Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונית היא טיוטה קורולה 2003 האוטו כל הזמן מחליק לי בצורה מטורפת אז לפי דעתי הבעיה זה הגלגלים איפה אני יכול למצוא גלגלים טובים סביבות ה300 שקל אזור המרכז

פורסם

תן יותר פרטים לגבי ההחלקות של הרכב, באיזה מצב הן מתרחשות ?

כביש יבש\רטוב?

מהירות מסויימת?

קו ישר\פנייה?

מעבר לזה, איזה צמיגים מותקנים כרגע על הרכב,מה מצבם מבחינת שחיקת הסוליה ומאיזו שנה ?

הוחלפו בולמים ברכב?

הרכב עבר תאונה משמעותית כלשהי באיזשהו שלב ?

כל מי שנוהג ברכב מתלונן על כך שהוא מחליק ?

אני בכוונה שואל את כל השאלות האלה כי ייתכן באמת שהבעייה היא בצמיגים שעבר זמנם אבל ייתכן גם שלאו דווקא מדובר בבעיית צמיגים,כל אחד מאותם משתנים שציינתי (צמיגים,בולמים,תאונות שתוקנו,נהג לא מיומן) יכולים לגרום לכך שהרכב יחליק.

חשוב שתיתן יותר פרטים כדי שנדע לתת לך כיוון,להמליץ על צמיגים טובים זה מאוד קל אבל זה לא תמיד הפתרון (למרות שסט צמיגים רענן ואיכותי לא יזיק אף פעם,למעט לכיס).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ההחלקות הם בדרך כלל בסיבובים. אני לוחץ בסיבובים הגלגלים יחסית ישנים והם באמת סוג ז' הואטו.גם אמא שלי שנוהגת באוטו אומרת שאין החיזה והיא לא נוסעת כמו שאני נוסע

• תוכן חדש...