכי דבילי שראיתי כבר הרבה זמן.

בזבוז משאבים מנטליים זוועתי שפוגע בהתקדמות המין האנושי.

• תוכן חדש...