Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה...אממ קיבלתי רכב מסבא שלי(קרייזלר סטרטוס אם זה משנה)ואני צריך לתקן כמה דברים כמו:האור בהילוכים(דרייב,ניוטרל,רוורס)האור שם נהרס...והמד של הסקאלה לא פועל...והתקרה הפנימית של הרכב קרועה...אז רציתי לדעת כמה יעלה לתקן כל דבר בנפרד?בערך.

פורסם

האור , לפי דעתי ,100 שח זה מעל ומעבר.

הריפוד קצת יותר ,אני לא יודע מה גודל הנזק שיש לך.

תיקון הספידומטר,אם יהיה לך מזל,תצטרך להחליף ,רק את הכבל,100 שקל.

אם מד המהירות לא תקין ,תצטרך לשלם יותר מ 100 שקל.

תוכל למצוא מד מהירות מפירוק ,יעלה יותר זול.

מקווה שעזרתי.

פורסם

מה שכתב המגיב מעלי זה בעיקרון הכל.

את המנורה של ההילוכים יפרקו על ידי הוצאת הפלסטיקה שמסביב (אם יש לך ידיים אתה יכול גם, רק לא לשבור דברים.) ויחליפו אותה.

בקשר לספידומטר לך למכון ספידומטרים באזור שלך. אם אתה רוצה אחד אמין כתוב הודעה לרפי לין, יש לו תמיד הצעות טובות, כתוב מאיפה אתה בארץ.

בקשר לגג אתה יכול ללכת לרפד או להדביק לבד כדי לחסוך בכסף תלוי איזו איכות עבודה אתה רוצה.

פורסם

כבר נעלו לך דיון אחד, קרא את חוקי הפורום וכתוב כותרות מתאימות.

תתחדש על האוטו

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...