Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק אל תגיד לי שעברת על החריטה הזו בשתיקה...

ואיך הוא יכול להגיב על זה?

תלונה במשטרה? לך תוכיח שזה השכן

לשרוט לשכן את הרכב בחזרה? מחר ימצא את הרכב שלו עם שמשות מנופצות

V5

פורסם

זה ממש מה שקרה לי לפני כמה שנים.

איזה זקן החנה בחניה שאסורה לו, אני החניתי במקביל אליו, ומאחוריו היה פח צפרדע, לא יודע איך, הוא החליט שהוא לא יכול לצאת משם, ואני חותך את איברי אם יש נהג שלא היה יוצא ברוורס כמו שצריך.

בקיצור אני ראיתי אותו מהקומה שלי, אחרי כמה פעמים שהוא צועק ונותן לי מכות על האוטו... באתי לרדת להזיז את הרכב, איך שאני מגיע אני קולט אותו במרחק 50 מטר ממני, עם מפתח, שורט לי את כל האוטו, בחיים לא רצתי כלכך מהר.

אך כשהגעתי המצב היה כבר גמור, כל הבגאז' , הטמבון וכנף שמאלית פשוט קרועות, אני לא אגזים כשאומר שכל הצבע ירד, הוא כיסה לי את כל החלקים האלה עם שריטות, לא נשאר זכר לצבע שהיה שם, השריטות היו מאוד עמוקות.

הגעתי אליו והתחלתי לדבר אליו בעדינות כי בד"כ שאני עצבני אי אפשר להבין אותי, אמרתי לו למה הוא עשה את זה, ולתדהמתי הוא פתאום התחיל לקלל אותי, את אימי, ואת כל הדורות הקודמים שלי ואף הזכיר בקללות את הקברים שלהם :S

אני הייתי בהלם, לא ידעתי איך להגיב. מזל שלא הרמתי יד, בטח מהעצבים הייתי צריך לשלם לו עד היום פיצויים. אבל פשוט הייתי בהלם.

הגשתי תלונה במשטרה, ופשוט "צחקו" עליי, ועוד שאמרתי שזה בחור זקן ניסו להוציא ממני שאני איכשהו הרמתי עליו יד או משהו.. אני לא האמנתי, קמתי , הלכתי חזרה לביתי והבנתי שזה אבוד מהבחינה הזאת, קניתי חלקים מפירוקיה וצבעתי אותם אצל פחח.

משום מה נשארה לי טינה מאוד מאוד חזקה, ולאחר מספר חודשים ראיתי את הרכב שלו חונה בחנייה באחד הבניינים. חיכיתי ללילה,

הגעתי לחניון, ומה שעשיתי לו באוטו זה כבר לא לפורום.. אבל בוא נגיד שהיה עדיף לו כבר להחליף את הרכב.

אני לא גאה בעצמי או מצדיק את עצמי, כמובן שאחרי זה הצטערתי ואמרתי שזו לא הדרך, אבל באותו רגע שראיתי את הרכב שלו פשוט חשכו עיניי, לקחתי את החוק לידיים, אבל אני חייב לציין שההרגשה הייתה נפלאה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
תספרו את זה לי,ששיחקו לי איקס עיגול על הבגאז' של האוטו,ומה שיותר מעצבן זה שלא שיחקו אלא סתם ציירו איקס עיגול.

:D אתה אומר לפחות שהיו נהנים?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

היית צריך על המקום להזמין ניידת ולא לתת לו לעזוב .

מה שהוא עשה עבירה ועוד אם הוא קילל אותך בכלל היית יכול להגיש נגדו חתיכת תלונה ולקבל ממנו פיצויים.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
זה ממש מה שקרה לי לפני כמה שנים.

איזה זקן החנה בחניה שאסורה לו, אני החניתי במקביל אליו, ומאחוריו היה פח צפרדע, לא יודע איך, הוא החליט שהוא לא יכול לצאת משם, ואני חותך את איברי אם יש נהג שלא היה יוצא ברוורס כמו שצריך.

בקיצור אני ראיתי אותו מהקומה שלי, אחרי כמה פעמים שהוא צועק ונותן לי מכות על האוטו... באתי לרדת להזיז את הרכב, איך שאני מגיע אני קולט אותו במרחק 50 מטר ממני, עם מפתח, שורט לי את כל האוטו, בחיים לא רצתי כלכך מהר.

אך כשהגעתי המצב היה כבר גמור, כל הבגאז' , הטמבון וכנף שמאלית פשוט קרועות, אני לא אגזים כשאומר שכל הצבע ירד, הוא כיסה לי את כל החלקים האלה עם שריטות, לא נשאר זכר לצבע שהיה שם, השריטות היו מאוד עמוקות.

הגעתי אליו והתחלתי לדבר אליו בעדינות כי בד"כ שאני עצבני אי אפשר להבין אותי, אמרתי לו למה הוא עשה את זה, ולתדהמתי הוא פתאום התחיל לקלל אותי, את אימי, ואת כל הדורות הקודמים שלי ואף הזכיר בקללות את הקברים שלהם :S

אני הייתי בהלם, לא ידעתי איך להגיב. מזל שלא הרמתי יד, בטח מהעצבים הייתי צריך לשלם לו עד היום פיצויים. אבל פשוט הייתי בהלם.

הגשתי תלונה במשטרה, ופשוט "צחקו" עליי, ועוד שאמרתי שזה בחור זקן ניסו להוציא ממני שאני איכשהו הרמתי עליו יד או משהו.. אני לא האמנתי, קמתי , הלכתי חזרה לביתי והבנתי שזה אבוד מהבחינה הזאת, קניתי חלקים מפירוקיה וצבעתי אותם אצל פחח.

משום מה נשארה לי טינה מאוד מאוד חזקה, ולאחר מספר חודשים ראיתי את הרכב שלו חונה בחנייה באחד הבניינים. חיכיתי ללילה,

הגעתי לחניון, ומה שעשיתי לו באוטו זה כבר לא לפורום.. אבל בוא נגיד שהיה עדיף לו כבר להחליף את הרכב.

אני לא גאה בעצמי או מצדיק את עצמי, כמובן שאחרי זה הצטערתי ואמרתי שזו לא הדרך, אבל באותו רגע שראיתי את הרכב שלו פשוט חשכו עיניי, לקחתי את החוק לידיים, אבל אני חייב לציין שההרגשה הייתה נפלאה.

גם לקרוא את זה נותן הרגשה נפלאה.אני היתי עושה אותו הדבר.איזה חוצפן הוא. מגיע לו.

מה הוא עשה עם הרכב אחרי זה? ומה עשית לו בדיוק?

פורסם

כמה פעמים ששרטו לי מכוניות ןבעיקר שהם מבריקות , כאילו להחזיק אוטו נקי זה סוג של פשע.

לי קרה מקרה שחניתי בחנייה מקבילה ובגלל שמישהו עמד חצי על המדרכה שלידי וחצי על הכביש אני לא חניתי צמוד למדרכה.

אחרי שהוא יצא מהחנייה מישהו אחר החליט שהוא נכנס לחנייה.... רק שהוא חנה חצי על הכביש וחצי בתוך הרכב שלי , הוא נכנס מתחת למראה שלי חצי אוטו שלו ישב בתוך הדלת של הנהג. אני אחסוך ממכם את הפרטים הכואבים (והם ממש כואבים). אתם יכולים להבין לבד מה עבר לי בראש באותו הרגע (לא מתאים לפורום) אבל בחרתי בדרך של שומר חוק והתקשרתי למשטרה , לאחר שלוש שיחות שהסתיימו בניתוק מצד המשטרה (לא ברור למה) שביקשתי שיאתרו את בעל הרכב ויבקשו ממנו להזיז את הרכב (בטענה שהוא פשוט חוסם אותי) החליטו לבסוף לשלוח ניידת.

מהניידת יצאו שוטר ושוטרת ואז השוטר אומר לי "איך אני אדע שלא אתה זה שנכנס לחנייה ופגע ברכב שליד?" , אחרי הסברים לשוטר ה"לא נחמד" (אני משתדל להיות רגוע) ועוד כמה הסברים של השוטרת הוא הבין לבסוף שאני לא האשם (תודה לאל) ואז הוא אמר לי להזיז את הרכב , למרות שהסברתי לו שזה רק יפגע עוד ברכב. לאחר כמה דקות הזזתי את הרכב (כמובן שנגרם עוד קצת נזק) השוטר אומר לי שאני יכול להגיש תלונה (באמת תודה). יש לציין שהשוטר לא צילם ואפילו לא רשם את מספרי הרכב ופשוט נסע.

מסתבר שבכל הזמן הזה אותו שכן צפה מהחלון בבית במתרחש וירד למטה רק לאחר שאני והניידת נסענו. רק מה שהוא לא ידע זה שאני רק הזזתי את הרכב כמה חניות אחורה (מאחורי עצים גבוהים) השכן ירד למטה נכנס לרכב כאילו לא קרה כלום , הוציא בקבוק בירה שהיה ברכב ועוד כמה מסמכים והמשיך ללכת משם.

כמובן שלא חשבתי לתת לו להתחמק והלכתי אחריו ושאלתי אותו האם הוא בעל הרכב , הוא כמובן אמר שהוא בעל הרכב אבל הוא לא נותן לי את פרטי הביטוח שלו והוא לא יודע על איזה פגיעה אני מדבר , בשלב זה כמו כולם כבר התחלתי להתעצבן , הבעיה היא שהבן אדם מבוגר ואני לא מחפש שיעצרו אותי (במיוחד שיש לי מניע רציני לתקוף אותו - והוא מתועד במשטרה) לאחר מספר דקות של ויכוחים הוא אומר לי "זאת אשמתך שנכנסתי בך ואם תחנה ככה שוב אני אעשה זאת שוב , פרטי ביטוח לא תקבל ואתה מוזמן להגיש תלונה ,אבל (וזה הקטע המפתה) אם אתה מרגיש גברי אתה מוזמן להרביץ לי" (חבל שהוא כמעט פי שלוש ממני בגיל)

בכל מקרה נתתי לו את מספר הטלפון שלו ואמרתי לו שיש לו עד הערב להתקשר אליי ולפתור את העניין ואם לא אני מגיש תלונה.

הלכתי משם עצבני מאוד ועוד יותר עצבני שלא בחרתי בדרך אחרת ולא חוקית.

לאחר כמה שעות אימי שמעה מה קרה וביקשה שאני אגיש תלונה במשטרה , אני שכבר נתקלתי בחוסר יכולת ורצון לעזור מצדם אמרתי זה מיותר , אבל אתם יודעים שאי אפשר לריב אם אמא. הלכתי הגשתי תלונה (שוב שוטרים שלא מעוניינים לעזור) וחזרתי לביתי. באותו לילה אני מקבל טלפון ממישהו שטוען שהוא עורך דיך שמייצג את אותו "זקן" שהכרתי בתחילת היום , אני אומר לו שנעים מאוד ושואל האם הוא החליט לסיים את הפרשה בצורה יפה?

התשובה הייתה קצת מפתיעה "כדאי לך מאוד לשכוח מכל העניין ושלא תעיז לערב משטרה ואם כן תערב משטרה המצב לא יהיה טוב". כמובן שלא התרגשתי מכל האיומים והסברתי שאני כבר הגשתי תלונה , היו עוד קצת איומים לגביי סגירת חשבונות וכמובן שנתתי לו את הכתובת בבית וגם במקום עבודתי כדי שיהיה יותר קל לשנינו "להיפגש". ביום למחרת אני מקבל שיחת טלפון מעניינת מאיזה קצין משטרה בכיר (כך הוא טוען) ובו נאמר לי שאני חייב להגיע לחקירה תוך מספר שעות ואם לא יוציאו נגדי צו מעצר! אני קצת המום (לא רגיל לקום מהשינה בגלל שוטרים) שואל מדוע אני מוזמן לחקירה ?

אחרי מספר דקות שיחה שבהם נאמר שלא מוסרים פרטים בטלפון אני שואל אם זה במקרה בקשר לתקרית שהייתה אתמול ברחוב xxxxx? והוא אומר כן. ואז הוא אומר שיש תלונה נגדי שהרבצתי לאותו אדם (בן 65) באמצע הרחוב איימתי שאני אשרוף לו את הבית ועוד דברים בסגנון , ועכשיו תזכרו מה אני אומר לכם "תמיד תקשיבו לאמא שלכם" לאחר שהוא סיים לפרט במה אני מואשם ולחזור על גילו המופלג (יחסית אליי) של המתלונן ולפרט כמה אני בצרות , הגיע החלק בו אני אומר לו "יש תיעוד אצלך בתחנה שהזמנתי משטרה למקום האירוע ולאחר מכן הגשתי תלונה מסודרת אצלך בתחנה" הוא בדק קצת במחשב (רואים שהוא קצין) ואמר לי שאין צורך שאני אגיע והוא כבר ידאג שהתלונה תמחק.

אחרי שחפרתי לכם את המוח (הרבה זמן) אני רק רוצה להגיד לכם שלא משנה כמה אנחנו אוהבים את הרכבים שלנו , לא שווה לשבת בכלא. תמיד תהיו חכמים ותעשו הכל בצורה חוקית . לפחות שיהיה רשום שעשיתם את כל הצעדים החוקיים ככה שהתחת שלכם יהיה מכוסה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אפשר לשאול איזה אינטרס יש להם לסרב בדיוק?

פשוט לא היו מסוגלים לבצע את התיקון כמו שביקשתי. רק צביעה של הדלת והכנף.

רק אל תגיד לי שעברת על החריטה הזו בשתיקה...

האמת עוד לא תפסתי אותו. אבל זה לימד אותי להתקין מצלמת אבטחה. מאז תפסתי שכן אחר שופך על הרכב שלי קפה בכוונה. הסברתי לו מדוע לא כדאי לו לעשות את זה שוב וחבל על היונדאי המבריקה שלו (היה מאוד מופתע לשמוע שאני "ראיתי" אותו עושה את זה וסתם לא ניגשתי באותו הרגע כי לא רציתי להתעמת).

ידוע לי על מקרה שקרה לידיד שלי: שכן משוגע היה שורט לו רכב בחניה הביתית (מאזדה 6). לאחר כמה אירועים הוא הזמין בלש פרטי והוא התקין מצלמה נסתרת. תפסו את השכן "על חם" ובסופו של דבר הוא שילם פיצויים 45,000 ש''ח בבית המשפט.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

כמה מכעיס ועצוב לקרוא את כל התגובות, למרות שזה אשכול ישן, דבר לא השתנה.

גם אני קיבלתי סמיילים ומתנות. זה פשוט ביזיון שאנו מעדיפים לא לצאת למקום כל שהו ע"מ שלא יפגעו ברכבים שלנו.

השבוע חיפשתי חניה בקניון הזהב, ראינו אישה שמתעסקת במושב האחורי ובינתיים הדלת הפתוחה נותנת שוב ושוב מכות לרכב הצמוד. ודאי שלא אכפת לה, הרי זה רק פח, זזתי מישם וישלמתי 15 שקל חנייה ב UMI.

הרבה פעמים אני מוצא את עצמי משלם על חניה רק בשביל לשבת בבית קפה או מסעדה בראש שקט, כמה שזה מרגיז, האדישות והאפטיות של האנשים האחרים.

אתמול בדרך למכון ראיתי רכב חברה מנסה לחנות וכמובן מבלי להתחשב יותר מדי מגרד סובארו B3 חדשה בלי שריטות.

3 אנשים עמדו שם, לאף אחד לא היה אכפת בכלל. פשוט ביזיון, כמה שזה מרגיז.

לצערי, כמה שאני חושב וחושב עוד לא מצאתי פתרון לכל אותם האנשים המדוברים באשכול. כמה שלא תנסו לצמצם את הנזק תמיד יבוא איזה מישהו ויתן את הפנז הראשון רק כי האוטו מבריק.

אח שלי בגלל זה לא מנקה את הרכב שלו לעתים קרובות ודואג תמיד שלא יהיה מבריק או נוצץ מדי, בלי עין הרע ככה הוא שומר כבר תקופה מאוד ארוכה בלי הפתעות ומתנות.

פורסם

אתם קולטים, אנשים בארץ לא שוטפים את האוטו כדי שלא יהיה מבריק ולא יקבל חריטה..

לאן הגענו?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...