Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שם כריש על סוויפט?

ובקשר לרכב זר יינזק או מה שזה לא יהיה

תעשה טובה, תחסוך את זה מאיתנו ואל תיהיה עבריין צעצוע

"לפני שתסיים את האוניברסיטה של החיים עם תואר ז"ל"

הייתי חייב:)

תמיר.

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא חשוב כרגע מי שם כריש על סויפט, זה שזה אולי לא נראה לך יאה לעשות זאת זה לא עילה לתלישה.

ובקשר לרכב זר יינזק, לא כל מי ששם שלט "רכב זר ייגרר" באמת מזמין גרר בעת הצורך, זה לאיום ברוב המקרים, ואנשים פשוט לא שמים יותר על איומי גרירה בחנייה שהיא פרטית ולא ציבורית, ואני חושב שנזק לרכב יישמע מאיים יותר.

ואני מקווה שאתה מבין לאן אני חותר.

פורסם

ידוע לך ההיבט הפלילי? חבלה במזיד ברכב: 413 לפי חוק העונשין משנת 1977

לא יהיה קשה במיוחד להרשיע אותך לפי השלט.

זה עד 6 שנים בכלא.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אבל הוא גבר גבר, לא יעשו לו שום דבר

ואחרי זה הוא גם ימצא את הילד שהרים לו את הכריש מהסוויפט וידפוק לו מכות וגם אז לא יקרה לו שום דבר כי הוא גבר גבר

עריכה : מה זה לכל הרוחות כריש

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
ואייי היתי שורף אותם חיים!!

ולנושא

אנחנו קנינו קשקאי חדש לפני שלושה חודשים

ביקור אחד בחצי חינם

והאוטו יצא פגוע בשני הצדדים

ולא מזמן חנינו איפשהו וממש גירדו לנו את כל הדלת

אנשים חרא

לא נוסעים עם ניסן קשקאי חדשה לסופר, שזה המקום הכי מועד לנזקים לרכב. בשביל זה מספיק לנסוע עם הרכב השני במשפחה.

פורסם

לא היה לי מושג לגבי ההיבט החוקי, ולא, אני לא גבר גבר אבל אני בטוח שביום שתראה מישהו מזיק לך לרכב אתה לא תבכה כמו ילדה קטנה אלה תכה אותו, ואל תיתמם לי עכשיו.

דרך אגב, אם אני מתריע בפני גרירה, ואני באמת במצב שחנו לי בחנייה ואני מזמין גרר האם אני משלם על הגרר או שבעל הרכב משלם על הגרירה אחרי שיוכח בבית משפט שהוא היה מודע לכך שהוא יגרר?

פורסם
לא נוסעים עם ניסן קשקאי חדשה לסופר, שזה המקום הכי מועד לנזקים לרכב. בשביל זה מספיק לנסוע עם הרכב השני במשפחה.

מה זה הקטע של לא לנסוע עם רכב מסוים למקום מסוים??

זה רכב. בין היתר תפקידו להביא אותנו ממקום למקום (כמובן שאני רואה ברכב הרבה יותר מזה אבל עדיין...)

אני לא אחשוב פעמיים אם לנסוע למקום מסוים או לא ברכב שלי.

לילה טוב,

סער

פורסם

יש רכבים שפשוט לא לוקחים לכאלה מקומות.

נניח, מיאטה עם גג רך!

הסיכויים שיקרעו את הגג בשופרסל

גבוהים פי כמה וכמה ממקום פחות הומה אדם..

תמיר.

פורסם

שמע אני ממש מצטער בשבילך.

בדיוק אתמול נכנסו לי ברכב וברחו אבל למזלי יש לי פרטים.

בכל אופן בגלל סוג הרכב אני ממליץ לך באמת להזמין חלקים חדשים או לעשות טרייד בחלפים הפגומים שלך ולקבל אותם בצבע המקורי של הרכב.

רמת הפחחות בארץ גרועה ביותר למרות שכמו שהמליצו לך אתה יכול ללכת לאוטופיקס ולקוות וטוב,הם באמת עושים שם עבודה טובה ואני אומר את זה מנסיון.

תוותר על צ'מפיון הם סתם יטחנו אותך במחיר והפחח שלהם לא משהו לפי מה שהבנתי.

תנסה אוטופיקס,המחיר ייצא לך זהה ואולי קצת יותר גבוה אבל כמו שאתה לעבודה טובה אין מחיר.

בהצלחה.

פורסם

גל, שמח בשבילך שלא היית צריך לבצע צבע כללי ומצאת מקום שעל פי התמונות לפחות, נראה כמקצועי.

אבל מי כמוני יודע שעל פי תמונות קשה לשפוט.מקווה שלא תדע עוד "צער".

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני לפני חצי שנה קיבלתי גם מתנה מהשכן:

87984799.jpg

87984800.jpg

אז אחרי הרבה התלבטויות היום מצאתי לי זמן לטפל בצרה. הסכמתי לכך שהדלת והכנף יעבור חלקית שפשוף של הלקה. לאחר מכן צביעה מקומית בלבד במקומות הפגועים, ולקה על כל האלמנט.

87984797.jpg

כמובן עם כיסוי של כל הפלסטיקים ופסים, עד כמה שניתן. בסופו של דבר זה נראה משהו כזה (אחזיר את ניקל הגשם בדלק וגומייות נוספות לאחר מספר ימים). שילמתי 1,000 ש''ח+ מע''מ ועוד מאה לאדם שעבד על הרכב.

87984801.jpg

פורסם

בירושלים, אבל הרבה מאוד ז**נתי לפחח את השכל מה בדיוק אני רוצה. למזלי הוא השקיע מאמץ, כי כל פחח אחר היה צובע את האלמנטים בצ'יק צ'אק וזהו (אני לא צבעתי, רק נגעתי עם צבע ושמתי לקה חדשה). השיטה הכי מהירה והכי גרועה זה סתם לצבוע.

ביקרתי גם בראשל''צ אצל מוני, (מי שמכיר).פחח מעולה שיכול לעשות הכל, אבל הוא ביקש 1,500 ש''ח ורכב ליומיים :?

"אוטופיקס" בכלל סירבו, למרות שביקשתי והייתי מוכן לשלם כמה שיגידו לי.

• תוכן חדש...