Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף זה חזר!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"בואו נטייל על כל האותיות,

ונספר לכם סיפורי מעשיות...

...

...

אות-אות-אות.

ומה עם סמי וסוסו משדורי הטלויזיה בערבית.

וכמובן הסדרה המצויירת האגדית מהטלויזיה הערבית-"לולו"

ומי הכיר את הסדרה מהחינוכית "אות ועוד" עם היועץ הדגול לעינייני לשון אבשלום קור,המנחים:שירה גרא,רויטל עמית ודן כנר.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כולכם ילדים קטנים ומפגרים!!

מה זה? ששה עמודים על תכניות טלויזיה דפוקות לילדים מפגרים?

ו- RSI אפילו לא זוכר איך קוראים ל"האיזור הלולייני" :D:D:D תרגום מילולי, נכון, אך ממש ממש לא נשמע טוב של "The Spiral Zone" (בטח ע"ש מועדון ה"ספירל" שהיה באילת).

איך שם כל מה שהם היו צריכים כדי לנטרל את ה"איזור" היה "NEUTRON 90". כן, אז הכל הלך עם "90"

גם ב"אשת חיל" - התרגום התנכי ל"וונדר וומן" המופלאה מכל הבחינות היה פרק שמישהו ניסה לייצר איזשהו מקור אנרגיה שקראו לו "קבריום 90" או משהו כזה.

וכל מה שנותר לנו מהשנים ההן זו האלפא 90. :shock2:

ואיך אפשר לשכוח את ה"ARK 2" - תכנית מפגרת על חבורת מפגרים שמסתובבים בואן ענקית ומפגרת בעולם שהפך למפגר בעקבות שואה גרעינית / אקולוגית וכו'.

טוב. את ה"ark 2" באמת אפשר לשכוח. אפשר ואף רצוי.

כל מה שאני רוצה מהתיבה שלהם זה את קוטר הסיבוב של המשאית... :shock:

הייתי מבין שרשור כזה ארוך אם הייתם מביאים קלאסיקה אמיתית - ה- G FORCE!

עם החללית המטומטמת שהיתה ממריאה אנכית מהמים. נו באמת.

אולי פעם זה נראה לנו עתידני, אבל מי מכם היום לא רוצה שהאוטו שלו יוכל לסחוב כמה שיותר G FORCE? 8)

ומה עם החללית של וילדסטאר?

מה זאת אומרת לא זוכרים?

וילדסטאר, מחלוצי החלל "Star Blazers" (או משהו כזה... האנגלית שלי לא היתה אז מי יודע כמה...)!

במשך שנים היו מקרינים לנו פרק אחד של שעה בשבוע, והיו מחלקים אותו לשני חלקים, כך שעם חלק אחד (יום ראשון בערב) היה מגיע אות הפתיחה, ואות הסיום היה בסוף החלק השני... (יום רביעי בערב)

ה-ארגו המדהימה עם ה- MOTION GUN ("תותח התנועה הגלית") שנראתה כמו הטיטאניק קצת לפני הטביעה (והרבה אחרי הפגיעה בקרחון), הצליחה לעמוד שכם אל שכם עם ספינות ה"אנדרומדה" החדשות (שני תותחי תנועה גלית לכל אחת!) ולהילחם ב"ערפילית הסרטן"...

אח....

ימים טובים.

והיום, הדבר היחיד שמשדר תנועה גלית זה המולטנובות :mad:

אני זוכר של ספינות האנדרומדה התפוצצו כשערפילית הסרטן החזירה להן את קרני התנועה הגלית שלהן. :D אולי זו היתה גרסה נסיונית של הבליינדר? :)

רק הקפטן של ה-ארגו (שכחתי את שמו) ידע לא לירות על הערפילית. (ו... לא. אני בטוח שלא קראו לו אליאס :D )

וטיל המקדח? מישהו יכול לשכוח אותו?

איתן

נוסטלגי

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...