Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף זה חזר!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה רק אני או שיש לסידרה הזאת חלק גדול בעיצוב של כל אחד מאיתנו כחובב רכב מושבע? :lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

איזה חתולי רעם?

אתה מתכוון לחתולים הסמוראים!!

"שוב יורד ערב על טוקיו הקטנה וציפור רעה שלו אנו משלמים כדי להיות הדמות הרעה, שוב פעם עמל על תוכנית שטנית ואכילת סושי מתובל בג'ינג'ר".

ענק!!

ואין. פשוט אין על הרובוטריקים.

כשהיתי ילד היה לי BUMBLEBEE שהופך לרובוט וחזרה לחיפושית וכל הבלגאן.

לצערי הרב הפכתי אותו מאוחר יותר למשהו כזה בלתי מוגדר שבהחלט סימל איזושהי א מופרעות נפשית שדרשה טיפול פסיכולוגי מתאים.

(תומר, ספר לי למה יש לך התקפי חרדה - כי לחיפושית המזויינת חסרה כנף!! איבדתי אותה!! BUMBLEBEE גידם!! אני מתאבד!! אני דכאוני ורגיש!!)

עד היום אני מסתכל בעיניים מצועפות על המנהיגות שהקרין אופטימוס. רודימוס בחיים לא החליף אותו באמת.

מגהטרון היה הרשע האולטימטיבי. היה לו קול מעצבן שרק אחרי שנים הבנתי שדמה להפליא לקול של אקסל רוז...

מעניין למה הופכות בובות בארבי?? בטח בפורומים סודיים סודיים של בחורות יש הסבר על איך לוקחים בארבי , מסובבים יד, מושכים רגל, מכופפים את הגב - והיא הופכת לויברטור!!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
איזה חתולי רעם?

אתה מתכוון לחתולים הסמוראים!!

יש גם חתולי הרעם זה ישן משנת 96 וזה היה משודר בערוץ הילדים (סדרה מעולה)

tAoS FoReVeR

פורסם

אחחחחח הרובוטריקים, איזה דבר נפלא, גם לי יש סיפור פיקנטי על הרובטריקים...

שהייתי קטן, הייתי חולה על הסדרה הזו, אבל לא כמו שתומר אוהב את המורדים היום, חולה חולה.

בקיצור, דודים שלי הגיעו מארה"ב וכמו שאתם יודעים, היהודים בארה"ב טחונים בבובות מגניבות של רובוטריקים.

אז לבן דוד שלי היו את כל הסוגים של הרובוטריקים, קטנים גדולים, היה לו את ההוא שהופך לקלטת, היה לו את מגהטרון במבלבי, כולם, אבל היה לו אחד , יותר מרשים מכולם, כמובן שזה היה אופטימוס , אני אומר לכם, זה היה מדהים, רובוט בגודל הכלבה שלי שהופך למשאית מגניבה.

אני כ"כ רציתי את אופטימוס שהייתי מוכן לסכן את ה reputation הטוב שיש לי במשפחה והחלטתי לעשות מעשה.

יום לפני שהדודים חזרו לארה"ב החבאתי את אופטימוס , מיותר לציין שהיה קשה מאוד להחביא את המפלצת הזו , אבל מצאתי לי מחבוא ענק, מאחורי המקרר.

כשהגיע יום הדין והבן דוד בכה והפך לכחול בגלל שלא מוצאים לו את הבובה (איזה ילד קטן, משחק לי בבובות) נשברתי ושיחקתי אותה עוזר בחיפושים, חשבתי שאני אקח את הקרדיט לעצמי ולמרות ששיחקתי אותה כאילו אני באמת מחפש, כשמצאתי אותו, ישר עלו עלי ומאז, אני הגנב של המשפחה .

פורסם

אני זוכר את חתוליי הרעם, לא אהבתי.

החתולים הסמוראים זו תוכנית ענקית!!!

אני מקליט כל פרק. את פרק 3 שקנופיית גוגנזולה חתפו את הרכבת התחתית

אני זוכר בעל פה...

אני מכין קסטות לרובוטריקים, נוסטלגיה קלאסית, אסור להחמיץ...

פורסם

למי שממש מכור לסידרה,

ניתן להוריד הרבה מאד פרקים בעזרת kazza.

מישהו יודע מאיפה משיגים פרקים של (Battle of the palnnets (G-Force ??

פורסם

thunder birds are go!!

לך תסביר לילדים המתוסבכים האלה...

בימינו קישקשתא נחשב דוקודרמה מלאת תוכן!! רגע היה מודל לחיקוי!! פיסטוק היה יותר מפיצוחים!!

אני מתגעגע... :(

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

התכנית הכי שולטת זה שאלתיאל קוואק..

זאת התכנית היחידה אני חושב בארץ שלא הוחלפו לה הקריינים אךךך אני זוכר לפני כמה שנים שכל יום הייתי מחכה לזה בקוצר רוח בשעה 14:30 נראה לי זה היה(אחרי פיטר פן) וכל פעם מחדש הייתי שר את השיר

"אני עף ויודע גם לקפוץ , שואל מדוע ודווקא כאן כי אני ברווז סקרן כל כך , ואם תשיר לי שיר אקפוץ ארקוד אקפץ באוויר כדי שתשמחחחחחחח ..

בין טיפות המיים ..."

חחחח אני מתרגש :wink:

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

• תוכן חדש...