Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל הויכוח שלכם על הגה חשמלי/הידראולי, אתם שוכחים את הדבר האמיתי - הגה לא מתוגבר!

ועוד דבר - הגה טוב לא חייב להיות מהיר. הגה לא מתוגבר לא יכול להיות מהיר כי אחרת הוא ידרוש יותר מדי מאמץ.

באוטו שלי ההגה לא מתוגבר, נראה לי שיש לו משהו כמו 3.75 סיבובים מנעילה לנעילה, אבל יש לו תחושת היגוי שלא זכיתי לחוש מאז הושבתה ה 106 ראלי 95 שלי, ומאז שנהגתי בלוטוס אליז.

אני נהנה מההגה הזה יותר מאשר ההגה של ה 156 לשעבר שלי עם השתיים נקודה קצת סיבובים מנעילה לנעילה (אבל שלא יכלה לבצע פרסה בלי מהלך רברס באמצע)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ג'רמי, זה כי הפורשה שלך היא לא רכב יומיומי.

לא מזמן ביליתי חודשיים על AX - הגה לא מתוגבר ומלא ברגש. כל פניה כמעט קרעה לי את האוזניים מרוב חיוכים. בשאר הזמן - מעייף ומעיק. לאו דווקא מחוסר התגבור (ראבק, AX.. אפשר לחשוב צריך תגבור שם) כמו מעודף תשדורת מיותרת.

ההגה של ה-156, פרט לעובדה שהיא באמת איומה בתמרון, היה בשבילי הפתרון המעולה (ועוד יותר טוב ההגה של ה-146 בוקסר - פחות קצר - 2.63 סיבובים - אך מספק כושר תמרון טוב ובאלנס טוב בין תקשורת לנינוחות שעדיין צריכה להיות בכל רכב יומיומי).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מכירים את התחושה המבאסת כשאתם מגלים שדרכתם על מסטיק? זה בדרך כלל קורה לאחר צעד או שניים, כאשר הרצועות הצרות והדביקות, ורודות בד"כ, מקשרות בין מיקומו המקורי של המסטיק לבין מיקומכם. אתם מנסים לחזור צעד לאחור - והרצועות המתוחות מתכווצות לעבר מיקומן המקורי. חשבתי על הדוגמה המעצבנת הזו מאחורי ההגה של קיה פורטה, הגה חשמלי כה גרוע שחש דביק כמו מסטיק משומש. במצב ישר הוא כאילו תקוע, מתנגד להפניה. ההפניה לפיכך אינה רהוטה - ומאידך, המירכוז חזק מדי. את מה זה מזכיר? נהיגה באלפא מיטו בכביש המהיר במצב דינמיק ב-DNA. על אף שבהמשך ההפניה פעילות ההגה יותר סבירה, הייתי מגדיר אותו בסה"כ כ"לא ראוי לידי חובב הגה". לשאר הנהגים הוא פשוט יהיה לא נעים.

במהלך סוף השבוע האחרון נזדמן לי לנהוג כמה מאות ק"מ בפורטה החדשה במגוון כבישים. לאור עיצובה, הנאה בעיני, הסתקרנתי לגלות אם סוף סוף אמצא קיה נסבלת(אודה ולא אבוש, אינני מחסידי הסיד, בעיקר בגלל נוחות הנסיעה וההגה). נוחות הנסיעה, על אף המתלה האחורי הזול, היתה סבירה מאד, הביצועים היו זריזים למדי, על אף קולניותו הגסה של המנוע בסל"ד גבוה. השיוט, לעומת זאת, היה שקט עם 3100 סל"ד סבירים ב-120 קמ"ש. לפורטה התנהגות כביש בינונית, אשר גם ESP בר ניתוק לא גורם לך לרצות למצות, בלמים לא מבריקים ומושבים נעדרי תמיכה לגב תחתון, אשר גרמו לי לחוש בו לאחר שעת נהיגה בודדת. הוסיפו לכל זה תחושה זולה ומחיר לא תחרותי וקיבלתם מכונית שאתם לא ממש רוצים, לא כרכב צמוד - ובוודאי שלא כמכוניתכם הפרטית, אחריות מורחבת או לא.

ולחשוב שבאותו מחיר ניתן לקנות קורולה, מאזדה 3, 308, i30, פוקוס, ג'טה, אוקטביה, מגאן 3....

אתה רציני?מה קורה אם אוטו כזה אמור לשמש כמונית?

פורסם
אתה רציני?מה קורה אם אוטו כזה אמור לשמש כמונית?

אז היא תהיה מונית מאוד אמינה - כנראה - אבל מאוד לא כיפית לנהיגה בנס הרים.

אם אתה באמת רוצה זוועה - תאר לעצמך מה יקרה אם האוטו הזה יצטרך לשמש כעגורן, רכבת או רחמנא לצלן, כנושאת מטוסים?!!

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לכל המספידים של קיה

אני הזמנתי את הקיה פורטה ה-EX.

ההגה שלה הוא רך אבל הוא ממש לא גרוג ולמי שביניכם שחושב שהוא נהג מירוצים שלא יקנה אוטו משפחתי.המזדה אולי בעלת הגה מדוייק יותר אך המזדה נחותה בבירור מהקיה. הקיה מרשימה, מהירה, אמינה,מאובזרת יפה והרשימה עוד ארוכה והיא בין היצרנים המובילים בעולם. הנסיעה בה מהנה ומי שמעוניין שבאוטו משפחתי אמין ושונה ומעניין שיקנה קיה ושיפסיק ללכת אחרי העדר שקונה מזדה וטויוטה שלא שוות אפילו מחצית מהסכום שהם עולות בארץ, 130000!!!!!

פורסם
לכל המספידים של קיה

והיא בין היצרנים המובילים בעולם.

פה איבדתי אותך.

קיאה / יצרנים מובילים בעולם, לעולם לא יבואו באותו משפט.

תזכור את זה שלא תעשה פאדיחות ליד חברים...

הרכב אכן נותן אחלה תמורה למחיר + 7 שנות אחריות!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני גם לא מבין ממה הרכב שלך שונה, אצלי בשכונה יש כמה רכבי ליסינג כאלה, למעשה יותר ממגאן, למשל.

אבל, תתחדש ותהנה, בלי קשר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לקחתי את הרכב בליסינג לאחר 6 שנים עם המאגאן.

נכון המאגאן עדיפה בנוחות ובנינוחות שלה מול הקיא , אבל בכל הקשור למנוע \ גיר הקיא עדיפה משמעותית, כל החבילה מרגישה נמרצת הרבה יותר.

הקיא מרווחת, זריזה, מאובזרת , וכתחבורת ליסינג היא בהחלט משתלמת.

מרכב ליסינג אני לא מצפה להרבה יותר מזה.

לא הייתי רוכש את הרכב כרכב פרטי, יש אופציות עדיפות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לכל המספידים של קיה

ההגה שלה הוא רך אבל הוא ממש לא גרוג ולמי שביניכם שחושב שהוא נהג מירוצים שלא יקנה אוטו משפחתי.המזדה אולי בעלת הגה מדוייק יותר אך המזדה נחותה בבירור מהקיה. הקיה מרשימה, מהירה, אמינה,מאובזרת יפה והרשימה עוד ארוכה והיא בין היצרנים המובילים בעולם. הנסיעה בה מהנה ומי שמעוניין שבאוטו משפחתי אמין ושונה ומעניין שיקנה קיה ושיפסיק ללכת אחרי העדר שקונה מזדה וטויוטה שלא שוות אפילו מחצית מהסכום שהם עולות בארץ, 130000!!!!!

מה אתה יודע על אמינות של רכב שמשווק בארץ פחות משנה?

בעצם, אתה יודע. אתה אינדיבידואליסט שבוחר לקחת נתיב שונה מהעדר - ולקנות אוטו שונה ומעניין, כהגדרתך. ממש אנין טעם.

העובדה שזו הודעתך הראשונה מעידה על שתי אפשרויות הגיוניות;

-ריי מוטורס נמנים על חוג ידידיך/מעסיקיך/אחר

-זה עתה נחתת לכדה"א מגן עדן של XXXXX

תנחומיי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
לקחתי את הרכב בליסינג לאחר 6 שנים עם המאגאן.

נכון המאגאן עדיפה בנוחות ובנינוחות שלה מול הקיא , אבל בכל הקשור למנוע \ גיר הקיא עדיפה משמעותית, כל החבילה מרגישה נמרצת הרבה יותר.

הקיא מרווחת, זריזה, מאובזרת , וכתחבורת ליסינג היא בהחלט משתלמת.

מרכב ליסינג אני לא מצפה להרבה יותר מזה.

לא הייתי רוכש את הרכב כרכב פרטי, יש אופציות עדיפות.

המשפט האחרון שלך די מטריד אותי כמי שחושב לרכוש את הפורטה באפון פרטי :cry:, תוכל לפרט קצת?

פורסם
ההגה הגרוע של העשור שייך ליונדאי אקסנט על שלל דרותיה.

הג'ויסטיק של הפליסטישן נותן יותר פידבק.

מסכים איתך במילארדי אחוזים.

:mm_yeah:

פורסם

כחסיד של יצרני "אנדרגוד" אני בהחלט חושב שקאיה התקדמו יפה מאוד בשנים האחרונות.

רכב השטח שלהם סורנטו היה הצלחה גדולה.

לחבר מהעבודה יש פורטה קופה (שלא משווקת בארץ)

רכב יפה במיוחד, גם האבזור של עשיר מאוד, נסעתי בו מספר פעמים (כנוסע) והתרשמתי מאוד לטובה.

אני חושב שהקטילה של קאיה קצת מוגזמת.080301z2008kiakoupconcekp9.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
המשפט האחרון שלך די מטריד אותי כמי שחושב לרכוש את הפורטה באפון פרטי :cry:, תוכל לפרט קצת?

באופן אישי ה 308 הוא רכב טוב בהברה מאותה פורטה, במיוחד כאשר הרכב יגיע עם גיר 6 הילוכים של איסין.

מבחינת שימושיות למשפחה גם ה I30CW יכולה להיות אופציה מענינת לא פחות , ומבחינתי אם המחיר של הפוקוס 2 ליטר עדין עומד על 125K , זו הקניה הטובה ביותר בקבוצה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...