Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי פורד פיאסטה דינמיק שנת 97 ידנית.

אני כבעל 11 חודשים רישיון ולא יצא לי עדיין לנהוג בגשם חזק כמו שיש היום.(ובכלל בגשם סוער)

ברכב אין חימום.

כיצד אני אמור להוריד את כל האדים שמצתברים לי בשמשה מאחורה + מקדימה?

יש בזה משהו...

פורסם

קודם כל הקדימה והאחורה לא קשורים אחד לשני!

הקדימה - כמו שהיציעו לך, מזגן ומצב "שמשה" במאורר. ( אפשר גם בלי מזגן )

אחורה - יש לך לחצן להפשרת השמשה האחורית בקונסולה המרכזית. אם בלחיצה האור בפנים נדלק זה עובד, אם האור בכלל לא נדלק תוציא "נורית ביקורת" ויאללה לעבודה. :twisted:

פורסם

לגבי הפשרת אדים מהשמשה הקדמית, פשוט מאוד, לחץ על הכפתור שיאפשר כניסת אוויר מבחוץ אל פנים הרכב, ושים את הבורר כיווני אוויר לשמשה.

במצב זה אוויר מבחוץ יגיע ישירות לשמשה.

אין צורך להדליק מזגן כי אתה תתקרר :wink:

אם לא כ"כ הבנת למה אני מתכוון, תעלה תמונה של הפאנל של המזגן, ואני יסמן לך על מה ללחוץ.

פורסם

אוויר חיצוני בד"כ לא יגרום להפשר אדים בחלון הקידמי אלא ייגרום להיווצרות אדים בקצב מהיר יותר (בגלל הפרש טמפ' בין פנים הרכב לחוץ). ע"י הפעלת מזגן למשך כמה שניות (לא משנה עם חימום או קירור. האוויר היבש הוא שגורם להפשרת האדים) האדים ייעלמו כלא היו.

לגבי מפשיר אדים אחורי: במידה ולחיצה על הכפתור בקונסולה מדליקה בו נורה אבל האדים בחלון האחורי לא מופשרים, סימן שיש נתק איפשהו בדרך ולא מגיע בכלל מתח לחוטים שרצים לרוחב החלון.

פורסם

מניסיון כניסת אוויר מבחוץ כמו שאמרתי תפשיר את האדים קצב מהיר מאוד.

לידע הכללי אפשר גם להפעיל חימום + כניסת אוויר מבחוץ והאדים יעלמו.

• תוכן חדש...