Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז השרייד נמכרה , ועכשיו המטרה היא לקפוץ כמה דרגות מעלה לעבר יאריס.

כסף יש אבל לא בשפע, ובגלל עליות המחירים יש התלבטות קשה בין רכישת רכב חדש + ניילונים ( :lol: ) לבין "כחדשה" משנת 2002-2003.

כרגע הנטייה היא לחפש משומשת ראויה, אבל הבנתי שהיאריס עברה מתיחת פנים בדגמי 2004. אשמח לדעת מה השינויים שבוצעו ואם הם בכלל משמעותיים.

מדובר בדגם SOL 1300 האוטומטי, למרות שעוד לא פסלתי לגמרי את האפשרות ל-TS. אני פשוט נהג די רגוע אבל קורצת לי האפשרות לייחודיות מסויימת ולקצת יותר כוח.

תודה מראש,

לירן

פורסם

היאריס עברה מתיחת פנים שלא הטיבה עימה.... לא מדובר במשהו מאוד משמעותי, אבל הקודמת עדיפה על הנוכחית. (מתייחס לדגם הרגיל, לא לTS אם כי גם זו עברה מתיחה!).

1.3 אוטומטית מול TS, זה כבר עניין של מה עדיף לך, תזמין נסיעת מבחן ל TS וגם ל 1.3 ותראה מה אתה מעדיף ותחליט לפי זה. הTS פחות נוחה , אבל יותר יפה (לדעתי), הרבה יותר זריזה, בקיצור היא יותר בהכל חוץ מבנוחות ובמספר הדלתות :wink:

אני הייתי בוחר בTS, אבל זה אני :wink:

גיא

פורסם

לא עדיף הונדה גאז?

גם מנוע 1.4 גם תיבת הילוכים רציפה עם 7 הילוכים גם אוטו הרבה יותר מרווח.

גם 360 ליטר תא מטען וגם צריכת דלק מדהימה.

פורסם

אני חושב גם על הג'אז ואפילו ישבתי בה בסוכנות של הונדה. הבעיה היא שחדשה תהיה כבר קפיצה גדולה מעל הפופיק (יקרה ב-6000 ש"ח מיאריס), גם את הכסף ליאריס חדשה אני ממש צריך להתאמץ כדי להשיג, וג'אז 2003 לא נמצאת בשומקום למכירה (פרט למודעה בידיעות על ג'אז 2003 מהסוכנות אבל היא נמכרה כבר).

בכל מקרה זאת אופציה שקיימת אם תבוא מציאה פתאום אבל בינתיים אני אשמח אם מישהו יודע להגיד מה השינויים ביאריס 2004.

פורסם
אני חושב גם על הג'אז ואפילו ישבתי בה בסוכנות של הונדה. הבעיה היא שחדשה תהיה כבר קפיצה גדולה מעל הפופיק (יקרה ב-6000 ש"ח מיאריס), גם את הכסף ליאריס חדשה אני ממש צריך להתאמץ כדי להשיג, וג'אז 2003 לא נמצאת בשומקום למכירה (פרט למודעה בידיעות על ג'אז 2003 מהסוכנות אבל היא נמכרה כבר).

בכל מקרה זאת אופציה שקיימת אם תבוא מציאה פתאום אבל בינתיים אני אשמח אם מישהו יודע להגיד מה השינויים ביאריס 2004.

שינו קצת את יחידת התאורה (פנסים), עידכון קל לבפנוכו ושינוי קל לבולמי הזעזועים שעכשיו קצת פחות טובים במהירות עירונית (כמו הקורולה), זה נותן יותר נוחות אבל כאשר מגיעים לבור (שכאלה לא חסרים על כבישנו) הרכב יתחיל קצת להתנענע ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גם ההגה מתקשר פחות באופן משמעותי (אם זה משנה לך...) והוא גם קל יותר.

כל אלו אינם מתייחסים לדגם ה TS, אשר עבר גם כמה שינויים קלים אבל לא כאלו שפגעו בו - שינוי בפנסים הקדמיים, שינוי קל בפגוש אחורי, וגם בצבעים בפנים הרכב (ויתרו על הגה 2 הצבעים המזעזע).

באוטו עשו מבחן ליאריס החדשה (גיליון 113) ואמרו שהיא פחות טובה מהדגם אותו החליפה (עדכנה תהיה מילה טובה יותר).

קח נסיעת מבחן!

גיא.

פורסם
גם ההגה מתקשר פחות באופן משמעותי (אם זה משנה לך...) והוא גם קל יותר.

ההגה החשמלי נמצא גם במודלים מ2003 (Pre Face-Lift).

פורסם

ידעתי שקשה למכור רכב, אבל לא תיארתי לעצמי כמה קשה לקנות..

עקב העובדה שהחיפוש שלי ממוקד ביותר בדגמי 2002-2003, כמעט ואין אקזמפלרים למציאה. הספקתי לנסוע אפילו עד חיפה (מרחובות) רק כדי לראות שהמוכר הוא (כנראה) סוחר רכב. רכב יד ראשונה הפך פתאום לשניה והמוכר אינו בעל הרכב. לא אלאה אתכם בפרטים עכשיו אבל אני אזדקק להמון המון סבלנות כדי למצוא "כלה" מתאימה.

העניין הזה גורם לי לחשוב שוב בכיוון של יאריס חדשה לגמרי, על אף ההוצאות הנוספות שכרוכות בכך. ה"בעיה" אם אפשר לקרוא לה כך, שאנחנו נמצאים יחסית לקראת סוף שנת דגם ובעוד 3 חודשים בערך יהיה ניתן לרכוש כבר את דגמי 2005. מתי צפויה (אם בכלל) ירידת ערך "גדולה" לדגמי 2004 כתוצאה מכך?. האם יבואני הרכב (ויבואני טויוטה בפרט) נוהגים לתת הנחות על כך ששנת הדגם הבאה קרבה או שהנחה זו מילה גסה? ואם כן, מתי ובאיזה שיעור?

תודה לעונים, לירן

פורסם
ידעתי שקשה למכור רכב, אבל לא תיארתי לעצמי כמה קשה לקנות..

עקב העובדה שהחיפוש שלי ממוקד ביותר בדגמי 2002-2003, כמעט ואין אקזמפלרים למציאה. הספקתי לנסוע אפילו עד חיפה (מרחובות) רק כדי לראות שהמוכר הוא (כנראה) סוחר רכב. רכב יד ראשונה הפך פתאום לשניה והמוכר אינו בעל הרכב. לא אלאה אתכם בפרטים עכשיו אבל אני אזדקק להמון המון סבלנות כדי למצוא "כלה" מתאימה.

העניין הזה גורם לי לחשוב שוב בכיוון של יאריס חדשה לגמרי, על אף ההוצאות הנוספות שכרוכות בכך. ה"בעיה" אם אפשר לקרוא לה כך, שאנחנו נמצאים יחסית לקראת סוף שנת דגם ובעוד 3 חודשים בערך יהיה ניתן לרכוש כבר את דגמי 2005. מתי צפויה (אם בכלל) ירידת ערך "גדולה" לדגמי 2004 כתוצאה מכך?. האם יבואני הרכב (ויבואני טויוטה בפרט) נוהגים לתת הנחות על כך ששנת הדגם הבאה קרבה או שהנחה זו מילה גסה? ואם כן, מתי ובאיזה שיעור?

תודה לעונים, לירן

העליה בשנתון לא תגרום לירידת ערך גדולה מכיוון שהמחירון מתעדכן כל חודש.

יוניון מוטורס (יבואני טויוטה) ידועים כהיבואן שנותן הכי פחות הנחות, מקסימום תקבל קצת יותר אבזור אבל ממש לא הנחה, גם אם תעשה קניה מרוכזת.

כל דגמי טויוטה ידועים כתור רכבים בעלי סחירות מדהימה, קשה מאוד למצוא כאלה מכיוון שכל האקזמפלרים הטובים נחטפים במהירות מסחררת ולכן אתה צריך להיות מאוד זריז וחד עין.

קח את הזמן, אל תדאג, סבלנות זו הדבר הכי חשוב ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...