Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כבעל אימפרזה 2007 מנוע 1500 אבזור RX אני יאמר שחצי מהדברים פה הם קשקושים.

בפניות ב100 קמ"ש הרכב מקנה תחושה שהשלדה אוטוטו מושחזת בכביש, ולחשוב שבפולקסווגן טוראן הגבוהה בהרבה אפילו התחושה טובה פי כמה.

2008-subaru-impreza-sti-2.jpg

שטויות..

הנסיעה חלקה וגם בפניות שאני מנסה לגרום לאוטו להחליק , כי לזרוק הוא הרי לא יכול , גם אז אני לא מצליח..

בקשר לחבר'ה משטוטגרט - על זה לא שמעתי וזה גם לא כל כך מעניין..אני לא מדבר על שטוטגרט אלא על ישראל

איפה שאנחנו חיים ולא באלוהים יודע איפה זה , שנתחיל לדבר על דברים שיש רק בחו"ל ? לא כדאי.

בקשר לבקרת יציבות - לא דיברת ספציפית עליה אלא על הבקרות שיש בכל אוטו שיצא מאז שנת 2004 שמייצבות את

באוטו ללא שום קשר ל"בקרת יציבות" - אם לא היו מערכות כאלו..מה מבדיל את זה לפיאט פונט ? הכובד ? לא נראה לי..

ד"א זה מנוע 1498 ליתר דיוק !!! ולא 1500 עגוללל..

הרמת איבזור היא בדיוק מה שציפיתי לא פחות ולא יותר , מה כבר רצית שיהיה באוטו ?.

ולזה שכתב שעדיף לשתוק..אם אתה רוצה אני יכול לקחת אותך סיבוב עם האוטו באיילון ולהגיע ל-170 קמ"ש (מקסימלי אלק')

כמו שאני מרבה לנסוע ותראה לי עוד רכב בעל מנוע 1.5 שיש לו נסיעה כל כך חלקה במהירות כזאת..

ולפעמים..באמת כדאי לשתוק

בקשר ליופי..להגיד על כזה רכב שהוא מכוער זה כמו להגיד על בר רפאלי שהיא לא כוסית - אחד שאומר דבר כזה

חייב להיות משוגע..

ובואו נגיע ל-STI..

יש רכב עם ביצועים יותר אפקטיביים ממנו ? לא נראה..לפחות לא אחד שמגיע ככה מהחברה עצמה !

הרכב הזה פשוט מפחיד ממה שהוא מסוגל לעשות ולא נשכח את זה שהוא החזיק כמה שנים אליפות עולם

בראלי - ובואו ניזכר שוב..סובארו !! ככה שאין לכם מה להגיד על זה שה-B3 אחרי הכל היא סובארו כי היום

סובארו היא כבר לא מה שהייתה פעם..לא מאמינים ? תחפשו כתבות ותראו שהכותב לא מוריד מהכבוד שלו

אלא מעלה את הכבוד של הרכב שלו..

תיהנו בנות

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה נסגר? צא תבדוק שאתה באמת נוהג ב-B3 ולא באיזה למבורגיני גייארדו....

חבוב, רשמית אתה חי בסרט. רכשת רכב בינוני מכל הבחינות. שרוב המתחרות שלו, כולל הקוראניות עולות עליו בכמה דרגות. אז בבקשה תהנה, אבל אל תהפוך אותו למשהו שהוא לא.

אגב זאת ההודעה ה-151 שלי!! אני נהג צעיר!!

פורסם

ובואו נגיע ל-STI..

יש רכב עם ביצועים יותר אפקטיביים ממנו ? לא נראה..לפחות לא אחד שמגיע ככה מהחברה עצמה !

הרכב הזה פשוט מפחיד ממה שהוא מסוגל לעשות ולא נשכח את זה שהוא החזיק כמה שנים אליפות עולם

בראלי - ובואו ניזכר שוב..סובארו !! ככה שאין לכם מה להגיד על זה שה-B3 אחרי הכל היא סובארו כי היום

סובארו היא כבר לא מה שהייתה פעם..לא מאמינים ? תחפשו כתבות ותראו שהכותב לא מוריד מהכבוד שלו

אלא מעלה את הכבוד של הרכב שלו..

תיהנו בנות

אני מתחיל לחשוב שאתה טרול. ואנחנו לא אוהבים טרולים בפורום הזה. אז פעם אחרונה: אם אתה לא באמת מבין במשהו, וסובל מעודף דיסוננס קוגנטיבי, עדיף שתשתוק.

ה-B3 המסכנה שלך יכולה לזרוק גם לזרוק, זה אתה שלא יודע לגרום לה. האמת, שרוב מה שהיא מסוגלת אליו זה תת היגוי מוגזם בהחלט, באותה מהירות שבה, נניח, מיצובישי לנסר עם הנעה קדמית ובלי בוקסר, אוחזת נהדר.

חבר'ה משטוטגארט - קארל בנץ, שמעת? מרצדס, שמעת? אז כן, הוא המציא את הבוקסר. לא סובארו.

בקרות - רק בקרת היציבות "מייצבת" את האוטו (אפילו אתה יכול להבין את זה מהשם). שאר הבקרות (שב-B3 כוללות ABS ו... זהו בערך) לא מייצבות ולא בטיח. אתה גם בטח לא יודע מתי צריך להשתמש בהן, כך שעדיף שתבלום (פיך, כן?)

רמת אבזור - מצטער, אבל למתחרים יש פשוט יותר אבזור. יותר מזה - תחושת האיכות בתא הנוסעים הרבה יותר גבוהה אצל רוב המתחרות, גם במחיר כזה. היתרון היחיד של ה-B3 הוא בבקרת השיוט התקנית. רוב האבזור שלה הוא התקנה מקומית - מערכת שמע, ג'נטים, גג שמש וכולי.

בנוגע לנסיעה חלקה - שוב, 15.1 שניות זה לאט. אבסולוטית. יופי שהיא מגיעה ל-170, זה לא הופך אותה לזריזה.

לסיום, ביחס לפסקה שלך על ה-STI (שמצוטטת למעלה) - כל הכבוד, אפילו ביחס לשטויות שכתבת עד עכשיו זה שובר שיא של חוסר הבנה. אם תרצה הסבר מדוע, רק תבקש...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שטויות..

בקשר לחבר'ה משטוטגרט - על זה לא שמעתי וזה גם לא כל כך מעניין..אני לא מדבר על שטוטגרט אלא על ישראל

איפה שאנחנו חיים ולא באלוהים יודע איפה זה , שנתחיל לדבר על דברים שיש רק בחו"ל ? לא כדאי.

תיהנו בנות

"חבר'ה משטוטגרט" הכוונה ליצרני המכוניות מגרמניה (אלוהים כנראה יודע איפה זה).

למרות השפה המבולבלת וחוסר הקשר בין הבנה כלשהי בתחום המוטורי לבין המלל המוצג (שכנראה נובע מהעובדה שאתה בן 17), רק אתרום לך ידע צנוע כדי שלא תובך בעתיד- שטוטגרט זה בגרמניה, היכן שבין השאר מיצרים פורשה. מכוניות הספורט של פורשה הן בעלות מנועי בוקסר.

פורסם

אחרי עיון קצר בשרשור מה שלי באופן אישי יש לומר לך זה שתתחדש על הרכב,אם הוא מספק אותך ומהנה בעינייך זה הכי חשוב ולא משנה אם אתה מקבל ביקורות רעות העיקר שאתה מרוצה.

דבר שני, לפי דעתי זה מעולה שבחרת רכב 4*4 למרות שבארץ אין בדיוק איפה להשתמש בזה כי בכל זאת אנחנו לא איזו מדינה חורפית במיוחד אבל בכל זאת כשיש קצת גשם או לחלופין אם תגיע לאיזור מושלג בארץ אתה לא מבין כמה שההבדל משמעותי.

אני זוכר בחורף נסעתי עם הרכב שלי לחרמון לפני שנה וחצי כשהיה ממש מושלג למי שזוכר, זאת הייתה הפעם הראשונה שעליתי על שלג/ברד עם הרכב שלי והופתעתי כמה ש4*4 זה דבר מדהים.

ראיתי המון המון מכוניות עם הנעה רגילה מתדרדרות ונכנסות בקירות ובמה לא(כמובן במהירות נמוכה והנזק שנגרם להם מעזרי במיוחד).

בכל מקרה קניה חכמה לפי דעתי לפחות לרכב מקבוצת הרכבים שיכלת לקנות היא הכי חכמה והכי טובה.

פורסם
בנוגע לנסיעה חלקה - שוב, 15.1 שניות זה לאט. אבסולוטית. יופי שהיא מגיעה ל-170, זה לא הופך אותה לזריזה.

לא שאני הולך להגן על הB3 1.5 (לדעתי היא בכלל לא סובארו אמיתית-אין לה הנעה כפולה לדוגמא) אבל נתון ה 15.1 אינו מזהיר ולא מדהים רק שהוא גם לא בדיוק קשור ל B3 1.5 הנעה קדמית.

הנתון הזה 15.1 שייך לדגם ה 1.5 אוטומט עם הנעה כפולה שלדעתי בכלל לא מיובאת לארץ.

אני אישית לא מכיר את נתון התאוצה של גרסת ה 1.5 הנעה קדמית כי בכל מקום בעולם מתייחסים רק לדגם עם ההנעה הכפולה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אני לא רואה טעם לחזור ולהגיב לטענות שגויות שאין להן שום ביסוס במציאות, אז אני אמנע מכך.

רק אומר שאין לי שום דבר נגד סובארו. לטעמי האימפרזה (B3) היא אחת המכוניות הכי נוחות והכי שקטות שיש היום בקטגוריה שלה, וכנראה גם אחת האמינות ביותר. אבל בערך פה זה נגמר, כי חוץ מזה בכל שאר התחומים למתחרות יש יותר, הרבה יותר.

דני G.

פורסם

בוקסר ייחודי לסובארו?

שמעת פעם על החבר'ה משטוטגרט ?

והתשובה:

תיהנו בנות

אחד החזקים אין ספק :-D

ו170 באיילון אכן זה מדד מוחלט לכישורי נהיגה.:?

zalait1992 ע"פ הפרופיל שלך הינך בן 19, אני לא מתיימר להיות נהג מקצועי או אנציקלופדיה לעיניני רכב.

אבל חלק מהתשובות שקבלת הן אכן מאנשי מקצוע בתחום, אז אלא אם כן אתה איזה אלון דאי שאף אחד לא שמע אליו תתחיל להוריד

פרופיל, אתה לא מוסיף לעצמך כבוד (רמז הציטוט לעיל)

פורסם

אני מוכן לקבל ביקורת בונה , אני לא איזה אחד שחושב שבוא מאסטר של מכוניות. נכון שאני לא הכי מבין שיש אבל ממה שאני מבין , כמו שאמר אחד האנשים פה , כל אחד ואיך שהוא מייחס חשיבות לרכב שלו, כל עוד אתה אוהב את הרכב והוא מספק אותך..זה מספיק.

והנה שאלה :

אם אמרת שאפשר לזרוק עם הרכב שלי... איך בדיוק?

פורסם

לגבי הבנה, בוא נתחיל בעברית. נקודה בסוף משפט או שלוש נקודות, לסמן פאוזה...

אין שתי נקודות.

דבר שני, לא קוטעים משפט באמצעו עם Enter.

דבר שלישי, רווח רק אחרי סימן הפיסוק.

לחדד את מה שכבר נאמר, אתה מנהל כאן דיון, בין היתר, עם מדריך נהיגה מתקדמת ועיתונאי רכב, כאשר הניסיון שלך מסתכם... במה?!

אז קצת הצנע לכת, כשאמירת "כל אחד ומה שהוא חושב/מסתפק" לא תעמוד לך כטענה רצינית בדיון בו אתה נכנס עם המילה "שטויות". שב קצת בצד ותעסוק בללמוד ולא בללמד, בלשאול ולא בלענות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה מנהל כאן דיון, בין היתר, עם מדריך נהיגה מתקדמת ועיתונאי רכב, כאשר הניסיון שלך מסתכם... במה?!

לפי דעתי האמירה הזאת היא בכלל לא לענין. מבחינתי כל מי שמנהל פה דיונים הוא תמונה המוצמדת לשם המשתמש בלבד, ולא יותר (עיתונאי רכב - וואאאו!). כל אחד יכול להביאה את דעתו וצריך לתת כבוד למי שטורח לכתוב פה, אם הוא בן 19 או בן 78. אז נכון, הוא טעה, הוא לא יודע מי אלה החבר'ה משטוטגארד., אין לו נסיון נהיגה.. אז מה? ללעוג לו? :?:

כל זה אוף טופיק, ובחזרה לענין:

אבל בערך פה זה נגמר, כי חוץ מזה בכל שאר התחומים למתחרות יש יותר, הרבה יותר.

DanyG, אתה עדיין ממשיך להתעלם מהיתרון של הנעה כפולה ולא טורח להסביר את עצמך. נכון, B3 טיל היא ממש לא. הונדה היא לא. טויוטה היא לא. אפילו מאזדה היא לא. הרמה היפנית הכי נמוכה שקיימת, זה מה שסובארו. סוסיתא יפנית. ואני מדבר כבעלים של סובארו ומאזדה במשפחה ובעל צי רכב של העסק הכוללים מגוון רכבים, 99% מתוצרת יפן. ממאזדה 6 בעלת 170 כ''ס ועד מיצובישי פאג'רו דור 4X4 IV.

אני אומר שהנעה כפולה ברכב פרטי נותנת יתרון עצום על פני המתחרות מפני שהיא נותנת אחיזה בכל תנאי הדרך במשטח בעל אחיזה נמוכה. לא אמרתי דווקה גשם, לא אמרתי שלג, אמרתי משטח בעל אחיזה נמוכה, או אחיזה שונה של הגלגלים (לדוגמה: חלק מהרכב על אהספלט, חלקו מחוץ לאספלט). זה יכול להיות חול על הכביש, זה יכול להיות חצץ, זה יכולה להיות שלולית, זה יכול להיות בוץ, זה יכולה להיות דרך עפר ועוד.

אינני מבין כיצד ניתן להגדיר אמצעי לאחיזה מירבית כחסרון, או לא יתרון. לא מבין, תסביר לי.

עוד דוגמה טובה היא למשל מאזדה 6 MPS הנעה כפולה. כאשר בנו את מאזדה 3 MPS שמספקת מהביצועים הגבוהים בקבוצתה, וויתרו על הנעה כפולה לטובת הנעה קדמית מטעמים כלכליים בלבד. ומה עם עודף מומנט של 265 כ''ס בהילוך הראשון? כיילו את המערכת שתחתוך כוח במצערת ושסתום הטורבו בהילוך הראשון. זה היה יותר זול מחלוקת המומנט לכל ארבעת הגלגלים, שמצריך מערכת הנעה כפולה. יותר זול, לא יותר אפקטיבי.

נסה לעמוד בעלייה של 20 מעלות (ובאיזורים הררים זה בכלל נחשב למישור) עם קצת חול או רטיבות על האספלט ולנסות להאיץ. רכב זהה בעל הנעה כפולה יהיה כבר רחוק. אני מרגיש את זה היטב כאשר יוצא לי לנהוג אימפרזה זהה לשלי בגרסה החלשה והנעה קדמית. אפילו עם 98 כ''ס שלה היא לא מסוגלת להאיץ בעלייה מהמקום כאשר המשטח לא בעל אחיזה הקרובה ל-100%. לאומתה אינני נתקל אף פעם במכשולים כאלה באימפרזה הנעה כפולה. פשוט לא שם לזה לב. היא מאיצה בכל מצב, לא משנה מה המשטח ואיזו אחיזה. כן נכון פעם ראיתי סרטון ביו טיוב כאשר סובארו מסובבת את כל ארבעת הגלגלים במקום, על הקרח.

ולא, אינני בא להגן על B3 מכל הבחינות האחרות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
לא שאני הולך להגן על הB3 1.5 (לדעתי היא בכלל לא סובארו אמיתית-אין לה הנעה כפולה לדוגמא) אבל נתון ה 15.1 אינו מזהיר ולא מדהים רק שהוא גם לא בדיוק קשור ל B3 1.5 הנעה קדמית.

הנתון הזה 15.1 שייך לדגם ה 1.5 אוטומט עם הנעה כפולה שלדעתי בכלל לא מיובאת לארץ.

אני אישית לא מכיר את נתון התאוצה של גרסת ה 1.5 הנעה קדמית כי בכל מקום בעולם מתייחסים רק לדגם עם ההנעה הכפולה.

רציתי להגיד לך שאתה טועה כי חיפשתי את הנתון לא מזמן ומצאתי 15.1, אבל עכשיו עשיתי סריקה נוספת רק כדי להיות בטוח ואכן הנתון של גרסת ההנעה הקדמית הוא 14.3 (אתה יכול למצוא את זה למשל באתר של סובארו גרמניה).

בכל מקרה, אני חייב לציין שלטעמי מדובר בנתון אופטימי. ללנסר 1.5 האוטומטית יש נתון דומה והיא בפירוש יותר זריזה. זה לא המאפיין היחיד שסובארו קצת "מסבנים" בו. הם למשל מצהירים על נתונים סותרים של 420 או 375 ליטר לנפח תא המטען, כשבפועל זה בפירוש יותר קרוב ל-375 מלמטה.

את שני הנתונים האלה, אגב, לא תמצא במפרטי היבואן בארץ. עוד קטע די מוזר (הם מתביישים?)

והנה שאלה :

אם אמרת שאפשר לזרוק עם הרכב שלי... איך בדיוק?

באמת נראה לך שזה רעיון טוב שאני אסביר לך את זה מעל גבי הפורום? (או בכלל, לצורך העניין. לא צריך את התאונה שלך על המצפון שלי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לפי דעתי האמירה הזאת היא בכלל לא לענין. מבחינתי כל מי שמנהל פה דיונים הוא תמונה המוצמדת לשם המשתמש בלבד, ולא יותר (עיתונאי רכב - וואאאו!). כל אחד יכול להביאה את דעתו וצריך לתת כבוד למי שטורח לכתוב פה, אם הוא בן 19 או בן 78. אז נכון, הוא טעה, הוא לא יודע מי אלה החבר'ה משטוטגארד., אין לו נסיון נהיגה.. אז מה? ללעוג לו? :?:

לעגתי לו?

אני לא רואה היכן לעגתי לו.

אבל, בניגוד לדעתך ("כל אחד יכול להביאה את דעתו") כללי הפורום קובעים:

_________________________________________________________________________________

לא יודעים את התשובה בוודאות, אל תענו !

אם ראיתם שאלה שאתם לא יודעים את התשובה עליה, אנא חסכו משאר חברי הפורום את תשובתכם הלא מלומדת. לפעמים אף אחד לא יודע את התשובה, ומכאן מתפתח דיון ;

בד"כ, עדיף לבלום את הפה ולתת למי שיודע לענות. בפעם הבאה שישאלו, גם אתם תדעו את התשובה. כאשר אתם עונים ללא ידע, אתם טועים, מטעים וגורמים לאנשים שיודעים את התשובה לאבד רצון לענות.

_________________________________________________________________________________

למרות שפורום "כללי" חופשי יותר מהפורומים הייעודיים, אנחנו עדיין לא במה להדיוטות שבאים להסביר את מה שאין להם מושג בו. זה לא פורום "קשקש חופשי, אחי".

לעניין

אני אומר שהנעה כפולה ברכב פרטי נותנת יתרון עצום על פני המתחרות מפני שהיא נותנת אחיזה בכל תנאי הדרך במשטח בעל אחיזה נמוכה.

אתה אומר ואתה טועה. קודם כל, AWD לא מסייעת לאחיזה, כי אם למשיכה (לאחיזה תחת כוח). דבר שני, זה לא יתרון "עצום" אלא אם אתה נוהג תדיר על משטחים בעלי אחיזה נמוכה. יתרה מכך, מבחינה בטיחותית ESP משיגה את אותה תוצאה (ל-AWD יש יתרון בשמירה על ביצועים, אבל זה נושא אחר ובוודאי לא מעניין במכונית של 0-100 ב-15 שניות...).

כלומר, אין ב-AWD יתרון עצם ולמעשה, כמו שציין דני, אין יתרון כלל (במקרה דנן).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אשמח אם תסביר איך לESP השפעה דומה לAWD בתנאים כמו שBURZUM ציין (האצה בעליה על משטח מעט חלקלק).

מהידע שלי, ESP מונעת את סיבוב הגלגל כשמהירות סיבובו אינה תואמת את קצב התקדמות הרכב.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
לעגתי לו?

אני לא רואה היכן לעגתי לו.

לא דיברתי אליך ספציפית.

דבר שני, זה לא יתרון "עצום" אלא אם אתה נוהג תדיר על משטחים בעלי אחיזה נמוכה.

אנסח את זה אחרת: זה יתרון עצום על משטחים בעלי אחיזה נמוכה.

ביום יום? - תלוי היכן נוהגים. ת''א-חיפה-ת''א זה לא ממש משנה איזו הנעה ואיזה מנוע. אני יכול לנהוג כל יום בדייהטסו שרייד שנת 1988 בעלת מנוע 3 צילינדרים.

מבחינה בטיחותית ESP משיגה את אותה תוצאה

ESP אינו מסוגל לגרום לך להרחיק את הרכב מהסכנה, הוא רק יתערב כאשר אתה כבר בבעיה. להזכירך הוא גם יחתוך במומנט בצורה דראסטית, כך ש"להמלט" כבר לא תוכל. דוגמה:

תדמיין צומת כאשר אתה צריך לפנות שמאלה ממצב עמידה. כאשר אתה מתחיל פנייה שמאלה אתה מבחין שעשית טעות ולעברך מתקרב רכב מימין במהירות גבוהה. לחזור או לעצור כבר מאוחר, אתה פותח מצערת כדי לצבור מהירות ולהתרחק. אך לצערך על הכביש נשפך קצת חצץ או שיש שלולית. הגלגלים ירצו להחליק ו-ESP יתערב ויסגור את המצערת. הגעת כמעט למצב של עמידה, במקום האצה. במקום להתרחק מהסכנה אתה בהתנגשות.

מצב תיאורטי לגמרי, אך הגיוני. רק לשם תיאור. האמת אותו הדבר יקרה גם לרכב בעל הנעה כפולה המצויד ב-ESP, אינני אומר שלא. ללא ESP אפשר להמלט מהסכנה בצורה יותר בטיחות ברכב בעל הנעה כפולה. אינך מסכים?

AWD יש יתרון בשמירה על ביצועים, אבל זה נושא אחר ובוודאי לא מעניין במכונית של 0-100 ב-15 שניות...).

אני חשבתי שאנחנו מדברים על B3 בעלת מנוע 2.0 ליטר ו-9.8 שניות למאה. לא? איך הגענו ל-15 שניות?

כל הפרייבטים של סובארו הן הנעה כפולה, רק בארץ המציאו את ה-1.6 הנעה קדמית. היא לא קיימת בשום מקום אחר בעולם. אתה אומר שסובארו מייצרים רכבים בעלי הנעה כפולה הלא שימושית והמיותרת. או קיי, זו דעתך (כנראה לא דעתם).

אני גם סבור שלשדך למנוע 1.6 עם גיר אוטומטי הנעה כפולה זה קצת פתאטי, כי שום ביצועים לא תקבל. בארץ יש את סובארו SW מהשנתונים האחרונים בעלי מנוע 1.5 גיר ידני והנעה כפולה. רכב שיכול להתאים לקיבוצניקים, ודווקה די נחמד. הוא יעבור בדרכים לא דרכים בצורה יותר טובה מהגטס של הליסינג. על האספלט הייתי בהחלט בוחר במנוע היותר חזק.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...