Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

החלטתי לקחת את הנושא של הדלק יותר ברצינות.

קודם כל אני גר בירושלים בפסגת זאב ויש לנו שם את תחנת דלק פז,אחי תידלק שמה לא מזמן ונפל ב2,500 ש"ח[לא שאלתי אותו מה החליף אבל בטח לפי המחיר רובכם פה מבינים מה הוא החליף].

הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי נושא משנת 2004 ככה שמבחינתי זה לא ממש רלוונטי.

פרט לתחנת דלק הזאתי יש עוד אחת בנווה יעקב שאני לא יודע אם היא טובה,אפשר תחנות דלק שמומלצות בירושלים?[בכל ירושלים,לא רק בשכונות שליד הבית שלי].

תודה רבה.

יוסי עזריה.

פורסם

אני גם גר בפסגת זאב,

הרכב בבעלותי חמש שנים,ארבע שנים הייתי מתדלק רק בדלק ניות עם שנפלתי איתם לפני שנה בערך,תאתר את ההודעה שלי, רשמתי שם שבגלל דלק מלוכלך הרכב גמגם ואף נתקע,

בפז הפסיגה אני ממש לא ממליץ לך לתדלק,תדלקתי שם גם לפני שנה וגם הרכב עשה לי בעיות.

בנווה יעקב אבא של אישתי מתדלק באופן קבוע, שאני תדלקתי שם הBMW פתאום עשתה 300 ק"מ למיכל(?!!!)

אני ממש מקפיד לאפס את הקילמטרז בכל תדלוק, כך שאני יודע איזה דלק יותר נותן לי ק"מ, בסופו של דבר כבר 3 חודשים שאני מתדלק רק ב"יעד" ליד האומן, גם 35 אגורות הנחה לליטר וגם הרכב נוסע משהו כמו 420 ק"מ למיכל (+- הממוצע שלי זה 400 ק"מ למיכל)

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
שלום!

החלטתי לקחת את הנושא של הדלק יותר ברצינות.

קודם כל אני גר בירושלים בפסגת זאב ויש לנו שם את תחנת דלק פז,אחי תידלק שמה לא מזמן ונפל ב2,500 ש"ח[לא שאלתי אותו מה החליף אבל בטח לפי המחיר רובכם פה מבינים מה הוא החליף].

הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי נושא משנת 2004 ככה שמבחינתי זה לא ממש רלוונטי.

פרט לתחנת דלק הזאתי יש עוד אחת בנווה יעקב שאני לא יודע אם היא טובה,אפשר תחנות דלק שמומלצות בירושלים?[בכל ירושלים,לא רק בשכונות שליד הבית שלי].

תודה רבה.

יוסי עזריה.

הוריי מתדלקים באופן קבוע בתחנת דלק פז בפסגת זאב כבר 15 שנים. עד היום לא הייתה שום בעיה ב 9 רכבים שונים שהיו בבעלותם.

אני מתדלק בתחנת דלק ניות. התחנה יותר קרובה עבורי וצריכת הדלק הגיונית.

פורסם

ניר,גם אנחנו מתדלקים קבוע בתחנת דלק "פז" כבר כמה שנים ולא היו בעיות,אבל זה עדיין לא אומר שהדלק טוב,בשיחה שלי עם מישהו שמבין בנושא הוא הסביר לי המון ולכן לקחתי את הנושא לידיים.

אלעד,כרגע אני צריך ללכת אני יחפש את ההודעה שלך מאוחר יותר,מחר אני בתלפיות[ואני לא מכיר את תלפיות היטב],אם תוכל רק להגיד לי טיפה את המיקום היותר מדויק של התחנת דלק אני אשמח מאוד[מספיק לי שתגיד ליד איזה חנות מוכרת,קניון או כל דבר דומה היא עומדת],תודה.

פורסם
ניר,גם אנחנו מתדלקים קבוע בתחנת דלק "פז" כבר כמה שנים ולא היו בעיות,אבל זה עדיין לא אומר שהדלק טוב,בשיחה שלי עם מישהו שמבין בנושא הוא הסביר לי המון ולכן לקחתי את הנושא לידיים.

אלעד,כרגע אני צריך ללכת אני יחפש את ההודעה שלך מאוחר יותר,מחר אני בתלפיות[ואני לא מכיר את תלפיות היטב],אם תוכל רק להגיד לי טיפה את המיקום היותר מדויק של התחנת דלק אני אשמח מאוד[מספיק לי שתגיד ליד איזה חנות מוכרת,קניון או כל דבר דומה היא עומדת],תודה.

בין הVIEW למ.מ.מ טסטים...

מול תחנת סונול

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

גם אני תושב פסגת זאב.

מאז שפורסמו לפני כמה שנים רשימות תחנות הדלק המוהלות, החרמתי לחלוטין את התחנות שהייתי רגיל למלא בהן לסירוגין: פז פסגת זאב, פז רמת אשכול, [סונול] נווה יעקב, [?] גבעה צרפתית.

שתי התחנות שאני ממלא בהן בקביעות כבר שנים הן בניות, ובדור-אלון גבעת שאול, ליד גינות סחרוב.

בניות יש בימי שלישי 30 אג' הנחה בתדלוק עצמי.

מתחנות לא נפוצות כמו "טן" ו"יעד" אני משתדל להתרחק, מה גם שהמחיר הנמוך מעורר בי חשד.

פורסם

גם אורנים נותן 30 אגורות בכל יום שלישי עד 22:00.להתרחק מיעד ו טן? בינתיים האוטו מגיב יפה. לא נתקלתי בבעיות.

בל נשכח כי תחנות הדלק מנוהלות על ידי זכיינים שמחפשים להעשיר את כיסם, פעם הם היו שייכות לנכי צה"ל, היום בעל תחנת הדלק, או יותר נכון הזכיין, מחפש לעשות רווח נקי. ע מה הוא מוהל את הדלק,אין לי מושג, כך שתחנת דלק ששלט "פז" מתנוסס מעליה בצהוב מאיר עיניים לא תמיד תגרום להרגשה טובה בלב שהדלק נקי.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

תדלקתי היום בתלפיות,ב"דור אלון" מול התחנה של ה"סונול",הגעתי לנורה והחלטתי לא למלאות "פול" בשביל לבדוק את הנושא של הק"מ,שמתי 70 ש"ח זה יצא לי 11 ליטר,נסעתי 120 ק"מ ועדיין לא דלקה לי נורה,היא לא רחוקה מלדלוק-לפי ההכרות שלי עם האוטו יש שמה עוד 2-1 ליטר[ונתקעתי בהרבה פקקים היום].

אבל יש לי עוד שאלה לגבי "דור אלון",תידלקתי עם הכרטיס אשראי "דירקט" ב-70 ש"ח,אני בא למשוך כסף ולפני זה בודק יתרה פתאום אני רואה שירד לי 200 ש"ח,חזרתי לשם ישר ושאלתי את המתדלקים,הם אמרו לי שבגלל שזה כרטיס "דירקט" זה לוקח 200 ש"ח ותוך כ-12 שעות זה מתעדכן והכסף חוזר לחשבון,הדבר היה נראה לי מוזר,נכנסתי נראה לי למנהל של התחנה,והוא אמר לי את אותו הדבר,יש אמת בדברים? מישהו כבר נתקל בזה? עדיין נראה לי מוזר.

פורסם
גם אני תושב פסגת זאב.

מאז שפורסמו לפני כמה שנים רשימות תחנות הדלק המוהלות, החרמתי לחלוטין את התחנות שהייתי רגיל למלא בהן לסירוגין: פז פסגת זאב, פז רמת אשכול, [סונול] נווה יעקב, [?] גבעה צרפתית.

שתי התחנות שאני ממלא בהן בקביעות כבר שנים הן בניות, ובדור-אלון גבעת שאול, ליד גינות סחרוב.

בניות יש בימי שלישי 30 אג' הנחה בתדלוק עצמי.

מתחנות לא נפוצות כמו "טן" ו"יעד" אני משתדל להתרחק, מה גם שהמחיר הנמוך מעורר בי חשד.

אומנם זה לא קשור לירושלים אבל

תחנת דלק טן בכניסה לדימונה נותנת גם הנחה וזהו הדלק הכי טוב שיוצא לי לתדלק לעומת זאת טן בנשר (בחיפה) הדלק שמעתי מאנשים זוועהאז אני לא מתקרב לשם, כך שזה לא תמיד קשור בחברה אלא כל תחנה והדלק שלה.

בפעם הבאה בדרך לאילת תדלקו ב"טן" דימונה ותבינו מה זה דלק נורמלי.

תדלקתי בפז בחיפה ליד הגרנד ששם הדלק בסדר הייתה לי צריכה 14.8 ולא זזה משם (נסיעה בכביש 6)

תדלקתי בטן דימונה הייתה לי צריכה 15.7 ולא זזה משם (נסיעה בכביש 6)

אז מוסר השכל ברור אני חושב.

• תוכן חדש...