Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל308 אין גיר ראוי.

עדין מעבר לגיר, "קצת" הגזמה להגיד שיהיה לה, היא תהיה "בחירת ליסינג ראויה". רמת העידון, הנוחות, והאלגנטיות של תא הנוסעים "קצת" מעל ממוצע המישפחתומטיות.

חרטום זה עניין של טעם. אני מאוהב ברכב. זה שאתה לא מוכן לצאת איתה מהחניה נאמר, מזל שלא קנית, לא?

אינני חובב "ספורטיביות" לוהטות. אני נוהג להניח את ישבני לרוב בחברות רבות וטובות ממועדון ה"2" (קבוצה..), בינתיים המושב שהיה נוח לי ביותר (ואני לא סובל מתת תזונה...) היה של ה308 ובפער מהאחרות.

אני משער שג'טה 1.6 עם מנוע עלוב ואבזור עלוב עוד יותר, תהיה בחירה ראויה יותר עבור מס' אנשים. כי יש לה DSG עם 6 - 7 הילוכים.

לגיטימי. כל אחד והעדפותיו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם מישהו מוכן לראות את החרטום של ה308 כל פעם שהוא יוצא לחניה, זאת אומרת:lol:.

:)

ל308 אין גיר ראוי.

עדין מעבר לגיר, "קצת" הגזמה להגיד שיהיה לה, היא תהיה "בחירת ליסינג ראויה". רמת העידון, הנוחות, והאלגנטיות של תא הנוסעים "קצת" מעל ממוצע המישפחתומטיות.

חרטום זה עניין של טעם. אני מאוהב ברכב. זה שאתה לא מוכן לצאת איתה מהחניה נאמר, מזל שלא קנית, לא?

אינני חובב "ספורטיביות" לוהטות. אני נוהג להניח את ישבני לרוב בחברות רבות וטובות ממועדון ה"2" (קבוצה..), בינתיים המושב שהיה נוח לי ביותר (ואני לא סובל מתת תזונה...) היה של ה308 ובפער מהאחרות.

אני משער שג'טה 1.6 עם מנוע עלוב ואבזור עלוב עוד יותר, תהיה בחירה ראויה יותר עבור מס' אנשים. כי יש לה DSG עם 6 - 7 הילוכים.

לגיטימי. כל אחד והעדפותיו.

לא אמרתי ראוייה, אמרתי מעניינת.

נ.ב. לא שמעניינים אותי הבדלי ביצועים בגרסת הליסינג אבל הג'טה עם המנוע ה"עלוב" שלה תפרק כל 308 עם הגיר המצחיק שיש בהן כרגע.

אני לא מתמצא ברמות האיבזור בגרסאות הליסינג כי אני פשוט לא שם ואם זה תלוי בי גם לא אהיה שם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ובכלל לא ברור למה ואפילו לא כל כך חכם לוותר על אופציה ידנית למכוניות המשפחתיות שלובינסקי מביא לכאן. במיוחד בהתחשב בעובדה שהמכוניות הללו הרבה יותר מוצלחות עם גיר ידני. אני גם מעז לנחש שלא מעט קונים הפסיד היבואן בגלל זה.

פורסם

קשה לי להאמין שכמות ראויה של רכבים ידניים כאלה היתה נמכרת כאן, במיוחד כשהרכבים האלו הפסיקו לפנות אל הנהג גם בגרסאות הרגילות שלהם.

אבל כן - אתה צודק, לא ברור לי למה להגביל בצורה מלאכותית את היצע הדגמים של ה308 ,

אבל זוהי שיטת דלק מוטורס וטויוטה, מובילות השוק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נראה לי שאתה טועה וטויוטה מוכרים כאן קורולה ידנית.

פורסם
נראה לי שאתה טועה וטויוטה מוכרים כאן קורולה ידנית.

הקורולה הידנית יועדה בעיקר למורי נהיגה ולאלו שרצו קורולה אבל סלדו מאופן פעולתו המזעזע, תרתי משמע, של הגיר הרובוטי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
קשה לי להאמין שכמות ראויה של רכבים ידניים כאלה היתה נמכרת כאן, במיוחד כשהרכבים האלו הפסיקו לפנות אל הנהג גם בגרסאות הרגילות שלהם.

אבל כן - אתה צודק, לא ברור לי למה להגביל בצורה מלאכותית את היצע הדגמים של ה308 ,

אבל זוהי שיטת דלק מוטורס וטויוטה, מובילות השוק.

308 היא כמובן רק דוגמה מייצגת. אבל למה לא למכור כאן 207 או C3 שהן מכוניות באמת נחמדות מהרבה בחינות חוץ מתיבת ההילוכים האוטומטית שלהן. אוטו ידני, ודאי במקרים הללו הוא גם יותר מוצלח וגם יותר זול. ולא שערכתי מחקר בענין, אבל לתחושתי יש יותר ויותר לקוחות שמעונינים בתיבה ידנית, במיוחד במכוניות כאלו הפונות לפלח שוק צעיר יותר ומפונק פחות.

פורסם

ומי בדיוק סיפר לכם שאין כאן 308 ידנית? אבי רכש אחת כזו בשנה שעברה ונתקלתי כבר בעוד כמה.

גיר חמשת ההלוכים, אגב, אינו נעים במיוחד לשימוש.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אולי אתה צודק. אני עכ"פ הסקתי מתשובה השלילית הנחרצת על השאלה אם אפשר להזמין בבקשה C3 או 207 עם גיר ידני, שהנ"ל ודאי יחול על מכונית יותר "מכובדת" כמו ה 308. האמת היא שאם ניתן לקנות 308 עם גיר ידני, אז העובדה שאין תיבה כזו במכוניות שעינינו אותי, מוזרה עוד יותר.

פורסם
אולי אתה צודק. אני עכ"פ הסקתי מתשובה השלילית הנחרצת על השאלה אם אפשר להזמין בבקשה C3 או 207 עם גיר ידני, שהנ"ל ודאי יחול על מכונית יותר "מכובדת" כמו ה 308. האמת היא שאם ניתן לקנות 308 עם גיר ידני, אז העובדה שאין תיבה כזו במכוניות שעינינו אותי, מוזרה עוד יותר.

אכן, המדיניות של לובינסקי בנושא קצת מוזרה ולא עקבית. מאידך, אתה יכול לרכוש C3 פיקאסו ידנית.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...